Gjankrow
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.164
- Bisiklet
- Salcano
Benim tercihim kesinlikle XRS 030. 2000 Tl'lik bisiklet alırken paramızı çöpe atmak istemiyoruz ve hepimizde haklıyız. Ancak Carraro'nun kadrosunu, Salcano'dan iyi yapan özellikleri okuyamadım bu başlık altında. Yani şu tarafı daha iyi şu tarafı daha kötü. Ha keza Lapierre içinde aynı şey geçerli. Salcano kadrolarını hazır alıyor. Acaba Carraro kendi üretiyorsa ki "emin olun nasıl temin ettiklerini bilmiyorum" ne farkı oluyor anlayamadım ? Benim bu forumda Salcano Xrs 030 kullanmış bir kaç değerli ve bu işi bilen arkadaşıma sorduğum sorularda aldığım cevap şu "Vallahi bir daha olsa hiç düşünmem dağa taşa rahatça vurmak için XRS 030 alırım. Bakma abi sen milletin Salcano için gıy gıy yaptığına" Bu tecrübeyle söylenmiş bir söz. Yani ben burada savunmuyorum fakat bir tecrübeyi aktarmaktan da geri duramadım. Onun jantı bunun lastiği değil ki mesele. Kullanan arkadaşlarımızın yapacağı değerlendirmeler. Sonuçta karar yine bize ait olacak.
Ben misalen Rock Rider 500 kullanıyorum ve size çok rahat eksik taraflarını saymaktan geri durmam. Çünkü kullanıcının alım politikasını etkileyecek esas unsurlar bunlar.
Hepinize saygılar.
Ben misalen Rock Rider 500 kullanıyorum ve size çok rahat eksik taraflarını saymaktan geri durmam. Çünkü kullanıcının alım politikasını etkileyecek esas unsurlar bunlar.
Hepinize saygılar.