Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

3500 liralık bisikletle 6000 liralık bisikleti mi kıyaslıyorsunuz? Bence KTM

Scudo
başka markalarda da var. Bence bu işe bir çözüm getirmemiz şart forum olarak.
1000-3000 arası
3000-5000 arası
5000-7000 arası
7000-10000 arası modelleri forum olarak belirleyip ona göre insanlara yol göstermemiz gerek bence.

Mesala ben marka ları çok bilmesemde dişli oranları ve kadro malzemesi gibi şeylere bakıyorum. Ancak diğer bir çok noktayı belki de atlıyorum. Bir bilen den güzel bir anlatım rica ediyoruz....

Herkeze merhaba ben ahmet yaşım 26 üçyol betonyolda oturuyorum, şuan itibariyle kayıt oldum siteye mtb kullanmaktayım. Yol bisikleti alacağım yedek olarak yurtdışından yol bisikleti bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi acaba ?
İki adet bisiklette kararsız kaldım bu siteye üye olmamın sebebi hem fikir alışverişi ve bisiklet kullanan arkadaşım yok arkadaş edinmek istiyorum :) saygılar.
(link)
(link)
Bunlar kendi bilgim ve bütçem dahilinde.

Kusura bakmayın tatildeyim geç dönüş yaptım yazılanlara 3000-5000 arası limitim var. Aslında şöyle ktmyi iyi bir fiyata anlaştım 3300 tl. Mossoda 2500 tl. Daha iyi bir bisiklet varmı acaba

Mosso'nun o modelinin
lastikleri çok patlıyorMuş.
Ben alacaktım.
Forumdaki şikayetleri okudum.
Satıcısı da aynı şeyleri söyleyince
KTM Strada 2000 aldım.
Memnunum.

Karbon kadro, aliminyum kadroya göre biraz daha hafif.

Mossonun ağırlığında problem var sanki. 6.1 olamaz herhalde.

Selamlar. Bu bisiklet hakkınızda fikriniz nedir? Şu an çoğu baktığım bisikletçide mevcut kolay bulunan bir bisiklet. Düşünülebilir mi ?

Bu hafta sonu ktm karar kıldım büyük ihtimal alıcam herkeze çok teşekkür ederim

@zago_16 3300e neresi ile anlastiniz acaba? 105setli karbon bisiklet için çok iyi fiyat

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Mosso da 3400 TL ye Merida da 3200 TL ye 105 li bisikletler mevcut pazarlık ile rakamı daha da aşağıya almak mümkün

ikisi de 105 setli biri karbon kadro. aralarında fark illaki olur ama dağlar taşlar gibi olmaz. artı yönleri eksi yönleri kıyaslayıp alın. arada 500 600 fark varsa karbonu tercih edin.

@Ozan k.

Sadece maşalar karbon bahsettiğim modellerde full karbon değiller. Malzeme katesini nazara dikkate alırsak Mosso 200TL pahalı fakat Ritchey komponentler kullanıyor bana göre tercih sebebi..

(link)

(link)

hızlı gidebilmek adına günlük 20 km kadar binmek için yol bisikleti arıyorum. Her türlü tavsiyeye açığım.

Selamlar, yol bisikleti almak istiyorum. Bütçem ise maksimum 1500 tlye kadar. Benim bulduklarım ise; (link)

(link)

@Barış Dğhan Şu an güzel indirimler var Merida' da. Bende scultura 400 modeline bakıyorum. Hatta scultura 200 modelini sıfır 2120 TL ye bıraktılar. Sora setli nasıl olur bilmiyorum ama alınabilir gibi de duruyor.

merhabalar sahilde yol yapacağım yol bisikleti arıyorum bütçe 1000 tl üstüne cıkmayı dusunmuyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Geri