Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Merhabalar. Yaklaşık 6 aydır forumu takip ediyorum. Bugün carraro 052 almak niyetiyle yola çıkacağım. 2500tl bütçem var. Pazarlıkla bu fiyata 2016 modelini alabilmeyi umuyorum. Peki doğrumu yapıyorum ? Bu fiyata daha mantıklı bir bisiklet bulabilirmiyim ? Yorumlarınızı bekliyorum.

Scudo
Bu fiyatlara ancak ikinci elde daha iyi bisikletler bulmanız mümkün bence. Sıfır bisiklet fiyatları uçtu. 2016 052 lerde full tiagra 4600 set var bildiğim kadarıyla.(link) kastettiğiniz bu bisikletse bildiğim kadarıyla bunlar 2017 model.

Bana ucuza bir yol bisikleti lazım bütçem olmadığı için alamıyorum siz ne önerirsiniz ?
(Not : Salcano xrs070 hariç)

Selam,
Yol bisikleti almak istiyorum. İç bacak boyum 76cm. Yol bisikletiyle ilgili internette araştırdığım kadarıyla bir kaç bisiklet seçimi yaptım.
Aero kadrolar için bozuk yollarda ve yokuş çıkarken vücudu yorduğu endurance kadroların uzun yollarda ve bozuk yollarda vücudu daha zinde tuttuğu belirtilmiş. 1-Endurance mı yoksa aero kadro mu tavsiye edersiniz?

Hafta sonları bisiklet turlarına katılmak istiyorum. Ayrıca verimli antremanlar yapabilirsem yaza duatlon ve granfondo yarışlarınada katılmak istiyorum.

(link) krank 34/50

(link) krank 36/52

(link)

(link)

(link)

2-Bu bisikletlerden hangisini seçmemi tavsiye edersiniz? veya önerebileceğiniz bir bisiklet var mı?

@Şafak Başlar
decathlon nun internet sites cok kotu durumda cıddı anlamda urunlerı gostermeme sıkıntısı yasanıyor. decathlona gıttıgınızde alur modelını hıc gordunuz mu? satısı devam edıyor mu?

@dnz Geçen gün Metrocity Decathlon mağazasına gittim ve sadece Triban 520 ve 500 modelleri vardı yol kategorisinde. İlerleyen aylarda 540 ve Ultra modelleri gelecekmiş ama.

@Kaan T.
cok tesekkur ederım cevap ıcın alur modelını beklıyorum almak ıcın ama aylardır ses seda yoktu. umarım ucuk kacık bır fıyatla gelmez

@dnz çok çok kısıtlı zamanım vardı. Bisikleti aldım çıktım. Aksesuar bile bakamadım. Hatta yanında verilmesi gereken ön arka ışıkları bile unutmuşum. O yüzden mağazayı dolaşamadım .

arkadaşlar merhaba 6 ay önce Merida big seven 100 mtb 27.5 2.10 aldım ancak hata yaptığımı uzun yola çıkınca anladım bisiklet beni çok yoruyor
İlk zamanlar üzerimde hamlık vardı ancak lastikleri değiştirmemi tavsie etiler yarın lastiklerim geliyor Schwalbe Land Cruiser Plus 27.5 2.0 şuan üzerinde 2.10 var yalnız ben pek birşeyin değişmiyceğini düşüniyorum aklımda olan model Giant SCR 1 var yada Fuji sportiv 2.3 alsam
Sizin tavsiyeniz ne olur bütçe max 3.000
(link)

@KuzuBoyz stokta genelde maksimum 1-2 tane olduğu için e-ticaret sitelerinde tükenmek üzere gözüküyor.
Tabi o 1-2 stoğun da çabucak tükendiğini sanmıyorum. O kadar para vermeyi düşünen biri kendi isteğine göre kendisi toplayacak düzeydedir diye tahmin ediyorum.

Merhaba arkadaşlar. Ben de mtb den yola geçmeyi kafayı koymuş biriyim. Carraro 927 kullanıyorum. Arkadaş gazına gelerek aldım ve arazinin hiç bana uygun olmadığını anlamam bir kaç ayımı aldı. Kondisyonumu artırmak için yolda kullandım. Spordan uzak birisi değilim bu yüzden alacağım yol bisikletimi adapte olmak için değil, orta vadede kullanacağım. Forumlardaki öneriler eski tarihli ve sistemler ve teknoloji hatta aynı modelin yıllar arasında vites kollarından jantlarına kadar her şeyi değişebildiği için güncel durumda önerinizi almak istiyorum. Bütçem 2000 TL civarı olacak. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Merhabalar 5000-5500 aralığında karbon ne önerirsiniz? 50,51,52 kadro olacak. 2. Elde olabilir.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Fatih Anıl
Ktm Revelator veya Lapierre Sensium serisi işinize yarar gibi.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@alialperakay ben bayiden geçen hafta 1400 liraya 2017 moden xrs050 aldım şimdilik menunum 100km yol yaptım tavsiye ederim ucuz istiyorsan.

@alialperakay
Corelli Terra 1.0. Görüntüsü o fiyata alınabilecek en güzel görüntüye sahip bence. 915 lira gözüküyor. Xrs070 gibi aletlerden çok daha güzel duruyor :D

Sadece ilk mesaja bakıp beğendiğim bir bisiklet ilanını paylaşmak istiyorum.:) Hem izmir de hem karbon hem tiagra hem de 56 kadro. :)
(link)

Tavsiyeniz için teşekkürler hocam ama bana uzun ömürlü ve uzun yollarda idare edecek bir canavar lazım birde bu bisiklet markası hakkında da fazla bir bilgim yok ve 1 yıl içinde beni sıkabilir bu bisiklet

Scott aspect 720 yanına yol bisikleti önerisi

Geri