Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@masumane koşu yapıyorsan kadans sana iyi gelir. Daha aerobik bir antrenman olur. Koşu performansınada faydası olur. 50-34 aynakol gayet yeterli

• Beğen
Tepkiler: masumane
Scudo
teşekkür ederim bilgi için.

(link)
(link)
(link)

Bu modellerin aynakol oranı nedir yazmıyor ya malesef bir bilen varsa aydınlatsın lütfen. Şimdiden teşekkürler.

Mosso sora serisi.dışında 50-34 kullanmıyor.en düşük 52-36 12-28 oranı var oda tiagra setlerde.

şu bisiklet kaça alınır ? yada alınır mı ? boyum 176 cm iç bacak 76 cm . 54 kadro uyarmı?

(link)

2016 da tiagra var . 2017 de sora vites var. giderek düşüş mü yaşıyor scott?

@BurakLEE Satıcının söylediği fiyat uygun. Çok düşeceğini sanmam hele ki 500 km yol yaptığı doğruysa. 500 Km vites sistemi için bir şey sayılmaz yeni sayılır yani. 2016 veya 2017 olması önemli değil kadro için, kadroda bir değişiklik yok benim bildiğim. Üzerindeki tiagra set 4700 serisi. Önceki senelere ait 4600 serisi değil. Bence mantıklı seçim olur almak. Speedster kullanıcıları hep memnun, şikayet edeni pek görmedim. Sonradan imkanınız olursa jant setini değiştirirsiniz en fazla

Anladım şunlardan hangisi kaça alınır
Bunlardan hangisi kaça alınır 1-
Btwin Triban 500 yol bisikleti, çiziksiz kusursuz..
İlan No: 517455799
(link) 2
Triban 520 yol bisikleti
İlan No: 521515771
(link) Scott 40 2200 tl

Dosyalar

• IMG_1535.PNG
    IMG_1535.PNG
    86,3 KB · Okunma: 28
@BurakLEE Triban 520 flat bar yalnız. Yol bisikleti değil. Diğerlerinden farklı. Üstelik 43 kadro, sizin boyunuz 176 size çok küçük kadro. Altında da m beden yazıyor hangisi doğru? 43 mü M mi?

M sanırım üstat . Letgo da Scott 40 nasıl 2015 model 52 kadro

(link)

birde şu var?

@BurakLEE Her bulduğunuza bir şey yazıyorum ama son ilan Triban 500 e dikkat edin. Resimlerin bir tanesinde şişe kasası ve çöp kovasında yabancı yazılar var. Biliyorsunuz bazen yabancı sitelerden fotoğrafları alıp kendi bisikletim diye koyuyorlar. Kimseyi itham etmek istemem ama siz dikkatli davranın

• Beğen
Tepkiler: BurakLEE
Selam bisiklet sevdalıları,

Ama hangi yol bisikletini alacağıma bir türlü karar veremedim.

Herkes başlangıç yol bisikleti diye 2000-2500 arasında değişen bisikletler öneriyorlar. Bu aralıktaki bir bisikleti alsam bana yeterli gelecek mi? Daha pahalı bir bisikleti almaya gerek var mı? Diyelimki, yeterli gelmiyor ve ileri zamanlarda satmak istesem -muhtemelen- satmakta zorluk çekeceğim veya satamayacağım.

Ama bu aralıktaki bir bisiklet yeterli oluyorsa da -ben de zengin olmadığım için- bisiklete çok fazla para vermek de istemem. Ama ucuz diye beni bisikletten soğutan bir bisiklet almak da istemem.

Kafam çok karışık. Hangi yol bisikletini alacağımı bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Alias
Scott,lapirre vr mosso tca serilerine bakabilirsin 2500-3000 lira arasında tiagra setli karbon maşalı bir bisiklet satın alabilirsin,sıfır almak istiyorsanda bütçeni arttırıp btwin triban 540 bak derim fiyat performans bisikleti.

@Alias 4000 tl bandına çıkabilir misiniz?Tam olarak sizin bütçeniz nedir?Şu anda yol bisikleti hariç bisiklet kullanıyor musunuz?Yani direkt yol ile mi başlayacaksınız?

@hamlet2006 çıkabilirim -ama dediğim gibi- 4000TL'ya bisiklet almam gerekiyorsa alırım ama fuzuli masraf ise, gerekmiyorsa almayayım.

@Fırat Ç. 2. el bisiklet almayı da düşünüyorum ama bisikleti almaya giderken yanında bisikletten anlayan birisi olması daha iyi olur herhalde. Benim çevremde de öyle birisi de yok.

• Beğen
@Alias
2500 e çok güzel 2.el bisikletler alınabilir. Üstelik satarken zarar da etmezsiniz. Sıfır almak gereksiz(en azından 5000 lira altında bütçe için)

Gerekirse forumdan birisi yardım eder bence alım sürecinde. Başlık açar rica edersiniz.

• Beğen
@Alias
Bisiklet öyle bir derya ki sonu yok.Kalite olarak da fiyat olarak da git gidebilirsen.Önemli olan sizin bisikletten beklentiniz ve bisikletten ne istediğiniz.Yani fuzuli diye birşey yok.
Uzatmadan yazıyorum: şu bisikletten kullanıyorum ,memnun kalırsınız(Ben de yola yeni geçtim)
(link)

Şöyle bir de incelemesi var:2017 Scott Speedster 20 - İlk bakış

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Alias
Dediğim gibi 2. El bisikletler. Aşağı yukarı aldığınız fiyata satarsınız

• Beğen
@Alias
N11'den 11 kasımda sıfır olarak aldım.iyi bir pazarlıkla 4000 e alınır.
Günlük kullanıma uygun,oturuş pozisyonu rahat (buna endurance kadrolu yol bisikleti deniyor)yeni başlayana uygun bir bisiklet.Scott marka olarak kendini ispatlamış bir bisiklettir

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Geri