Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Scudo
@Cem cm

28 inch olması lazım, birlikte süreceğiz :)

@Cem cm Beraber sürmek var beraber sürmek var tabi :)

Aslında Fuji Finest 2.1'in 47'si olur gibime geliyor. İzmir'de varsa gidip bir demek lazım. Hatta sitelerinde XXS yani 44 cm kadro bile var. Jant çapı düşmüyorsa, bize uygun olacağı kesin ama yine de denemek lazım dediğim gibi.

Corelli pierre 5.0 veya salcano city fun 60 veya bianchi 821 hangisini tavsiye edersiniz

(link)
BTWIN ULTRA 900 AF FİYATI 4000 TL BU PARAYI HAK EDERMİ YOKSA BU PARAYA DAHA İYİ BİŞEYLER ALINA BİLİRMİ?

@rahman18
Bütçeni 5000 e yükseltebilirsen mosso reborn 105 bakabilirsin hatta çok sıkı bir pazarlıkla 5bin altına bile inebilir.

@virisler07
4000 tl verip aluminyum kadro almak bence mantıklı değil ya ikinci el alırım ya paramı arttırıp reborn mosso alırım karbon kadro ve 105 grupset birde btwin aldığın zaman ileride btwinin kendi ürettiği (gidon gidon boğazı sele borusu furş takımı gibi parçalar ) değişim isteyebilir .

@bacobaba39 carbonlar uzun ömürlü olmuyo diye carbon almaya pek niyetim yok alıcağım bisikletin kadrosunu nerden baksam 5-6 yıl kullanıcam

@virisler07
Bisikleti çok fazla hırpalamazsan kullanırsın kanısındayım tabi biraz daha bakım istiyor karbon tork anahtarı lazım özel karbon gressi ile ve bakımları aksatmaman lazım uzun ömür istiyorsan.

tabii ben aynı kadroyu 5-6 sene kullanacağınada inanmıyorum insan gittikçe daha üst seviye bisiklet istiyor;):harika:

merhaba arkadaşlar bu bisikletlerden hangisini tavsiye edersiniz. lütfen yardımcı olurmusunuz.
CORELLİ PİERRE 5,0800 TL
SALCANO CİTY FUN 60790 TL
BİANCHİ TOURİNG 821900 TL
MOSSO LEGARDA 1721900 TL

@afsarbey

Mosso

@Hasan28

Aleykűm selam salcano almayın genç arkadaş şaka yapmış Mosso marka bir Mtb alın

Öncelikle herkese selamlar,

Her ne kadar forumun sıkı takipçilerinden olmasam da 1 senedir vaktim oldukça buralara bir göz atıp gündemden kopmamaya çabalıyorum. Geçen sene uzun arayış ve uğraşlar sonucu satın aldığım 'ilk bisikletim' in seçiminde de forumun büyük katkısı olmuştu. O zaman da yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara canı gönülden bir kez daha teşekkür ederim. Okuduğum bölüm nedeniyle pek vakit bulamasam da her fırsatta pedallamaya gayret gösterdim. Özellikle birkaç defa, küçük arkadaş gruplarıyla yaptığımız 100km üzeri mini turlarımız mükemmel deneyimlerdi.

Neyse, lafı çok uzatmayayım. Sonuç olarak çok beğenerek aldığım ve yaklaşık 1000km kullandığım hibrit bisikletimi satıp yerine yol bisikleti almak istiyorum. Ancak daha önce hiç yol bisikleti tecrübem olmadı. Forumda okuduklarım kadarıyla ve bisikletçimin uyarılarını göze aldığımda, çok farklı karaktere sahip olan yol bisikletine geçiş biraz acılı :) ve sonucu pişmanlık olabilecek bir seçenek olarak karşımda duruyor. Etrafımda hiç yol bisikletine sahip arkadaşım yok. Bu nedenle Samsun'da bulunan bisiklet severlerden bana yardımcı olabilecek birini arıyorum. Kısa mesafe de olsa bisikletleri değişip beraber sahilde turlayabileceğimiz bir dost arıyorum. Teklifimi kabul ederseniz inanın beni çok mutlu edersiniz.

Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar bisiklete başlamak istiyorum sizce triban 100 alınırmı

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamlar yaklaşık 1 aydır bisiklet arayışı içersindeyim ve hangi tür bisiklet alacağım konusunda fazlasıyla kararsızım,18 yaşındayım çocukluğumdan beri hi ten kadroluda olsa mtb bisiklet kullandım fakat eskiden Diyarbakır'da yaşıyordum şimdi iste Mersinde yaşıyorum ve ulaşım için en doğru tercihin bisiklet olduğunu düşünüyorum lakin şehir ip gibi düz bir alana kurulu, lafı fazla uzatmadan günde 16 km yapabileceğim bir bir bisiklet arıyorum okul, spor salonu gibi yerlere bisiklettle gidip boş vakitlerimde turlara katılmak istiyorum. Bütçem 1500 tl mtb veya yol bisikleti hangisini tercih etmem konusunda neden belirterek tavsiyeleriniz bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

@berbatine1 Aynı şartlar için yol bisikleti tercih ettim ben . Nedeni sehire gore hizli olmasi ve yol bisikletini sevmem. Fakat gerçekçi olursak en doğru tercih sabit masalı şehir bisikleti olacaktır. Kullanım acısı ve mtb ye göre çok seri olması şehir bisikletini en uygun seçenek yapıyor. 1500 tl civarına sedona 410 yada benim gibi yol tercih edeceksen triban 500 işini çok güzel görecektir.

Arkadaşlar merhaba
Başlangıç için mosso cavalier claris ve giant scr2 arasında kaldım. Tavsiyeleriniz nelerdir.

@inziva kesinlikle sedona 410'a o parayı vermem, vakti zamanında migrosta 100 liraya satılan bisikletlerden hiçbir farkı yok, triban 500 düşünülebilir fakat müadillerinin daha iyi olduğunu düşünüyorum (link) (link) (link) (link) bu bisikletlerin hepsinin triban 500'den daha iyi olduğu kanaatindeyim

@berbatine1 Ben en bilinenlerden 2 ornek verdim size . 1500 limit koymuştunuz önceki mesajda ona gore yazdım ben. 2000 tl ye çıkarsanız isler değişir. Tourney setli olan kron ve mosso triban 500 den daha düşük bisikletler .

Geri