Scudo Sports

Yol bisikleti seciminde yardim istiyorum!!!

Hiç şüphesiz focus fiyatı itibari ile hepsinden ucuzdur tiagra + kadro kalitesi .

Scudo
Eğer bütçeniz el veriyorsa Sedona 621 öneririm tabi +85 kiloysanız almayın jantlar dağılıyor az telli olması sebebi ile .

@Burak Açıl

bisiklet cok hoşuma gitmişti ama malesef bütcem okadar deil :(

@Lammarth
evet haklısınız bende görünüşünü çok begendim benim için kompnantları onemli deil iler değiştirme ihtimalim var oyuzden dediğiniz gibi kadroya bara vermek istiyorum ve oyuzden carraronun carbon olması ilgimi cekti

@Mert-Demir

focus ve cannondale arasında kararsız kaldım özellikleri onemli değil kadro kalitesi ve görünüşü iyi ise onu alıcam

Bana sorarsanız .
Özellik olarak Focus
Kalite Canondale
Görünüs (sahsi görüsüm) : Jant olarak ıkısıde hosuma gitmedi kadro yapısı olarak bence Canondale..

carraro carbon olmasına lakin kimse onermedi cokmu kotuki

Carraro , corratec değil. Bence gereksiz bi karbon kadro :D

carraroyu kimse önermedi çoğunluk cannondale önerdi focus onerende var ama tıegra diye öneriyolar focusu ama ben kompenantları ilerde değiştireceğimden ötürü cannondale öne cıktı gibi

Selam, ben Mart ayında Geotech aldım, bu aletle 3700 km yol yaptım. Bu süre içinde bir kez yol yarışına katıldım ve son olarak iki gün önce Yalova-Manisa 310 km yol gittim. Bisiklet bana sıkıntı yerine kolaylık sağladı. Markaya yatırım yapmak yerine donanıma önem verdim. Bisiklet 7 kg oldu. Benim görüşüm markaya takılmak yerine kadro açılarına iki dingil arası mesafeye, pedal kolu uzunluğuna, jantların ve aynakolun hafifliğine vb. dikkat etmenizdir. Paranızın önemli kısmını donanım için harcayın. Örneğin hızlı kalkışlar yapmak ve rampaları daha hızlı çıkmak için iki dingil arası mesafe ve pedal kolu kısa olmalı. Uzun yolda sabit hızda ve akıcı gitmek için de tam tersi.

Aslında hepsi rahatlıkla tercih edebileceğin modeller ancak nerede ve hangi amaç için kullanacağın önem teşkil ediyor burada
cannondale oldukça sağlam ve hafif kadrolar üretiyor al benisi de var ayrıca 2013 sora setlerde oldukça başarılı ve işini görür ben olsam cannondale tercih ederdim bir diğer alternatif de carraro olabilir karbon bir kadro esnemezlik açısından sürüşlerde oldukça büyük avantaj sağlar gücünü yola tam olarak iletebilmen de önemlidir lakin her karbon malzeme aynı kalite de değildir
üzerindeki campagnolo set önde veloce ve arkada xenon ile carraro 0 22 modelindeki komponentler yalnız pedalsız olarak bile 9.50 kg geliyorsa bu beni şehsen biraz düşündürür focus da scoot 'da kesinlikle tercih edilebilir ancak dediğim gibi ben cannondale'yi tercih ederdim kadro kalitesine ve sora setin dayanıklı oluşuna güvendiğim için

@ReşitÇağırgan
teşekkür ederim artık cannondaleyi rahatlıkla seçebilirim :)

@Onur Sarcan

onur dostum,
forumdan gökan toros,,,yol kullanıyor,,
boy,1.83 ,56 kadro...üst boru uzunluğu..
evet sen 5 cm fazlasın ,kadro üst boru uzunlukları olarak önce 56 kadro dene sürmeye çalış baktın rahatsızlık olmadı ,
ama diyelim oldu küçük geldi o vakit 56 kadro üstünü dene ,,

Geri