safex
baspedala
- Tepki
- 723
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Son düzenleme:
Bisan markasının bu konuda bir çok örneğini okuduk satış sonrası destekte iyiler.
Sahibinden üzerinden 53-56 kadro arası gidip görerek alabileceğiniz bisikletlere bir bakın. Beğendiğiniz modellerin ilan numarasını yazın inceleriz. Ben İzmir için baktım ama pek düzgün bir şey bulamadım.Merhabalar ilk defa yol bisikleti bakıyorum ama detayları hakkında pek fikrim yok bütçem maksimum 20 bin tl
Beni idare edicek birşey yeter gözüyle bakıyorum 2. El de olabilir farketmez
İzmir de oturuyorum
Boyum 183 kilom 60
Ne önerirsiniz
1247100050Sahibinden üzerinden 53-56 kadro arası gidip görerek alabileceğiniz bisikletlere bir bakın. Beğendiğiniz modellerin ilan numarasını yazın inceleriz. Ben İzmir için baktım ama pek düzgün bir şey bulamadım.
Claris set bu olabillir belki ama masraf ne kadar çıkar bilemiyorum. İkinci elde gidip incelemek gerekiyor. İncelerken de neye baktığınızı bilmek. O yüzden yakınlardaki herhangi bir bisikletçiye götürüp masrafı var mı diye genel bi baktırabilirseniz iyi olur. Expertiz niyetine 50-100 sallarsınız![]()
Hocam dediğiniz gibi 52 küçük gelir muhtamelen@Emirberk size RX 9300 52cm kadroya sahip bisikleti önermek istiyorum ama boyunuzdan ötürü emin olamadım. ben 1.79 boya sahibim ve 52cm ile rahatım o yüzden size de olur diye düşünüyorum. izmir'de nerede ikamet ediyorsunuz?
(link)Bunlar nasıl
1230903270
1246687865
1253705453
1226935825
1190004423
Teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz banaBu ikisi olabilir ama sarılı olan claris setli 2019 model. Aldığından beri değiştirmediyse ve düzenli kullandıysa üzerindeki zincir(1000 TL) ve Ruble(2000 TL) Değişmesi gerekebilir*. Gidon bandı da 500-1000 TL tutar.
Turuncu sora setli güzel görünüyor ama dediğim gibi bi biskletçiye göstermek lazım.
Fiyatlar çok fazla geliyor nedense banaPazarlık yapmayı unutmayın. En ucuzundan lastik çifti bile 2-3 bin TL tutacak değişmesi gerekiyorsa. Yani ikinci el almanın pek mantığı kalmıyor bu kadar masraf yapıp sıfırına denk gelecekse. SIFIR 15-16 bine Tourney setli bisikletler var yine SIFIR 20 bin civarı claris setli bisiklet bulunur mutlaka. Bilemedim. Fiyat algım kayboluyor ikinci el bisikletlere bakınca
Sıfır bisiklet kıtlığı da var piyasada giriş seviyesi için.
Önceden kırık vıruğu vs yoksa bir şey olmaz. Tüm yol bisikletlerinde 100-110 kg taşıma sınırı oluyor genelde ama bu demek değil ki 120 kg biri bindi diye birden bire ikiye bölünecek. uzun vadede daha çabuk yıpranıyor yada çukura girme vs durumlarında normal ağırlıktaki birine göre daha fazla zarar görebiliyor. Bisiklet kadrosundan ziyade jant telleri kırılabilir yada akordu normale göre daha çabuk bozulabilir. Göbekler normale göre daha çabuk yıpranabilir. Ben de 110 kg başladım aluminyum yol bisikletiyle hala da sorunsuz kullanıyorum 100 kg altına indim. Bisikletin desteklediği en kalın lastiği tak devam et. Benim bisiklet 700x28 destekliyor ama çoğu eski yol bisikleti 700x25'ten üstünü desteklemeyebiliyor. Bisikleti almadıysan buna dikkat et. Disk frenli bi model alabilirsen 700x32 bile destekler muhtemelen ve senin için çok daha iyi olur.mosso 735 tca için kilo sınırı var mıdır bilginiz var mı? bisiklet 10 kg
kadro diğer yol bisikleti kadrolarına göre bir tık daha ince ve ben 105 kiloyum.
bisiklet + ben tam sınırda hatta sınırın da üstündeyim gibi geliyor.
Önceden kırık vıruğu vs yoksa bir şey olmaz. Tüm yol bisikletlerinde 100-110 kg taşıma sınırı oluyor genelde ama bu demek değil ki 120 kg biri bindi diye birden bire ikiye bölünecek. uzun vadede daha çabuk yıpranıyor yada çukura girme vs durumlarında normal ağırlıktaki birine göre daha fazla zarar görebiliyor. Bisiklet kadrosundan ziyade jant telleri kırılabilir yada akordu normale göre daha çabuk bozulabilir. Göbekler normale göre daha çabuk yıpranabilir. Ben de 110 kg başladım aluminyum yol bisikletiyle hala da sorunsuz kullanıyorum 100 kg altına indim. Bisikletin desteklediği en kalın lastiği tak devam et. Benim bisiklet 700x28 destekliyor ama çoğu eski yol bisikleti 700x25'ten üstünü desteklemeyebiliyor. Bisikleti almadıysan buna dikkat et. Disk frenli bi model alabilirsen 700x32 bile destekler muhtemelen ve senin için çok daha iyi olur.
Hali hazırda çatlak vs yoksa hiç bir şey olmaz. Dediğim gibi bütçe olursa takabileceğin en iyi ve kalın lastiği tak desteklediği. Hem konforun çok artar hem kaza riski azalır.Cevap için teşekkür ederim;
Bisikleti çok önceden zayıfken trainer'da kullanırım diye almıştım ama bir sakatlık yaşadım. Şimdi yeniden başlayacağım o yüzden bisiklete bir zarar gelir mi diye merak etmiştim. Yollar çok bozuk umarım bir zarar gelmez![]()