Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@Emir haberal Hocam üzgünüm kullanmadığım için olumlu veya olumsuz yorum yapamayacağım.Ben Salcano xrs 035,carraro 052 ve mosso 735 tca Tiagra arasında kalmıştım.Mosso'yu Adana'da bulamadım.aldigim yerde Carraro ve Salcano vardi.carraro 052 Tiagra setli 300 TL daha ucuz olmasına rağmen ben begenmedim ve salcono' da karar kıldım.Satici Carraro'yu 2200'e bırakmıştı.Benim tavsiyem görerek, deneyerek almanız yönünde.

• Beğen
Tepkiler: Emir haberal
Scudo
Carrro cr 062 almayi planliuorum 0 ı acceldr 3500 tl 2.buldum bir tane magazadan 2016 model cr 062 2150 lira temiz gorundu almalimiyim

Birde boyum 170 kadro 54 uygunmu

@emre212 Deneme şansınız varsa deneyerek alın bence. Benim boyum 1.80 Carraro'nun 52 kadro boyunu denedim küçük geldi.Buradan bir çıkarım yapabilirsiniz belki (nasıl yapacaksanız ) Salcano'nun 54 boy kadrosunu kullanıyorum. Dediğim gibi deneme imkânınız varsa mutlaka deneyin.

Ben mosso cavalier claris yol bisikletini almayı düşünüyorum fakat 2 x 8 vites sistemi olduğundan sprint atarken pedal boşa döner mi acaba

@Burak kip

Sprintte 50km yi görürsen evet bir miktar boşa döner de bu sorun edilecek en son konu bile değil.

@Burak kip
Ben de düşünüyorum ama şöyle düşün önceki bisikletinde diyelim ki 3.7 ama bunda yol bisikletlerinde 1. Vites yok yanş 2ve 3 var onu da 8 le çarp 24 vite cavailer claris de 60 65 belki 70 bile yaparsın zaten 3 lü aynakola federasyon izin vermiyo

@emre212 Boyunuzun önemli olduğu kadar bacak boyunuz, kol uzunluğunuz çok çok önemli. Benim boyum 1.68 Fuji bisikletim 52 kadro. Lapierre bisikletim 52 kadro ve dağ bisikletim 16''.

@Burak kip Vites sayısının yapabileceğin maksimum hız ile ilgisi yok. Önemli olan dişli oranları. Öndeki büyük dişli ve arkadaki küçük dişli aynı olan 2*8 ve 2*11 li bisikletlerin maksimum hızlarında fark olmaz.

@Heraklia
Aynen katılıyorum

Bu arada elektronik vites ne oluyo bu elıktronik şü tt lerde kulanılanlar mı

Almayı düşünüyorum ama bisiklet kullanan ve hakkında bilgisi varsa bilgilendirebilir mi ?
Şimdiden teşekkürler

(link)

Yeni
Arkadaşlar sizce ikinci el Triban 500 mü Sedona 610 mu yoksa sıfır Salcano XRS 040 mı? Alırsam özelleştirme yapmayı düşünmüyorum şimdilik, bunu göz önünde bulundurursak hangi modeli tavsiye edersiniz? Hemen hemen aynı fiyatlara gelecek

Bir de forumda Triban 500'de 3'lü aynakol olduğundan yarışlara katılamayacağımız yazıyor, doğru mudur bu bilgi?

Arkadaşlar selamlar, birkaç haftadır yol bisikleti arayışındayım ve en sonunda kendime en uygun olarak bu iki bisikleti bulabildim. İkinci el olarak alacağım alırsam ve aldıktan sonra özelleştirme yapmayı düşünmüyorum en azından 1 yıl. Bu ikisi içinden hangisini tavsiye ederdiniz? Bir de boyum 173-74 civarında. Triban 500'de M kadro boyu mu daha uygun olur boyuma göre L mi?

Ayrıca forumda okuduğuma göre Triban 500'de 3'lü aynakol olduğundan yarışlara katılamadığımız yazıyor. Şu an önceliğim yarış değil tabii ki ama bu doğru bir bilgi midir? Teşekkürler.

@saglam.serdar
araştırmadayım halen

Arkadaşlar merhaba
Yol bisikleti almayı düşünüyorum iki marka arasında kaldım bianchi slr200 mü salcano xrs040 mı yeni başlayacağım için şimdilik böyle modellerle idare etmeyi düşünüyorum şimdiden teşekkürler.

@Onurkbln illa sıfır olması gerekirse ve ikisi arasında kalırsan fiyat olarak slr200 biraz daha düşük olmasına karşın donanım olarak salcano xrs40 o fiyat farkı için değer.tercih sizin

@bilalfidanboy illa sıfır olması gerekmiyor tabi ama sizin dediğiniz yapıcam çok teşekkür ederim

Geri