Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Ben uzun bi düşündükten sonra yol bisikleti almaya karar verdim. 2000 TL bütçem var ve ekipmanlarda içine dahil. Ne önerirsiniz?
Ekipmanların öncelikli olanlarını almayı düşünüyorum diğerlerinş zamanla alırım inşallah.

Scudo
@mmakif bende oyle dusunmustum ama bi yorumlara bakayim dedim uprgade edilimis olmasi cok ilgi cekici ve evet siyah yesil renklisi gidon bandida ayni yesilden

Bu bisiklet

Dosyalar

• Screenshot_20171125-084827.png
    Screenshot_20171125-084827.png
    85,7 KB · Okunma: 66
@MHA-KB ateş ediyor ya ateş valla ben aşik oldum süper duruor kadro boyu felan da tammsa adam iyi bakmis gibi su anki haliyse eger bu.. Gonlune göre olur bekledigin gibi çikar inş .Kimse kapmadan elini cabuk tut bence boyle bisikletlerde begendigini al diyorlar daha iyisi ne olur bilmiorum .

@mmakif evet şu anki hali

yalnız başka yorum yapacak olan yokmu

@MHA-KB
arkadaşlar başka yorum yokmu yani çok uygun ama bugün bi yerinde bakmayı düşünüyorum inşallah ama yorumlarınızı bekliyorum

O fiyat bandında kesinlikle alınır tabi bir kusuru yoksa. Bisikleti canlı gör derim ama yazdıkların için düşüncem gayet olumlu [emoji106]

üstündki set ve jantlar nerdeyse o para zaten?

bianchi marka olarak sıkıntı çıkarırmı peki nasıl bir markadır

@MHA-KB

Accell bisiklet üretiyor slr serilerini. Accell'in diğer markası olan carraro sportive 227'yi de kısa bir süre kullandım. Kadrosu olsun akışı olsun oldukça güzel. Bir tane flat barlı normal bir bisiklet alacak olsam 227'yi alırım mesela. O yüzden bianchi'nin de çok sorun yaratacağını düşünmüyorum ama kullananlar daha iyi bilir.

Merhaba ortalama bütçem 3500 tl ve ben federasyonun hazırladığı yarışlara iyice hazırlanarak girmek istiyorum yarışta bana ortalama 3500 tl yarış bisikleti lazım bisiklet 0 olması lazım önerilerinizi bekliyorumm

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

merhabalar ,

aklımda birkaç bisiklet var

1= Carraro CR 012 %30

2= Bianchi SLR 200 %60

3= Btwin Triban 500(en son ihtimal) %10

btwin en sonki tercihim olucak sadece 1-2 seçenekleri arasında kaldım .

bu üç bisiklet arasında gidip geliyorum.

kullanacagım yollar genellike ankara içi olacak olursa belki turlara falan katılmayı düşünüyorum.

bu seneki yarışlara ferdi olarak katılmak istiyorum. Yarışlarda bana yeterli olur mu ?(yolda bırakmasın yeter yarışın havasını solumak için katılmayı düşünüyorum)

*% işaretleri tercih etme yüzdeme göre.

@hamlet2006
Hayır aslında hiç giantlara bakmıyorken sırf 400 tl lik indirim kuponu var diye n11 deki o model dikkatimi çekti. Ama kuponun süresi de doldu.
TCR Advanced 2 105 setlisi sanırm ve doğal olarak daha pahalı.

@MuratCan59 Söylediğin carraro ve bianchi modellerinde tourney var.Vites değiştiricileri(shifter) alışık olduğumuz yol bisikleti sisteminden biraz farklı.Ben olsam bütçemi biraz daha zorlar Cr022 veya Slr 400 almaya çalışırım.
Tur yapcam diyorsan triban 500 ;bagaj takılabiliyor ayrıca endurance kadro(yani biraz daha konforlu sürüşü var)

@MuratCan59 ben olsam bianchi tercih ederidim.çünkü görsel olarak daha güzel donannımları aynı cararo .triban 500 2000tl verecek bütçeniz varsa cararo 022 veya bianchi slr 400 e bakmanızı tavsiye ederim.
Bu arada ankaranın neresinden?

@BarkinD

Ankaranın Etimesgut

fakat 2000tl ye çıkmam biraz zor fakat çok nadir şekilde çıkabilirim .

bana hem yarışlarda zorluk çektirmeyecek hemde şehir içi kullanımında kolaylık sağlayacak bir bisiklet lazım .

@hamlet2006

keşke zorlayabilsem . şuanlık bianchi slr 200 alacağım gibi duruyor fakat slr 200 satan çok nadir siteler var güven olurmu pek bilemiyeceğim açıkcası .

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@MuratCan59 bayiye git,ikisini de gör içine sineni al.Ancak iyi pazarlık et.Hayirlisi olsun

• Beğen
Tepkiler: MuratCan59
@hamlet2006

inşallah bianchiyi satan bir bayii bulabilirim internette araştırdığımda heryerde tükendi diyor :D

Merhaba arkadaşlar. 17 yaşında 165 - 1.70 boylarında 60 kiloyum. İkinci el bir yol-yarış bisikleti almayı düşünüyorum. 1000 TL bütçem var. Günlük 15-20km için alacağım. Kartal metrodan küçükyalı metroya kadar süreceğim. Önerebileceğiniz bisiklet nedir

@hayrikoc61

Dostum forumumuzu takip et al derim sahibindende falan çoğu bisikletler yıpranmış veya adam kullanamıyor nefesi yetmiyor nefret edip köşeye koyuyor bu tarz bisikletler hep ama sana tavsiyem forumdan alman fakat biraz araştırıp güzelce bakımları yapılmış temiz bir bisiklet alabilirsin sahibindende fakat mesaj yoluyla değil gidip kendin üstüne binerek al bisikleti elden yani iyice bak bisikletlere bilgim yok diyorsan bisikletin yanına git ve ikinci el bisiklet alma videolarından bilgi edinebilirsin :)

Geri