Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Bende Mosso cavalier 700 tourney var ama bende şöyle (link) salcano 030 tiagra setli disc frenli bir ürün var nakitte 3,500 liraya düşüyor.4000 tl bütçe var siz ne dersiniz sizinde yorumlarınz onemli :)

Scudo
4500 seviyesinde 105 setli Mosso 735tca veya Peugeot gtr950 dusunebilirsiniz. Bayilerde pazarlikla butcenize yakin bir fiyata alabilirsiniz bence. Syg. @ATTy

@ATTy

105 set Tca 735 4000 e alınır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhabalar Benim 4000 TL Max Bütcem var. bir yol bisikleti istiyorum önerirmisiniz

@ATTy
@ATTy
öncelikle merhaba cavalier tourneyde 50-34 aynakol var ve 11-32 ruble- xrs 30 da ise 52-39 aynakol 11-25 ruble var. yani geçmek istediğin bisiklet yüksek güç gerektiren oranlara sahip. muhtemelen alınca zorlanacaksın. büyük ihtimal ile tourney set bisiklet ile çıktığın yokuşları 39*25 oran ile çıkmak çok zorlayacak.
kısacası eğer yeterli güç yok ise o oranlar sadece ızdırap olur.

• Beğen
Tepkiler: ATTy
@redstormr1 (link)

5,189 TL fiyatı var acaba o kadar indirim olur mu ? sanmıyorum.

@brstrmn

Hallederiz. Ulaş bana

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cannondale caad8 105 hakkında fikriniz nedir ? caad12 için farkı vermeye değer mi

merhaba pedalseverler ... çok sevdim ben bu pedal işini acayip bir tutkum oluştu bisiklete karşı kolları sıvadım araştırmaya giriştim... böyle bir forumun olması da benim gibileri eminim çok mutlu etmiştir :) kısacası ; Yeniyim, meraklıyım, önerilere açığım ... Eşimle birlikte yol bisikleti almak istiyoruz tavsiyelerinize talibiz ... teşekkürler

merhabalar... bilen bilgili pedalsever arkadaşlar size bir sorum olacaktı daha önce bisiklete küçüklüğüm haricinde hiç binmedim ve şimdi bir bisiklet istiyorum B-Twin Rockrider 520 bisiklet sizce nasıldır ? ikinci el almayı düşünüyorum fiyat olarak 900 diyor uygun mu sizce? bilgilendirirseniz sevinirim

Arkadaşlar Btwin’in beden klavuzu anlayamadım. 168 boya M beden uyar mı ?

@Don Seminara Bazı markalarda 56 uyarken bazı markalarda 58 uyar diye düşünüyorum.

Merhaba yakın zamanda ilk yol bisikletimi almayı planlıyorum. 1600-1700 tl bütçem var. 180 im, 65 kiloyum ve bu ilk yol bisikletim olacak. Aklımda salcano xrs 050 claris ya da bulabilirsem 040 sora var. Bu bütçede daha iyi bir bisiklet bulabilir miyim? Bilmiyorum sormak doğru mu ancak Eskişehirde nereden alabilirim bu bütçelerde bisiklet? Şuan kullandığım mtbyi bir tanıdıktan almıştık ve haliyle pek bilgim yok nerede bakım yaptırmam daha iyi olur, nerede bu bütçede iyi bisiklet bulabilirim vesaire.

@xmrhkn Örnek vermesi açısından kendi kullandığım bisiklette olan full 4600 tiagra setli Carraro 2015 modelini 1800-1900 TL civarlarında bulabilirsiniz. Son fiyatlara bakamadım gerçi onu da belirteyim. Hangisi daha iyi şu an ikinci planda, ikisini de bilenler yazarlar umarım

Bu konuya galiba herkes soru yazıyor. Ancak genelde hiç kimse cevap yazmıyor.

Arkadaşlar uzun zamandır yol bisikleti almayı planlıyorum . Bayağıdır da yurt dışı siteleri araştırıyorum ancak kadro ölçüleri hakkında bir türlü emin olamıyorum . Aşağıda vereceğim bisikleti kullanan arkadaş var mı ? Bu fiyata alınmalı mı ayrıca L kadro boyu bana uyar mı ? Kafamda deli sorular ve De rosa'nın çekiciliği .
(link)

Bu arada boyum 190 cm , iç bacak ölçüm 88cm.

Geri