Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Tourney gram ayari kacmiyor cat cat geciyor illa ust seviye olsun diye dusunmeyin tourney gercekten yetiyor onun yerine yuruyen aksami degistirin rahat sele falan alin ne bileyim

Scudo
Çocukken arada sırada sürerdim bisiklet. Şu an lise 2'ye geçicem. Ve beni bir merak sardı. Bisikletle çok uzun olmasa da yol yapıyorum. Bisikletim çok eski. Bu nedenle yol bisikleti almak istiyorum. Birkaç gündür internette yol bisikleti hakkında araştırma yapıyorum. Çok istememe rağmen biraz kararsız kaldım. Alışamayacağım gibi geliyo sanki. Boyum 1.73 normal ama kilom 84. Bana fikir sunacak ya da yardımcı olacak tecrübeli insanlar vardır diye düşündüm. Uygun bir yol bisikleti önerisi ve fikirlerinizi bekliyorum

Yol bisikleti ariyorum hangi marka önerirsiniz boy 1.86 bütçe 7000 bin tl yardim ederseniz sevinirim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba, oğlum yol bisikleti istiyor,bunu bulduk ve hoşuna gitti (link) sizce 2000₺ye daha iyisini alma şansımız varmı? Teşekkürler

Merhaba,

Ortalama 4000TL, max 5000TL olacak şekilde yol bisikleti alacağım. Benim belirlediğim modeller;

Merida Reacto 300 (4715TL)
(link)
Specialized Allez E5 Elite (4233TL)
(link)

Bu ik model arasından hangisini ve ayrıca farklı markalarda hangi modelleri önerebilirsiniz ?

Mosso Reborn a bakmanı tavsiye ederim full karbon ve 105 setli.

@Murat1978 Bahsettiğiniz bisiklet yanılmıyorsan 2 kez zam gördü. 1,5 ay önce falan 1600 1700 dü diye hatırlıyorum. Onların yerine Bianchi SLR 400 ve Carraro CR 012 için detaylı karşılaştırma bu bisikletlere bir göz atın derim. Birde kadro tipinde hangisinde rahat eder race mi endurance mi ? Forumu biraz araştırarak bisikletleri deneyerek uygun bir bisiklet almasını sağlayablirisiniz.

@BeyogluLions merida reacto race kadro , specialized da endurance kadro gibi duruyor. İki kadronun hangisinde rahat edebileceğinizi araştırdınız umarım. Bir yerde denemekte yarar var.

Diğer yandan Scott speedster 20 2017 ve cube attain race 2017 modellerine bakabilirsiniz.
2017 Scott Speedster 20 - İlk bakış

Merhabalar 2000 tl ye yakın bir bütçem var Mtb den yol bisikletine geçiş yapacağım araştırmalarıma göre kafamda setleri felan ayarladım ama çok marka ve seçenek olduğu için yardım istiyorum.Konuya daha çok hakim olan üstatlardan yardım bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...

Arkadaşlar yardım edebilecek var mı ??

Degerli Arkadaslar,

Benim klasik bir yol bisikletim var, Hurricane marka. Sadece kadrosu var ve yeni boyattim. Bu kadroya yakisacak fren ve vites aksami ariyorum fakat bulmak cok zor. Kullanilmis gidon alacagim fakat hangi olculerde almam gerektigini bilemiyorum cunku eski parcalari atilmis.

Hangi olculere bakmam gerektigi konusunda yardimci olur musunuz? Uygun jant, lastik, fren, vites alip toplayacagim. Anlayacaginiz uzere konu hakkinda cok fazla bilgim yok.

Saygilarimla

Merhabalar. 3000 TL civarı yol bisikleti almak istiyorum. Aklimda olan bazı bisikletler var. Bunlar hakkında ve dışında ki bisikletler hakkında tavsiyeleriniz bekliyorum. Teşekkürler.

Specialezed allez e5- clariss
Specialezed allez e5 sport - Sora
Mosso tca 735 - Sora

Arkadaşlar kron rc 2000 almayı düşünüyorum. Şuan internette en ucuz 1850ye buldum. Sizce daha ucuzunu nasıl bulabilirim ve pazarlıkla ne kadara düşürebilirm?

@etkiliadam
Merhaba rc 1000 kullaniyordum ilk yol bisikletimdi kötü değil yani tourney falan ama suanda tiagra kullaniyorum arasinda etkiki bir fark yok

@İkkers hocam 2 marka fiyat olarak kıyaslanırsa mosso daha makul burada. Specialized büyük firma ama bu fiyatlara mosso tam paket sunuyor.

@Acemişoför tiagrayı yine rc1000de mi kullanıyorsunuz, ben rc2000 alıcam birka haftaya da ona göre yorumlarınızı merak etmiştim
Claris kullandınız mı hiç? Ayrıca yanlışım yoksa rc1000 ve 2000'in kadro tasarımlar aynı gibi. Görünüşünden hoşnut musunuz?

Değerli pedaldaşlarım,
Triban 500den sonra günlük 40 km kadar işe gidip gelmek üzere bir yol bisikleti almak istiyorum..
Bütçe sıfır yada ikinci el 4000-4500 civarı..
Mosso reborn 105
Mosso tca735 105
Sıfır gözüme kestirdiklerim
Caad 10 ultegra ikinci el olarak almak bir başka opsiyon..
Ne dersiniz sıfır 105 mosso karbon mu, yoksa ikinci el 3-4 yaşında caad 10 ultegra mı?

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ismail_32
@Decsan
5000tlye yakın bütçeyle sıfır bisiklet düşünsem ilk aklıma gelen mosso reborn olurdu, fakat sahibindende şöyle bir ürün de gördüm. Sanırım 2016 model olduğu için fiyatı bu kadar uygun
(link)

İkinci seçenek olarak da lapierre bakardım
(link)

Geri