şunu demek istedim aslında. ama galiba sizde koruyucu silikonlar geliyor bisikletle birlikte
bu arada çok iyi bir bisiklet almışınız.
19 mayısta 4100 tl ye delta bisikletten aluminyum tiagra lı yol bisikleti almış olduğumu düşününce sizin alış verişiniz çok daha mantıklı ve karlı görünüyor.
Merhaba arkadaşlar ben günlük turlarda 150 km falan yapiyorum. Bu turlarda kullanacağım bir yol bisikleti almaya karar verdim. Şuan aklımda iki şık var;
Ktm Strada 1000 veya
Scott Speedster 30
@fblisaru
Ben de aynı fikirdeyim hatta aluminyum kadro 7.3kg'nin şaşkınlığındayım.
Karbon kadar hafif karbondan daha sağlam iyi jant full ultegra daha ne olsun.
@fblisaru 1400$ Turkiye'ye satis fiyati, yurtdisina satista KDV almadiklari icin alacagin bir vergi iadesi yok. Ayrica kargo ile gelen bisikletlerde fatura tutarinin %18'i kadar vergi odeniyor.
Merhaba arkadaşlar mtb kullanıcısı olarak artık değiştirme vakti geldi geçiyor.Günü birlik Uzun yollar için gerekli olduğunu düşündüm ve bir kaç modelde karar kıldım.Daha önce kullanan var ise iyi ve kötü yanlarını söylerseniz sevinirim.Ve tabi önerilerinize de açığım.Teşekkür ederim şimdiden.
İki bisiklet birbirinin muadili dahi olamaz hem fiyat hem kalite ve performans bazında mosso dan üstündür öncelikle bir bütçe belirtirseniz sizin için daha faydalı yorumlar gelecektir