Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@OsmanCinkara okuduğum kadarıyla uzun vadeli bir hedefiniz var ve yarışlarda da kullanacaginiz bir bisiklet bakiyorsunuz.

Mosso Cavalier kullanıyorum, güzel, eğlenceli bir bisiklet(aero icin demiyorum) ama triatlon-yarislar için biraz düşük kalir yani yükseltme yapılması gerekir ki bu topa girmek yerine en az Tiagra grupsetli, karbon maşalı bisikletlere yönelmeniz daha yerinde olacaktır.

Öneri olarak Mosso TCA 735, Carraro 052(2018 öncesi karbon masaydi diye hatırlıyorum) ve bulabiliyorsaniz 062 gibi bisikletlere bakabilirsiniz.
@OsmanCinkara okuduğum kadarıyla uzun vadeli bir hedefiniz var ve yarışlarda da kullanacaginiz bir bisiklet bakiyorsunuz.

Mosso Cavalier kullanıyorum, güzel, eğlenceli bir bisiklet(aero icin demiyorum) ama triatlon-yarislar için biraz düşük kalir yani yükseltme yapılması gerekir ki bu topa girmek yerine en az Tiagra grupsetli, karbon maşalı bisikletlere yönelmeniz daha yerinde olacaktır.

Öneri olarak Mosso TCA 735, Carraro 052(2018 öncesi karbon masaydi diye hatırlıyorum) ve bulabiliyorsaniz 062 gibi bisikletlere bakabilirsiniz.
Yarışlarda şuan amacım finisher olmak ve sağlıklı bir şekilde keyif alarak bu sporu yapmak.Şuan öğrenciyim fakat 1,5 sene sonra mesleğe başlayacağım. 2 sezon sonra yeni bisiklet alabileceğim için şuan için yükseltme yapmam diye tahmin ediyorum.İlginiz için teşekkür ederim.😊Bisiklet satın almak benim için çileli bir hâl almaya başladı..Yalan söyleyen,değerinden çok fazla satmaya çalışan ve kaba satıcılarla uğraşmak fazlasıyla yoruyor.iyi insanlarla karşılaşmanız dileğiyle😊

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Scudo
Merhaba.Çok derin bir kaynak maalesef tamamını kısa sürede okuyamadım,hazmedemedim.Belki tekrara düşüyorsunuz bazen sabrınız için teşekkür ederim şimdiden.

Mosso legarda keyifle kullanıyorum fakat Bisikleti sadece ulaşım aracı olarak değilde perfonmans yapıp uzun km ler gitmek için de kullanmak istiyorum.Min 60 km..duatlon veya triatlon yarışlarında finisher olmak gibi uzun vadeli hedefim var (önümüzdeki yıl belki)Şimdiden hazırlıklara başladım bisiklet konusunda legardayla elbette olmaz😁

boy:170
İç bacak:75
kilom:83
Bütçem:5bin tl
Sora-tiagra set ve karbon maşa düşünüyorum.

mosso cavelier 700 sora 200km kullanılmış 3500 tl buldum fakat alabileceğimin en iyisini almak istiyorum.tecrübelerinizi dinlemek için sanırsılanıyorum.şimdiden vakit ayırdığınız için teşekkür ederim
Bisan grand tour eco sora

• Beğen
Tepkiler: OsmanCinkara
@hfg Valla bende şaşırdım açıkçası..
Bilindir biryerdir diye tercih ettim. Fakat sanırım acemi olduğumu, ilk yol bisikletim olacağını söylediğim için "acaba yermi" diye düşünmüş olabilirler.
Ben şuan çok kötü şeyler konuşmak istemiyorum zira bakalım iade süreci nasıl işleyecek.

Zaten okadar sıkıldım ki şu 2. el veya sıfır bisiklet alım macerasından.
2. el ile günlerce yazışıyorsun olay farklı boyuta geçiyor, alet farklı çıkıyor.
Sıfır alayım hiç uğraşmayım diyorsun başına bu geliyor. Valla başlamadan bezdüm :D

Sanırım eski bir klasik kadro bulup single speed tek frenli birşeye çevirip kullanacağım bu gidişle.
Çok eskileri okuyordum ve buna rastlayınca yazmak istedim :) Atilla bisiklet son derece paragöz bir yer. Hatta 2 katı fiyat çeken bir yerdir. Sirkeciden 70 liraya aldığım çantayı 140 liraya satıyorlar. Elektrikli scooter için kendi yaptıkları modifiyenin hatasını kabul etmeyip, yine sizden parça parası alıyorlar. Sevimsiz bir yerdir. Caddebostanda olunca da fahiş fiyatla her şeyi satabileceklerini düşünüyorlar ki sattıkları şeylerin kalitesi de gayet düşüktür. Rakip firma gibi yazdım birden ama gerçekten hiç alâkası yok. Bunlar müşteri olarak yaşadıklarım.

Tiagra setli Mosso 735 TCA

(link)

düzeltme: Buraya yazdık. Satıcı hemen fiyat yükseltti :naslyany:

Son düzenleme:
Yarışlarda şuan amacım finisher olmak ve sağlıklı bir şekilde keyif alarak bu sporu yapmak.Şuan öğrenciyim fakat 1,5 sene sonra mesleğe başlayacağım. 2 sezon sonra yeni bisiklet alabileceğim için şuan için yükseltme yapmam diye tahmin ediyorum.İlginiz için teşekkür ederim.😊Bisiklet satın almak benim için çileli bir hâl almaya başladı..Yalan söyleyen,değerinden çok fazla satmaya çalışan ve kaba satıcılarla uğraşmak fazlasıyla yoruyor.iyi insanlarla karşılaşmanız dileğiyle😊
2020 model peugeot r14 lere bakabilirsiniz. Karbon maşalı ve tiagra setli. Tek eksi tarafı jantları o da bu seviyedeki tüm bisikletlerde sıkıntı zaten. Endurance kadrosu ile baya rahat edersiniz. Aksesuarsız ağırlığı yaklaşık 10-10.5 kg civarında

sahibini tanımıyorum ama aşağıdaki ilan biraz yüksek fiyatlı ama konuşularak belki orta yol bulunur.

Peugeot R14-2020 Tiagraİlan No: 877326434
(link)

@BikerE oldukça temiz sora ve sram apex setli cannondale synapsy var 56 kadro, bana biraz büyük geliyor. İsterseniz sizin boyunuza da uygun.

2020 model peugeot r14 lere bakabilirsiniz. Karbon maşalı ve tiagra setli. Tek eksi tarafı jantları o da bu seviyedeki tüm bisikletlerde sıkıntı zaten. Endurance kadrosu ile baya rahat edersiniz. Aksesuarsız ağırlığı yaklaşık 10-10.5 kg civarında

sahibini tanımıyorum ama aşağıdaki ilan biraz yüksek fiyatlı ama konuşularak belki orta yol bulunur.
Bir kuruş inmem dedi tekrar soracağım bakalım belki fikrini değiştirmiştir. O fiyatlara 105 set bisikletler var..

904640150 bu ilanda bisikletin tekerlerini 23-25 mm ile değiştirsem uygun olur mu sizce?
Bir kuruş inmem dedi tekrar soracağım bakalım belki fikrini değiştirmiştir. O fiyatlara 105 set bisikletler var..

904640150 bu ilanda bisikletin tekerlerini 23-25 mm ile değiştirsem uygun olur mu sizce?
Tekrar sordum maalesef fiyatta değişiklik yok.Bu fiyatları neye göre belirliyorlar gerçekten inanması güç

Son düzenleme:

Tekrar sordum maalesef fiyatta değişiklik yok.Bu fiyatları neye göre belirliyorlar gerçekten inanması güç

Ben henüz 150 km'deki r14'ümü forumdan bir arkadaşımıza 4700 TL'ye verdim. Bence de fiyat çok yüksek, 23-25mm lastik takabilirsiniz.

Ben henüz 150 km'deki r14'ümü forumdan bir arkadaşımıza 4700 TL'ye verdim. Bence de fiyat çok yüksek, 23-25mm lastik takabilirsiniz.
Teşekkür ederim.Umarım hayırlısıyla iyi bir satıcıya denk gelirim.Kadrom uygun olsa ilanınız çok hoşuma gitmişti😊

• Beğen
Tepkiler: Şahans
mosso 700 sora daha hiç binilmemiş 3 aylık 3350 tl aldım. Faturasına baktım adam 3700 tl ödemiş.1 ay ben bindim . şu an da sıfırı 5 bin liraya çıkmış.Şimdi ben bunu satsam nasıl bi daha bisiklet alacağım. Bisiklet satılmaz takas yapılır :)

• Beğen
Tepkiler: OsmanCinkara
Acaba disk frenli bildiğiniz 4 4.5 k lık bisiklet var mı

@Mert Ali Tek sorun buysa Claris GS arka aktarıcı alınıp takılabilir. Microshift ile uyumlu.

Geri