Erdal Ylmz
Daimi Üye
- Tepki
- 835
- Başlangıç
- 2011—12
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti

Hıza hız demem o hızı ben yapmayınca.@hamlet2006 Aradığın ortalama ve hız mevcut abi.
Düz yolda en fazla hız başlığı da var ama ortalama hız için başlık yok, onu da açalım.
Ben de arkadaşları ayarlayıp grup sürüşü ile 35 civari ortalama tuttururup trolleyeyim başlığı.
Düz yolda en fazla hız başlığı da var ama ortalama hız için başlık yok, onu da açalım.
Ben de arkadaşları ayarlayıp grup sürüşü ile 35 civari ortalama tuttururup trolleyeyim başlığı.
Hocam kimseye değil lafım lütfen yanlış anlamayın. Yaşadığım coğrafya dümdüz, her yer kesintisiz bisiklet yolu, çok büyük rota avantajım var o sayede trolleyebilirim ortalama hız meselesini.@umutcelik Üstüme alınmam gerekmiyor belki ama yukarıda ki sürüşleri tek başıma yaptım. İzmir'de girdiğim grupların hiç birinde o ortalamayı da yakalayabilmiş değilim şuan da. Buna 100 km'den daha kısa sürüşler de dahil.
(link) Bu da yapabildiğim en yüksek ortalama şuan için.
yani 35 için gruba gerek olmasa gerek yok deyip yeni bir kapı açayım![]()
Tabi bu işin bir takım duzenlemesi de olmalı.
Min 40 km ve kesintisiz, strava/garmin duraklatilmadan yapılan sürüşler gecerli olmali.
"Ne olursan ol demiş Mevlana'da gel" demiş.
Tamamen takılıyorum.
Hiç öyle deme 35 ortalama tutturmayı bırak peloton grup sürmek bile herkesin harcı değil.
Bundan dolayı sizin gibi peloton sürüşü de kabul olmalı.
Hocam grup şunlardan oluşuyor ellaham:
Mattheuv van der Pol
Tom Dumoulin
Anna Van der Breggen
Animiek Van Vlutten
Marianne Wos
@Cemal Ç.
Çok sağlam ortalama. Biz faniler için zor olur
Laurens ten Dam bıraktıktan sonra abi modunda takılmaya başladı, yolda denk geldiği insanlarla beraber sürüp amatör gruplarla falan takiliyormus. Daha denk gelemedik ama takipteyim, bir grup sürüşü organize ederse katılıp gücümün yettigi kadar devam edicem.
Stravadan takip ediyorum, gördüğüm kadarıyla sabah çıkıyor, yolda birilerine rastlayip oturup bira falan içiyorlar, takılıyorlar 100-120 km civarı yol yapıyor tüm gün sonra akşam eve dönüyor. Şahane emeklilik.İyi bisikletçidir
Yanlış bilmiyorsam aynı zamanda sağlam "mangalcı" dır. Mangalı çok sever.![]()