Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

80mm gidon boğazı kullanıyorum ve ellerimi bırakmada problem yaşıyorum. Başka bir sıkıntım yok ama. Dağ bisikletimde iki elimi de bıraktığımda hiç sıkıntı yaşamazken yol bisikletim sola çekiyor. Bazen ellerimi bırakmam gerekiyor ama bırakamıyorum. Sizce 80mm gidon boğazının bunda bir etkisi olabilir mi?
Bisikleti üst borudan tutup düz bir şekilde yukarı kaldırdığında ön teker sola dönüyorsa sayın @Aesert belirttiği gibi furç yataklarından kaynaklanıyordur. Teknik konularda pek bilgim yok ama aynısı eski bisikletimde oluyordu, tamirciye gösterdiğimde furç yatağından kaynaklandığını söylemişti. Hatta ücretsiz değişim yapmıştı ve sorunda ortadan kalkmıştı.

Scudo
Merhabalar. İkinci el olarak bisiklet almayı düşünüyorum. Letgo üzerinden bu ilanı buldum. Carraro force 920 yazmış ama Google yazıp aradığımda kalın tekerler çıkıyor. Yorumlarına bakmak istedim. İlk bisikletim olacak. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kişi 5500 TL olur en son diyor. Alınır mı sizce yoksa farklı bir bisiklet mi almaliyim o fiyatlara. Bu konuda hiçbir bilgi ve tecrübem yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.313539 dosyayı görüntüle313540 dosyayı görüntüle313541 dosyayı görüntüle313542 dosyayı görüntüle313543 dosyayı görüntüle313544 dosyayı görüntüle313545 dosyayı görüntüle313546 dosyayı görüntüle313547 dosyayı görüntüle

Merhabalar. İkinci el olarak bisiklet almayı düşünüyorum. Letgo üzerinden bu ilanı buldum. Carraro force 920 yazmış ama Google yazıp aradığımda kalın tekerler çıkıyor. Yorumlarına bakmak istedim. İlk bisikletim olacak. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kişi 5500 TL olur en son diyor. Alınır mı sizce yoksa farklı bir bisiklet mi almaliyim o fiyatlara. Bu konuda hiçbir bilgi ve tecrübem yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.313539 dosyayı görüntüle313540 dosyayı görüntüle313541 dosyayı görüntüle313542 dosyayı görüntüle313543 dosyayı görüntüle313544 dosyayı görüntüle313545 dosyayı görüntüle313546 dosyayı görüntüle313547 dosyayı görüntüle
Attığımız resimdeki bisiklet yol bisikleti değil.

Ben yol bisikleti diye bir ifade yazmadım. Bu fiyata bu bisiklet alınır mı yoksa farklı bir bisiklet mi almaliyim diye danıştım.
Attığımız resimdeki bisiklet yol bisikleti değil.
Ben yol bisikleti diye bir ifade yazmadım. Bu fiyata bu bisiklet alınır mı yoksa farklı bir bisiklet mi almaliyim diye danıştım.

Yol bisikleti tavsiyeleri ???

Ozaman hangi konuya yazdığına bakmanı tavsiye ederim.

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
B

Mesajımda ilk bisikletim olacağını herhangi bir bilgi ya da tecrübe sahibi olmadığımı belirttim. Ancak herhangi bir fikir vermeyip yanlış yere yazdığımı söylüyorsunuz. Ben işten anlasam buraya zaten yazmam. Yalnızca fikir veyahut yardım istedim . Yardımcı olmak yerine eleştiri yapmanız ne derece doğru? Fikriniz yok ise zaten yazmazsiniz.

Sakin ol dostum.
Bisiklet ile alakalı bilgin olmaya bilir. Aynı gönderiyi 3 farklı konuya (1-2-3) yazmanı anlayamadım. Okuman yazman var ama 3 farklı yerden ilerlemek işleriniz hızlı çözmez. Burada cevap vermek için 24 saat aktif olan insanlar da yok. Yazarsın bilgisi olup müsait olan konuyu görenler zaten cevaplar ve sana bildirim gelir. Forum işleyişi genelde bu şekildedir. Saygılar.

B

Mesajımda ilk bisikletim olacağını herhangi bir bilgi ya da tecrübe sahibi olmadığımı belirttim. Ancak herhangi bir fikir vermeyip yanlış yere yazdığımı söylüyorsunuz. Ben işten anlasam buraya zaten yazmam. Yalnızca fikir veyahut yardım istedim . Yardımcı olmak yerine eleştiri yapmanız ne derece doğru? Fikriniz yok ise zaten yazmazsiniz.
Evet yanlış yere yazdığınızı söylüyorum zira bu konuyu takip ediyorum. Konuya yazılan her mesajda bildirim alıyorum ama bir bakıyorum mesaj alakasız.

Bisiklet hakkında bilginiz olmaması gayet normal olabilir, hatta forum kullanımı hakkında da bilginiz olmayabilir ama ne demişler bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır. Sizde her yere aynı mesajı kopyalayıp yapıştırmak yerine, forum kullanma adabını öğrenmek ile işe başlayabilirsiniz. Bu sayede alakasız mesajlar ile konuları takip eden üyeleri rahatsız etmeyerek, moderator ekibinide düzenleme yapmaları için yük bindirmemiş olursunuz. Saygılar.

Merhabalar, yol bisikleti bakıyorum. 15.000 tl'ye kadar alabileceğim bir bisiklet mevcut mu tavsiye edebileceğiniz ?

Merhabalar, yol bisikleti bakıyorum. 15.000 tl'ye kadar alabileceğim bir bisiklet mevcut mu tavsiye edebileceğiniz ?

Hocam ne amaçla düşünüyorsunuz? İşe git gel, ayağımı yerden kesse yeter gibi mi düşünceniz var yoksa gelecekte daha iyisine de binerim ya da bütçem kısıtlı, ancak vites - jant lastik yükseltmesi yaparak aynı kadroyla devam ederim gibi bir ölçünüz mü var? Bize biraz daha detaylı filtre verirseniz daha fazla yardımcı olunabilir..

İkinci el sıfır?, bulabilirseniz tiagra setli karbon maşalı herhangi bir marka hor kullanılmamış bisiklet olablir.sıfır claris set ancak olur o da mevcut mu blmlyorum

İkinci el sıfır?, bulabilirseniz tiagra setli karbon maşalı herhangi bir marka hor kullanılmamış bisiklet olablir.sıfır claris set ancak olur o da mevcut mu blmlyorum
Tiagra Setli karbon maşalı hor kullanılmamış bir bisiklet 15binden aşağıya piyasası yok. Bulursa da 4600 veya muhtemelen arızalı olur ya da adam hemen satmak istiyordur. Yoksa tiagra set karbon maşa ve temiz bir bisikletin şu an mesela 14bine ben çok bilmiyorum yani

Tiagra Setli karbon maşalı hor kullanılmamış bir bisiklet 15binden aşağıya piyasası yok. Bulursa da 4600 veya muhtemelen arızalı olur ya da adam hemen satmak istiyordur. Yoksa tiagra set karbon maşa ve temiz bir bisikletin şu an mesela 14bine ben çok bilmiyorum yani
(link) acele edilmezse denk gelir Sarı site letgo vs gibi yerlerden.heves Edip alıp kullanamayan ve satan Bir sürü satıcı var kollamak lazım

Tiagra setli, karbon maşalı

(link)

Herkese merhaba, işe gelip giderken(2km, nispeten düz yer yer az eğimli) kullanmak için bisiklet almayı düşünüyorum. Bisiklet geçmişim var uzun yıllar bisiklet kullandım ancak 4 yıldır seleye oturmadım. Yol bisikleti benim ihtiyacım için uygun mudur? Önerileriniz nelerdir? Zincir koruması olmadığı için iş kıyafeti(sağlık çalışanıyım) binmem sorun yaratır mı? Bazı videolarda sorun olabileceği belirtilmiş.

Herkese merhaba, işe gelip giderken(2km, nispeten düz yer yer az eğimli) kullanmak için bisiklet almayı düşünüyorum. Bisiklet geçmişim var uzun yıllar bisiklet kullandım ancak 4 yıldır seleye oturmadım. Yol bisikleti benim ihtiyacım için uygun mudur? Önerileriniz nelerdir? Zincir koruması olmadığı için iş kıyafeti(sağlık çalışanıyım) binmem sorun yaratır mı? Bazı videolarda sorun olabileceği belirtilmiş.
Dar paça giyerseniz sorun olmaz.

Uzun süre ara verdiyseniz, bir de mesafeniz bu kadar kısaysa bence bir katlanır yahut düz maşalı şehir bisikleti alarak başlayın. Ben de uzun süre ara verip yeniden başlayınca yol bisikletine hemen cesaret edemedim, sırayla katlanır, gravel, yol yaptım iyi ki de yapmışım, hem kilitli pedala alıştım, hem o tedirginlik kalmadı.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Ben işe giderken çorabın içine sokuyorum sağ paçayı. Şimdiye kadar hiç yağ bulaşmadı.

...Zincir koruması olmadığı için iş kıyafeti(sağlık çalışanıyım) binmem sorun yaratır mı?...

Diğer mesajlarda bahsedildiği gibi paçanızı çorabın içine sokabilir ya da paça bantı kullanabilirsiniz, görünürlüğe de katkısı olur:
(link)

Ayrıca bağcıklı ayakkabı kullanıyorsanız bağcığa da çözüm bulmanız gerekir, en azından ayakkabının sağından içeri sokmak gibi.

İş yerinde kıyafet değiştirme imkanı varsa (en azından alt) daha uygun bir kıyafet (lastikli paçalı eşofman, şort, tayt v.b.) daha garantili olur.

...Yol bisikleti benim ihtiyacım için uygun mudur? Önerileriniz nelerdir?...

Yol bisikleti uygundur. Hatta o mesafe için her türlü bisiklet uygundurç Model önerisi bekliyorsanız bütçe belirtmeniz şart.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Geri