Arkadaslar carraro 224 2017 model aldim ancak renginden mutevellit bir memnuniyetsizligim var ve degistirecegim bisiklet konusunda da ehil degilim bu sebepten bilge arkadaslardan cevap bekliyorum eski kadro 224-225 mi 2017 224 yada 225 mi tavsiye edersiniz
3000 tl'ye fiyat/performans markalarının tiagra setli modellerini ve daha üst markaların sora vb. modelleri bulunabilir.
Ama bence Mosso 735 tca'ya bir göz atın derim. Forumda oldukça fazla kullanıcısı mevcut ve kullananlar oldukça memnun.
Mesela şurada bir incelemesi var: Mosso TCA 735 105 İnceleme
Merhaba Arkadaşlar
Yaklaşık 5-6 aydır araştırma yapıyorum birçok marka baktım ama hepsi birbirinden iyi(4000-6000 tl arası) engeç bu yaz sonu almak istiyorum çok kararsız kalıyorum önceliğim hafiflik ve kadro kalitesi önerilerinizi bekliyorum
Bende bir süre dağ bisikleti ile asfaltta sürmekten bıktığımdan mütevellit artık yol bisikletine geçmek istiyorum
Bunun için B'twin 520 ve 540 modellerini inceledim. Sizce başlangıç olarak 520 ile 540 çok fark eder mi, varsa bunların fiyat aralığında önerebileceğiniz bisikletler nelerdir ?
arkadaşlar ilk defa yol bisikleti alacağım en fazla 800 tlm var gnelde dolar fazla diye 2. el bakıyorum ne önerirsiniz yardımcı olursanız sevinirim
şimdiden teşekkürler.
Her ne kadar aldığınız veya alacağınız AL kadrolarda alaşım nevi belirtiliyor ise en az sağlamlığı kadar ne kadar Watt altında ne kadar esnediği yani elastisite Modulu de önemli. Meali şu: Her pedala bastığınızda uyguladığınız gücün ne kadarı Kadro tarafından soğurulmakta ne kadarı dişlilere yani yola iletilmekte. Bunu okuyan biri hele ki ilk kez kullanacak ise aman canım ne olacak önemli mi diyebilir. AL kullananların neden bir müddet sonra Karbona geçtiklerinin de cevabını içeriyor bu yorum. Anlayana tabii ! Birde arada komik iletiler okuyorum, şu firmanın AL si çok iyi, çok hafif diye. Kimse ne kadar esnediğinden bahsetmiyor
Beyler merhaba ben yol bisikleti alıcamda kararsız kaldım kilom 95 acaba kulanabilirmiyim boyum 1.75 btwin triban 520 almayı düşünüyorum 2000 gibi bir bütçem var ve başka bisiklet tavsiye edebilirmisiniz
Cevaplayanlara teşekkürler