Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@deleserna Abime yyardimci olursaniz bana da yardimci olmus olacaksiniz abilerim kardeslerim 2500 3000 arasi bütçem var benm de ..

19 ocakta yariyil tatilim var aklimda bianchi slr 600 var 2017 model eger bulamassam 2018 modelini almayi dusunuorum .. Acaba bu paraya siz ne yapardiniz ??

Scudo
@Surabaya kadro boyunuz kaç?
Bence 2018 bisiklet almak hiç mantıklı değil çünkü: dolar ın artışı ve %20 vergi eklenince fiyatlar saçma bir şekilde artıyor.
2017 062 var Ankara turuncu bisiklette 3700 tl 52 beden her gittiğimde gözüme çarpıyor veya alternatif firmalara bakınız.

@BarkinD%20 vergi sadece bisiklet parcalarina degil mi? Ben mi yanlis yorumladim?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Motorola
Bisikleti de bisiklet parçalarının oluşturduğu ve o parçaların da shimano,sram,fsa gibi yabancı menşeili olduğunu da hesaba katarsak aynı kapıya çıkıyor malesef

@hamlet2006

Yurt dışından aldığımız malzemelerin vergi oranı nasıl olacak peki?

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Sıradan Çinko Pil
Hocam ben de aynı şeyi düşünüyorum.Mesela Wiggle 'dan Canyon 'dan,Merlin'den vb den birşey aldık onun vergi oranı nasıl olacak.Çok mantıklı soru.

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
@hamlet2006

3 gün önce İngiltere'den karbon bir yol bisikleti siparişi verdim. Benim planıma göre 750 TL gümrük vergisi çıkacak (Bisiklet 3600 TL ye geldi). Şimdi %18 + %20 vergi ödeyeceksek bittik biz :)

• Beğen
@hamlet2006Bu sadece Yerli bisiklet markalari etkilemezmi? Maliyetler artacak. Halbuki bisikleti bitmis mamul olarak aldiginizda ithal ettiginizde artis yok gibi. Yerli markalara vurulmus darbe olacak bence.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@Sıradan Çinko PilMahsuru yoksa Hangi marka model yazar misiniz?

@Sıradan Çinko Pil
Hayırlı olsun.Kapmışsın karbonu boşver gerisini.Herşeyi düşün düşün nereye kadar keyfine bak.Bizim buralarda ''elle gelen düğün bayram '' denir;çıkarsa vergi ödersin.İyi etmişsin.

@Motorola

(link)

• Beğen
@Sıradan Çinko PilHayirli olsun.... bunun kadrosu race mi? Endurance/gravel tarza gelir mi?

@Motorola ağabey senin aradağın tarza yakın endurance tipi tam senlik bir incele

• Beğen
Tepkiler: Motorola
@hamlet2006Tsk. Gozatayim :)

@Surabaya
Mosso da rs 11 jant seti var carraro da rs 10 ayrıca mossonun fren ve vites kabloları kadro içinden geçiyor carraro da ise dadece fren kablosu kadro içinden.
Bunları göz önüne alın hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın derim.

Yanıtlarınız için teşekkür ediyorum. @Fırat Ç. peki Tiagra set ve 105 set arasındaki fark çok fazla mı ? Vites geçişleri ve frenleme açısından ?

@Sıradan Çinko Pil Hayırlı olsun hangi kadro boyunu aldınız. Cube de kadro boyu olayı biraz farklı.

@Surabaya
Bu konuyu kesinlikle okumalısın :
Shimano 105 vs Tiagra - Shimano 105 ve Tiagra arasındaki farklar

@Surabaya
Kendi bisikletim Tiagralı Scott Speedster s20, hobi kullanıcısı olarak yazıyorum:Vites geçişleri oldukça yumuşak,frenleme hissi idare eder.İyi bir pabuçla daha da düzelir.Genel olarak tiagra yeni başlayan için çok yeterli .
Yalnız 105 in frenlerinin dozlama hissi çok iyi daha güven verici geldi.105 li bisikleti kısa bir sürecik kullandım.(arkadaş bisikleti)

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@trainspotting35
Teşekkürler dostum. 53 kadro boyu aldım. İnşallah sorun çıkmaz. Zira bacak boyum 79 boyum 176.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Geri