OsmanCinkara
Üye
- Tepki
- 8
- İsim
- Osman
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Diğer
@OsmanCinkara okuduğum kadarıyla uzun vadeli bir hedefiniz var ve yarışlarda da kullanacaginiz bir bisiklet bakiyorsunuz.
Mosso Cavalier kullanıyorum, güzel, eğlenceli bir bisiklet(aero icin demiyorum) ama triatlon-yarislar için biraz düşük kalir yani yükseltme yapılması gerekir ki bu topa girmek yerine en az Tiagra grupsetli, karbon maşalı bisikletlere yönelmeniz daha yerinde olacaktır.
Öneri olarak Mosso TCA 735, Carraro 052(2018 öncesi karbon masaydi diye hatırlıyorum) ve bulabiliyorsaniz 062 gibi bisikletlere bakabilirsiniz.
Yarışlarda şuan amacım finisher olmak ve sağlıklı bir şekilde keyif alarak bu sporu yapmak.Şuan öğrenciyim fakat 1,5 sene sonra mesleğe başlayacağım. 2 sezon sonra yeni bisiklet alabileceğim için şuan için yükseltme yapmam diye tahmin ediyorum.İlginiz için teşekkür ederim.😊Bisiklet satın almak benim için çileli bir hâl almaya başladı..Yalan söyleyen,değerinden çok fazla satmaya çalışan ve kaba satıcılarla uğraşmak fazlasıyla yoruyor.iyi insanlarla karşılaşmanız dileğiyle😊@OsmanCinkara okuduğum kadarıyla uzun vadeli bir hedefiniz var ve yarışlarda da kullanacaginiz bir bisiklet bakiyorsunuz.
Mosso Cavalier kullanıyorum, güzel, eğlenceli bir bisiklet(aero icin demiyorum) ama triatlon-yarislar için biraz düşük kalir yani yükseltme yapılması gerekir ki bu topa girmek yerine en az Tiagra grupsetli, karbon maşalı bisikletlere yönelmeniz daha yerinde olacaktır.
Öneri olarak Mosso TCA 735, Carraro 052(2018 öncesi karbon masaydi diye hatırlıyorum) ve bulabiliyorsaniz 062 gibi bisikletlere bakabilirsiniz.