kenaninci
Üye
- Tepki
- 1
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Diğer
biraz daha sıkıp 105 setli bakın derim.Merhabalar
Yol bisikleti almak istiyorum 10-11 civarı bütçem var.
Carraro cr 052 önerirmisiniz. Bike and outdoor sitesinde 10.877'ye düşmüş. Sizce değer mi bu fiyata. Başka önerilerede açığım
@fatihgocmez 'in dediği gibi lmkşken 105setli alın derim. Forumda @ErzincanLee 105 setli carraro satıyordu. Gördüğüm kadarı ile aldığı gibi duruyor bisikleti bir görüşün.Merhabalar
Carraro cr 052 önerirmisiniz. Bike and outdoor sitesinde 10.877'ye düşmüş. Sizce değer mi bu fiyata. Başka önerilerede açığım
Bu fiyat aralığında bunlar kaldı. Arkadaşların biraz daha sıkın dediği model %50 daha pahalıMerhabalar
Kalitesini bilemem, henuz denemedim ama ben geçen gün Carraro Freccia siparişi verdim. Fiyat olarak en mantikli model o gibiydi. Kadrosu da aero olmayan eski carraro modellerinin kadrosundan olabilir, çok benzer görünüyor. Lastikler pek de iyi degil gibi ama en azından tamamen sora setŞuanda 53-54 kadro claris veya sora setli hangi modeller kaliteli ve uygun fiyatlı? Bir çok yerde stok sıkıntısı var, peugeot sadece r13 r14 üretiyor sanırım bu sene.
Corelli boya kalitesi konusunda sizi üzer ve bazı komponentleri shimano olmayabilir. Kron tercih edilebilir burdaBende yeni bisiklet alacağım da, sizce corelli boolva rc 100 mü kron rc 1000 mi daha iyidir?
Bende yeni bisiklet alacağım da, sizce corelli boolva rc 100 mü kron rc 1000 mi daha iyidir?
Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Kron sıfır ayarinda ikinci el aliyorum ama. Sıfırı şu an 6.900 sanirim yeni modellerden. Corelli de 4 5 ay binmiş sadece. Kron daha iyi hemde saticisi daha iyi. Kron almak daha mi mantikli yani.Corelli Boolva RC 100'ün Kron'daki yaklaşık dengi RC 2000. Bu ikisi Claris, RC 1000 Tourney setli. Boolva'nın aynakolu Prowheel.
Kron RC 2000 > Corelli Boolva RC 100 > Kron RC 1000
Bir üst mesajda belirtildiği gibi Corelli boya kalitesi, alışılmışın dışında bileşenler ve hatta sitesinde yazan özelliklerden farklı bileşenlerle gelmesi gibi konularda üzebilir.
Bunu gördüğümde o markaya zerre güvenim kalmıyor:
![]()
Böyle bir hak yok, en küçük bir farkla o ürün vadedilen niteliklere uymadığında geri almak zorundalar.
Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Kron sıfır ayarinda ikinci el aliyorum ama. Sıfırı şu an 6.900 sanirim yeni modellerden. Corelli de 4 5 ay binmiş sadece. Kron daha iyi hemde saticisi daha iyi. Kron almak daha mi mantikli yani.
Böyle birşeyMerhaba 3000tl bütçe ile ikinci el ne önerirsiniz?
Yukarda verilen linkteki bisiklet "Tourney" ağırlıklı vites sistemine sahip.Bu bütçede mekanik disk fren bulunur mu v-fren kullanmak istemiyorum da. Bir de bu bütçede en iyisi bu mudur? @sahrana
(link)Bu bütçede mekanik disk fren bulunur mu v-fren kullanmak istemiyorum da. Bir de bu bütçede en iyisi bu mudur? @sahrana
Toplama daha pahalıya gelir. Az parayla hiç girismeyin derim. Siz Claris R2000 grupsetli, kumpas frenli yol bisikleti arayin. Misal: Mosso Cavalier Claris...@amasseia @sahrana hocam toplasam filan daha uyguna gelir mi ben sanayide çalıştım da 3 sene şu an öğrenciyim memlekete filan giderken bisiklet kullanmayı düşünüyorum hem sporcuyum performansım artar hem de yol fiyatları mâlum neyse ne kadar uyguna getirebilirsem benim için o kadar iyi elimden toplama filan da gelir tanıdıklar filan da var yani toplamak daha uygun olur mu?
Bir de hocam daha önce hiç yol bisikleti kullanmadım da başlarken önereceğiniž bir şey var mı? Bir de sorum var yağmurlu havada uzun yolda sürülrbiliyor mu acaba?Toplama daha pahalıya gelir. Az parayla hiç girismeyin derim. Siz Claris R2000 grupsetli, kumpas frenli yol bisikleti arayin. Misal: Mosso Cavalier Claris...