Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Öncelikle herkese merhaba yakın zamanda yarışlara katılmak için bir yol bisikleti alacağım aklımda şunlar var;
(link)
(link)

Bu iki bisikletten hangisini önerirsiniz ya da şu daha iyi dediğiniz bir bisiklet var mı?
En fazla 5.000 TL'ye çıkabilirim

Scudo
@Ahmetcan Alsat

İkisi de performanstan ziyade rahatlığı ön plana çıkartan geometrilere sahipler, yarışlara katılmaya çok uygun değiller. Vites sistemi daha iyi olduğu için bu ikisi arasında Specialized'ı öneririm.

Ayrıca bu bisikletlerin Türkiye fiyatları 5000 Lira'nın üstünde, hatta Trek'inki çok üstünde:
(link)

@Murat B. sanırım linkleri değiştirmem gerekecek ben Türkiye sitelerine hiç bakmadan seçim yapmıştım :acpsnr: Neyse üst mesajdaki linkleri dikkate almadan maksimum 5.000 TL olan bisiklet önerilerini alıyım bari

Herkese selamlar , 1.92 boya sahip birisi olarak mtb den yol bisikletine geçmeyi planlıyorum bu aralar. Bütçe olarak 2 bin tl civarı bir bütçem var.Sıfır olması şart değil. Kadro boyu ve uygunluğu açısından ne önerebilirsiniz ? Yorumlarınız çok önemli ve yol gösterici olacaktır bana. Şimdiden teşekkür ederim ,

Son olarak bunların arasında kaldım hangisini önerirsiniz yarışlara gitmek amacıyla kullanacağım ve ilk yol bisikletim olacak?
(link)
(link)

@Ahmetcan Alsat Jantlarda ultra üstün. Sette ultra üstün. (Aynakol ve frenler dahil 105, Focus ta frenler kendi markası ve aynakol shimano giriş seviyesi) Geriye tek kadro kalıyor birisi Alman birisi Fransız. Birbirinden çok farklı fiziksel yapıya sahipler. Donanım olarak alur 2 tik üstün ama kadro olarak kullanmadan yorum yapmak yanlış olur.

@trainspotting35 aynı şeyleri düşünüyoruz abi :D kadrodan emin olsam direk B'Twin alıcam ama kadro konusunu bilemedim

@OnurÖzdağ hocam karbon bisiklet isterim ama zar zor topladığım bir para karbonunda kırılınca bisikletin çöp olma olasılığı çok yüksek o yüzden düşünmüyorum maşanın karbon olması yeterli şuanda

Btwinin seti güzel diğerlerinin adı var karar senin hangisi içine sinerse onu al pişman olma sonradan.Yalnız btwin 8.9 kg benim tiagra setli mosso 9 kg :D
@Ahmetcan Alsat

• Beğen
Tepkiler: Ahmetcan Alsat
@Fırat Ç. internette o kadar araştırdım bir kişi Ultra 900 Af kullanmıyor arkadaş ya :D bir video buldum ondada sitede gördüğümüz özellikleri yazmışlar bisikletin dış görünümü var

@Fırat Ç. baktımda çok etkilemedi ya B'Twin yada Focus en sona onlar kaldı zaten :D baya bişiler eledim

Arkadaşlarım abilerim 15 tatile cikmis bulunmaktayim. Aklimda yol bisikleti almak vardi zaten parayi denklestirdim(3.000 nakit var elimde).
Kafam karisik Bianchiyi kesin alcam gibi ama yine de yorumlariniz gormek istiorum sonra her seye ragmen bianchi alinca kizmayin.. :

1- Bianchi slr 600 almak istiorum 2800 2900 e alirim gibi . Carraro cr race 052 ile karsilastirmak istiorum. Kesinlikle bianchi degil diyen var mi ? Yoksa bu fiyat bandina rengini bengendigimi alip yavas yavas ilk yol bisikletimi alayim mi. ? Sanirim daha çok bana destek verecek bianchi ile carraro pek fark yok diyen bi bilirkisi ariorum :p

2- Simdi almamla yazin almam arasinda fark olur mu fiyat acisindan veya akliniza baska gelen ?

Simdiden tesekkur ederim okuyana da cevaplayan forumdaşlarima da.

Merhaba üstatlar, bir bilen lütfen şu iki bisikletin Jant Setinin ve overall performasın yeni başlayan biri için nasıl olacagını söyleyebilir mi.
Not:Bisiklete yeni başlayan değil, yol bisikletinde çok ufak yok denecek kadar az geçmişim var.
(link)

(link)

Şimdiden teşekkürler.

@mmakif 3000 liran varsa,alüminyum maşalı bianchi alma bence..
1600 liraya karbon maşa,2017 model btwin 520 alabilirsin..Gir sahibinden'e,bak..
İlla sıfır mı olacak..Karbon maşa,sıfır,dişli oranları da aynı..
(link)
Bianchi'nin artısı 10'lu rubleye sahip..Bir de bianchi'de tiagra var..

Arkadaşlar merhaba, btwin 520 almaya karar verdim. boyum 173, iç bacak boyu eğer doğru ölçtüysem 83 çıkıyor. Normalde almam gereken kadro m olması lazım ( sitede öyle gösteriyor ). S beden alsam herhangi bir zararını görür müyüm? Bir küçük beden bana hakimiyet adına daha kullanışlı olucakmış gibi geliyor o yüzden soruyorum.

(link)

merida 2016 modelleri çok iyi indirimde. güncel modeller de gayet iyi fiyata. Bakmanızı öneririm

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Geri