Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Scudo
@televole2

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160806/fc49f417bcea18a57938853fe4643ad9.png

şunu demek istedim aslında. ama galiba sizde koruyucu silikonlar geliyor bisikletle birlikte

bu arada çok iyi bir bisiklet almışınız.

19 mayısta 4100 tl ye delta bisikletten aluminyum tiagra lı yol bisikleti almış olduğumu düşününce sizin alış verişiniz çok daha mantıklı ve karlı görünüyor.

Kadro boyu kaç aldınız?
Güle güle kullanın iyi bir marka , 105 set de gayet ve kaliteli yeterli.

• Beğen
Tepkiler: televole2
Merhaba arkadaşlar ben günlük turlarda 150 km falan yapiyorum. Bu turlarda kullanacağım bir yol bisikleti almaya karar verdim. Şuan aklımda iki şık var;
Ktm Strada 1000 veya
Scott Speedster 30

(link)

7,3 kg.
Full Ultegra set
Mavic Ksyrium Elit jant
Mavic Yksion Pro Griplink lastik

1.622 USD kargo dahil.
%15 civarı vergi iadesi ile 245 USD'ye tekabül eder.

Nihai fiyatı da sana 4.100 TL'ye gelir ama en azından kalburüstü makinen olur. ;)

@fblisaru
Güzel alet fiyatıda makul duruyor

@fblisaru
Ben de aynı fikirdeyim hatta aluminyum kadro 7.3kg'nin şaşkınlığındayım.
Karbon kadar hafif karbondan daha sağlam iyi jant full ultegra daha ne olsun.

@eren konu

Aklın yolu "Canyon"

@fblisaru 4100TL hesabini nasil yaptiniz?

Bisikletin fiyati su anda 1409$. VErgi ve kargo ile yklasik 1880$ yapiyor. Bugunku doler kurundan yaklasik 5800TL.

1400 $ bisiklet
222 $ kargo
1400x0.15=210 $ vergi iadesi

1622-210=1412 $
1412x2,95=4165 TL

KDV eklenecek, yine de değiyor.

@fblisaru 1400$ Turkiye'ye satis fiyati, yurtdisina satista KDV almadiklari icin alacagin bir vergi iadesi yok. Ayrica kargo ile gelen bisikletlerde fatura tutarinin %18'i kadar vergi odeniyor.

Kisaca,

1400*1.18+222 = 1874 $

@celikkadro

Ben ydışından kendim getirdim. %15 iade aldım yaklaşık. Kargo da ödemedim. 30 euro uçak taşıma verdim.

Varsa imkan daha güzel oluyor gidip almak. Her şartta canyon tr satış diğer bisikletlere göre daha ucuza geliyor forumda okuduklarıma göre.

Neyse canyon forumda açıklamalar mevcut.

merhabalar bende bir sehir bisikleti almayi dusunuyorum
carraro sportive 227 yi buldum boyum 176 kilom 126
sizce benim kilomda biri için nasil bir bisiklet? sorun yasarmiyim?
bisikletevim.com da nakit 1390 k.kartina 9 taksite 1530 fiyat verdiler

Merhaba arkadaşlar mtb kullanıcısı olarak artık değiştirme vakti geldi geçiyor.Günü birlik Uzun yollar için gerekli olduğunu düşündüm ve bir kaç modelde karar kıldım.Daha önce kullanan var ise iyi ve kötü yanlarını söylerseniz sevinirim.Ve tabi önerilerinize de açığım.Teşekkür ederim şimdiden.

1.
(link)
2.
(link)

İki bisiklet birbirinin muadili dahi olamaz hem fiyat hem kalite ve performans bazında mosso dan üstündür öncelikle bir bütçe belirtirseniz sizin için daha faydalı yorumlar gelecektir

Geri