@Furkan TK
Ben de biraz araştırdım az önce. Dediğiniz gibi attain modeli karbon. Ama resimde ne hikmetse alüminyum gibi görünmüş. İnternetteki diğer attain modellerinin karbon olduğu çok bariz...
Bunların içinde, bana göre, kesinlikle Scott. Fiyat uygun, marka imajı yüksek, donanım daha iyi. Tamam, AL, ama bence Attain'den geri kalmaz. Merida tırmanışlara uygun değil.
Herkese çok teşekkürler atkadaşlar. Şimdi istanbulda bisikleti yakından görebileceğim bir yer bulmam lazım. bu arada boyum 175 cm. Carraro bisikletim 51 kadroydu tam uygundu. Cube'da ise 50 ve 53 kadrolar var hangisini almalı?
51 tam olduysa 50de olur diye düşünüyorum. 53 biraz büyük kaçar sanırım. Kararını verdiysen şimdiden hayırlı olsun kardeşim, kazasız belasız sürüşler dilerim, fotoğraf bekleriz bu arada
Aslında bacak boyuna göre tercih yapmanız daha doğru olur. 1.75 için 53 kadro daha ideal olabilir. Benim boy 1.79 Cube'de 56 kadro kullanıyorum. Cube'ün yol bisikletleri diğer firmalara göre olması gerekenden daha küçük olarak numaralandırılıyor, bunu bilmeniz gerek.
Endurance bisikletler çoğu marka'da olduğu gibi Cube'de de uygun.Şahsen bu bisikletler arasında da en rahat ama yavaş hissettirecek odur.Reacto aero zaten.Geometrisi de rastgele, yapılmak için yapılmış bir bisiklet değil.Karbon modellerinden alınan geometri ile yapılmış.Yani gerçek manada aerodinamik.Watt kurtarmanıza belki yardım edecek kadar hızlı gitmezsiniz ancak Scott'tan özellikle de Cube'den daha hızlı gidiyormuş gibi hissedeceğiniz kesin.Ben Reacto'yu alırdım.
Edit: Diyecektim ki Cube almışssınız bile.Güle güle kullanın, hayırlı olsun.
@televole2 Benim de son zamanlarda forumda gördüğüm en derli toplu, şık "kararsızlık", keşke forumda bisiklet tercihi için yanıt arayan her arkadaş sizin kadar "kararsız" olsa.
Şimdiden hayırlı olsun bisikletiniz, Cube bence de doğru tercih
Tekrar merhaba arkadaşlar, Bisikletim geldi ve nihayet kurulumu da tamamlanmdı. İlk izlenim olarak çok iyi resmen akıp gidiyor bisiklet rüzgarı yarıp geçiyor adeta. Disk frenden V frene geçerken endişelerim vardı ama maşallahı var 105 set fenaymış Allah hepinize istediğiniz bisikletleri nasip etsin, buyrun fotolar...
çok güzelmiş ağız tadıyla kullanın inşallah. bir hatırlatma: kadronuz çizilmesin diye fren ve vites kablolarının headtube (alın borusu) kısmına temas eden yerlerin altına ya koruyucu şeffaf bant ya da silikon parça takabilirsiniz. baktım göremedim.