Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Öncelikle Herkese Selamlar.Yeni bir bisiklete ihtiyacım var şehir bisikleti olacak yani takılma amaçlı 2500-3000 TL'ye kadar bütçem var.Yollarda akıcı fazla efor harcamadan seri bir şekilde takılabileceğim bir bisiklet lazım boyum 173 Cm kilom 90.Tavsiyelerinizi esirgemeyin.Benim için yolda akıcılık ve fazla efor harcamadan turlamak, yokuş vb. gibi yerlerde diğer bisikletlere nazaran daha seri çıkmak.Şimdiden Teşekkürler. :)

Scudo
@Pamuk hocam hayırlı olsun öncelikle.benimde bisiklet almama kısa bir süre kaldı liste fiyatı ile mi aldınız merak ettim.

@NEGAN

Kardeşim o zaman elektrikli bisiklet alacaksın
Efor harcamadan bu iş olmaz:)

• Beğen
Tepkiler: MELİKŞAH
@Deniz A Efor harcamadan derken yani diğer bisikletlere nazaran daha hafif daha akıcı bir bisikleti kast ettim.Kalın tekerlekli çelik bir bisikletle, Karbon gövdeli ince jantlı bir şehir bisikleti gibi farkdan bahstettim :) Tavsiyeniz varsa yazarmısın 3500 tl ye kadar bütçem var boyumu ve kilomu baza alırsanız sevinirim yukarda yazdım zaten :)

Sitesinde bu kadar güzel gözükmüyor. Listeye ekledim bunu :)

@NEGAN
Kardeşim biraz kilo fazlan var sanırım
Yol bisikleti önereceğim ama göbek varsa rahatsız olma ihtimalin var, fakat yakın performansı alabileceğin fittness bike diye geçen seriye bakabilirsin
Hemen hemen yol bisikleti özelliklerinde fakat düz gidon (flat bar) önerebilirim
Merida speeder serisi olabilir mesela
Ama bana sorarsan endurance yol bisikletlerine bakabilirsin.
Bir arkadaşından deneme imkanın var ise bir yol bisikleti deneyip (en az 1 saat falan kullanıp) rahatsız olmuyorsan yol bisikleti tercih edebilirsin

• Beğen
Tepkiler: NEGAN
@Deniz A

Merhabalar. Ortalama bir birey için 3000 lira dolaylarında önerebileceğiniz yol bisikleti var mı? 2014-2015 dönemlerinde aradığım fiyat aralığında Carraro cr 052 öneriliyormuş mesela. Artık kimse kesin bir şey söyleyemiyor. :kötü:

Acaba başlangıç için bile yeterli bir mebla değil mi? :islik:

@Weon
3.000 tl ye 2. El güzel bisikletler var
Bence sıfır almamalısın

@Deniz A Hocam şimdi bana bir markanın bir modelini versen 4000TL'de olur fiyatda sorun yok.Mesela bu 2 bisiklet nasıl,bunların hangisini almalıyım yoksa başka önere bileceğin bir markanın modeli varmı.Bu tür istiyorum bisikleti (link) /// (link) ???

@NEGAN carraro sportive 330, giant escape bakın bence.

@NEGAN öyle bir şey demedim sadece 2 tane tavsiye verdim merida bu ikisinden daha iyidir bence ama o modelleri bilmem.

@NEGAN 4000 liranın üzerinde bütcen varsa bisiklet tavsiyesi istemen bana kalırsa pek de mantıklı değil.

Ben olsam Lapierre'nin Urban Shaper 400 (2015) modelini alır, kalan bütce ile de (para demek istemiyorum) iyi bir yol bilgisayarı, kask, eldiven gibi materyalleri tamamlardım. Urban Shaper 400 (2015) bence tam bir f/p ürünü. Estetik olarakta çok hoş.

• Beğen
Tepkiler: Kadir KARADEMİR
@Pamuk
Bisikletle ilgili yorum yapmanız mümkün mü? Ben de düşünüyorum da.

• Beğen
Tepkiler: yigitbe
@alcest

İlk bisikletim olmasa yorum yapardım bundan önce sahildeki isbikelere binmiştim o bisikletlerle kıyaslamak istemiyorum şimdi
bi jantlarını meraktan tarttım lastiklerle birlikte tanesi 1250 gram geldi rengi metalik antrasit resimlerde gri gibi gözüküyor güneşin altında güzel parlıyor :)ön aynakol da ikisi yarım 4 vites var. bisikleti aldığımdan beri da 1 kere büyük aynakolu kullanabildım ondada çeviremedim zaten o yüzen performansını filan sorarsan bir şey diyemem

Sanırım resim eklesem daha iyi olur :)
vblXXp.jpg

@Pamuk
Ben de bu fiyatlarda bir bisiklet arıyorum. 2. elde aradığımı bulamadım. Karbon almak risk. Alüminyum olarakta bir şey bulamadım. Benimde ilk yol bisikletim olacak. Anladığım kadarıyla nakit alımda çoğu bayii %10 indirim uyguluyor. Jantlar toplamda kaç kilo bakayım ben de. Çok güzel alet gerçekten.

Eğer jantlar linkteki jantlarsa 2.130 gram olduğunu yazmış. Epey ağırmış yahu :confused:

(link)

Öncelikle herkeze merhaba arkadaşlar ortalam 2.500 tl bütçem var ve bazı modeller arasında kaldım birincisi ve en çok hoşuma giden bianchi slr600 resmi sitesinde maşası çelik rijit maşa diyor ve bu aklımda soru işareti birakıyor.ikicsi kron rc2000 bu da yaklaşık olarak 2.300 tl ama üstünde claris set var claris set sora sete göre fazla belirgin bir açık hissettirirmi üçüncü olarak mosso cavailer claris aklımda olanlar bunlar arkadaşlar.bu fiyat aralığına en iyi yol bisikleti için başlangıç hangisidir?yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

(link)

An itibari ile ilgili bisikletin fiyatı 6400 TL civarında. Bir yılda 2000 TL' ye yakın fiyat artışı insanı düşündürüyor.:naslyany: Gerçi bir yıl bile olmamış da neyse.:acpsnr:

2. el için 1.300 Tl isteniyor değer mi ?.... Satılık gördüğünüz varsa lütfen iletişim geçer misiniz.

Geri