Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@Ahmet ŞATIR
Merhaba hocam elimde Btwin triban 520 M Kadro Yol Bisikleti mevcut satma karari aldim. Tamda sizin boyunuza göre uygun sıfır gibidir aliciysaniz haberleselim.
Sahibinden ilani:
(link)

Scudo
@ahlaksız btwin 520 biraz enduro kactigi icin onu secmiorum daha performans dayali olmasini istiyodum ve 2. El tanidigim olmadigi surece biraz zor gibi. Neyse hayirlisi bakalim tesekkur ettim cevapladiginiz icin yine bakalim kafa durumuna gore yapicaz bsiiler

@masumane
Reacto aero kadro,Scultura tırmanış kadrosu.Reacto,Scultura'ya göre daha agresif açılara sahip bir kadro.Aynı zamanda yanal rüzgarlardan birazcık daha fazla etkilenir.Scultura sürüş pozisyonu olarak günlük kullanıma biraz daha uygun.Ben Scultura derim; ancak tek sıkıntısı renginin gri olması,biraz gösteriş eksikliği var
105; yeni başlayanı bırak,performans beklentisi olana bile gayet yeterlidir

@hamlet2006 teşekkür ederim Gosterisi pek umrumda degil aslına bakarsanız, son olarak (link) bu bisikletle scultura karşılaştırsanız cünkü scultura %10-15 indirimle bununla aynı fiyata gelcek hangisini seçerdiniz

@masumane
Carraro kadro geometrisi olarak birazcık daha rahat açılı,Endurance kadro gibi.Donanımları birbirinin neredeyse aynısı.Marka fanatikliği yapmak istemem ama ''Merida'' derim.Merida sonuçta dünyada kabul görmüş bir firma.Peletonda yeralan bir marka aynı zamanda Merida;kötü olması beklenemez.
Kendim şehir bisikleti olarak Merida kullanıyorum,memnunum

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@ertanhayri69

Bu bisikletteki sora seti eski versiyon. Bunu da göz önünde bulundurarak hayırlı satışlar diyorum. Çok temiz görünüyor.

@masumane

Bu bisiklet 11-12 kilogrammış. Bence böyle bir bisiklet için fazla. Accell bisiklet yetkilisi verdi bu bilgiyi.

@emre64
Carraro cr062 11-12 kilogram değildir. Benim de almayı düşündüğüm bir model olduğu için geçen bisikletçide 2017 model 52 kadro olanının ölçümünü yaptık. Üzerinde ekstra olarak pedalları, brooks sele ve matara kafesi vardı. 9.56 kilogram geldi.

@hamlet2006 teşekkürler aynı fiyat aralığında bende merida tercih ederim sitede KG olarak yazmıyordu @emre64 böylece sayende öğrenmiş olduk gerçekten fazla yol bisikleti için.

@Surabaya

Direkt Accell Bisiklet mağazasında sordum. Tabi ki ölçmeyle bir olmaz, hatalı bilgi verilmiş olabilir ama yetkili bana böyle söyledi. Başka yerde bisikletle ilgili bilgi bulamadığım için gözden çıkartmıştım. Gerçekten ağırlığı 10 kilogramı geçmiyorsa tercih edilebilir.

(link)
Adamı aradım 2018 model olduğunu söyledi 5000 TL , nakit alırsam belki ikram da olur fakat sorum aynakolu 53-39 mu mossolarda ekseri öyle oluyor bir fikriniz var mı bu kara yılan hakkında?

53-39 aynakol sporcu değilseniz dize binen gereksiz yük demek. eğer yokuşu bol yerlerde oturuyorsanız çok zorlar.

Arkadaşlar şehir bisikletimi sattım başlangıç olarak bu nasıl? İç bacak 76 cm.boyum 176 Fiyatı vs alınır mı
merida reacto 400 ( 56 size) sadece kadro
İlan No: 513015402
(link)

Yoksa carraro 032 mi
CARRARO CR 032 BOL EKSTRALI
İlan No: 519972736
(link)

@BurakLEE 56 kadro size büyük gelecektir. Hatta 54 bile büyük olabilir. 54 olur diyorsanız ekstralarıyla carrarunun fyatı uygun gibi geldi bana.

@BurakLEE
Bu fiyat hiç normal durmuyor.Temkinli yaklaş derim

• Beğen
Tepkiler: makifir
@hamlet2006

Kullanılmış alüminyum kadro için bence fiyat normal.

• Beğen
Tepkiler: BurakLEE
Ben yol bisikletine cesaret edemedim şuan boyum 176 bacak 76 :) şehir bisikletine devam mı etsem şehir içi kullanıyorum

@hamlet2006
Ben de dikkatsiz bakmışım .Ben de diyorum 1600 tl ye 105 li aero kadrolu Merida mı olur diyordum.Meğersem kadroymuş:islik::kötü:

@EnginK.

@selim82 Sporcuyum ama koşu ya ada ağırlık verdigim icin bisiklete dedike değilim 53-39 zorlar beni

Geri