Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Scudo
@trainspotting35
Beni cezbeden fiyatı oldu. Bisiklet+kargo+vergi Hepsi dahil 105 setli karbon sıfır Bisiklet 4700 TL

@Sıradan Çinko Pil Yanında hediyeleride var gördüğüm kadarıyla. Hayırlı olsun şimdiden. Jantlarda süpermiş değiştirmenize gerek yok.

@trainspotting35
Elimde sıfır ultrega jant seti var. Üstündeki jantları gelir gelmez satacağım duyurulur jant isteyenlere

Arkadaşlar merhaba,

Yol bisikletine geçmeye karar verip bisikletimi sattım.Önceki bisikletimde düz maşalı hidrolik frenli hybrid bisiklet idi.Düz maşalı tercihim o zaman yol bisikletine geçiş için biraz alışma süreci bir kondisyon kaygılarımdan ötürüydü.
Şimdi önümde karar aşamasında 2 bisiklet var.

1.seçeneğim sıfır Scott Speedster 20 Disc alüminyum kadro,karbon maşalı 105 setli,disc frenli.2 yıl garantili.Yaklaşık peşin fiyatı 4600TL.
Scott 2016 Speedster 20 Disc Bisiklet
(link)

2.seçeneğim 2.el KTM Revelator 3500 full karbon gövde-maşa,105 setli, V frenli.Kozmetik olarak epey temiz ancak jantlardan biri fulscrum diğeri rs500.Bir de gidon boğazı orjinal değil. Yaklaşık peşin fiyatı 4600TL.
KTM REVELATÖR 3500 28 JANT YOL/YARIŞ BİSİKLETİ 2016
(link)

Sonuç itibariyle 2.seçenek her nedense daha tercih edilebilir görünüyor.Ancak değişen parçaları kafamı karıştırıyor.Hatalı bir seçim yapmamak adına sizin fikirlerinizi almak isterim.Yol Bisikletini deneyimlemiş arkadaşların düşünce ve önerileri için şimdiden teşekkür ederim.

@The 69 Eyes ktm in jantını neden değiştiğini öğrenin mutlaka.
Eğer kullanıcısı ağır ise ve kötü kullanmışsa kadrodada hasar olma ihtimali var.
Şahsen ben içim rahat olsun diye '0' tercih etmiştim.
eğer ktm problemsiz olacaksa ktm yoksa scott'ın jant frenlisini tercih ederdim.

@volkan ismail
Markaları ilk defa gördüm fakat, kesinlikle denebilir, Hem karbon hem güzel bir set, hemde disk fren, bu fiyata bulunması imkansız gibi birşey, En hesaplı CANYONDA bile yok bu fiyata..

Merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum benim su anki bisikletim salcano xrs 060 ben bu bisikleti satıp oradan gelen paranın üstüne para ekleyip bir üst seviye yol bisikleti almak istiyorum ama ne alsam diye düşünüyorum aklımda 3-4tane seçenek var ama hangisini alsam diye kararsız kaldım sizce hangi bisiklet markasını tercih etmeliyim bu arada bütçem 1800 tl civarı

@Bisiklet sever 93 yeni fiyat güncellemeleri (göya) ile maalesef sizin bisikletin üstüne yeni bisiklet almak yerine sürüşünüzü etkileyecek parça yükseltmenizi tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
indirimleri bilmiyorum ama ne lapiyer ne scott.

(link)

Kimse focus konuşmamış :)

mossolar bile gelmiş 10 bin liraya. vay be..

@volkan ismail

(link)

Ustalar, şu İngiliz markalı ürünleri bir yorumlasa ne güzel olur.
Ürünlerin komponentleri, görünümleri ve fiyatları bize iyi görünüyor. Ama malum soru işaretleri var.

@volkan ismail
Forumun enlerinden biri bu markadan enduro toplamıştı ki kendisi kalitesiz malzeme tercih etmez. Ben marka hakkında bilgiye sahip değilim ona güvendiğim için alınabilir diyorum.

@Motorola
Bence çok çok doğru yaptın.Hayırlı uğurlu olsun.İnan ki çok sevindim,kendim almış gibi.Alman panzerini bence çok uygun fiyata aldın.Ben de aynı sizin gibi Sıradan Çinko pil arkadaşımızın vesilesiyle Scott almıştım.Herşey nasip kısmet.
Unutmadan bisiklet almamda Berk Evren arkadaşımızın güzel incelemesinin de etkili olduğunu belirtmek isterim.Scott Speedster S20 araştıranlara gelsin:2017 Scott Speedster 20 - İlk bakış

Merhaba Yol bisikleti almayı düşünüyorum. Evden okula(10km) gidiş dönüşte kullanmayı Şehir içinde gezerken, şehir dışına çıkarken(çok nadir) de kullanmayı düşünüyorum 1-2 gündür youtube üzerinden forumlar üzerinden araştırma yapmaya çalıştım. BütçeM max 2000tl
Geçen sene bu fiyatın altında güzel bisikletler olmasına rağmen şu anda bu fiyata bisiklet kalmamış
Bütçeme göre önerebileceğiniz estetiğide kalas gibi olmayan göze hitap edebilecek
Performansı iyi uzun yıllar götürebilecek modeller nelerdir ?

Bu bisikletin İnternet Fiyatı 2 katı kadar bunun hakkında düşüncelerinizide merak ediyorum

Dosyalar

• Screenshot_2018-01-14-18-54-25.png
    Screenshot_2018-01-14-18-54-25.png
    43,8 KB · Okunma: 78
  • Screenshot_2018-01-14-18-54-21.png
    Screenshot_2018-01-14-18-54-21.png
    70,5 KB · Okunma: 78
Geri