Scudo Sports

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Jant takımı alıcam yardımcı olursanız sevinirim. 700×35c marathon supreme lastiğim var yeni sayılır . lastiğimden memnunum. Bu lastiğe göre disk fren uyumlu jant arayışındayım. Bütçe 3000tl . ikinci el yada sıfır hangi jant önerirsiniz.

Scudo
merhabalar mavic exalith pro jant bakıyorumda bu fren yüzeyleri zamanla aşınıyormu bu fren yüzeyini uzun süredir kullananlar varmı acaba

• Beğen
Tepkiler: bonder76
merhabalar mavic exalith pro jant bakıyorumda bu fren yüzeyleri zamanla aşınıyormu bu fren yüzeyini uzun süredir kullananlar varmı acaba

Merhaba,

Hem Pro Exalith SL hem de Cosmic Exalith kullanıyorum.

İkisinde de problem yaşamadım.

Merhaba,

Hem Pro Exalith SL hem de Cosmic Exalith kullanıyorum.

İkisinde de problem yaşamadım.

peki bu fren yüzeyleri için ayrı bir fren padi kullanmam gerekiyormu normal fren padları ile kullanabilirmiyim?

peki bu fren yüzeyleri için ayrı bir fren padi kullanmam gerekiyormu normal fren padları ile kullanabilirmiyim?

Normal ped olmaz.

Mavic exalith ped kullanmanız lazım. Üreticisi Swisstop.

1589104575510.jpeg

Sıfır alacaksınız ped ler yanında gelir zaten.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
peki ya kaç km ömürleri var bu padlerin çifti 15euro gibi bi rakam az da değil

Normal fren pedleri kadar gider.

Fren kullanımı kişinin kullanımına, kilosuna ve arazinin durumuna göre değişir. Sürekli yokuş inip çıkan kilolu biri daha çabuk ped bitirecektir. O yüzden zaman ve km vermek doğru olmaz.
Ben 70 kg yim. 2 jantım da 2016 yılından, değişe değişe kullanıyorum, ikisinin de ped leri henüz bitmedi.

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
Normal fren pedleri kadar gider.

Fren kullanımı kişinin kullanımına, kilosuna ve arazinin durumuna göre değişir. Sürekli yokuş inip çıkan kilolu biri daha çabuk ped bitirecektir. O yüzden zaman ve km vermek doğru olmaz.
Ben 70 kg yim. 2 jantım da 2016 yılından, değişe değişe kullanıyorum, ikisinin de ped leri henüz bitmedi.
cevabınız için teşekkürler birde en çok merak ettiğim fren yüzeylerinde bunca zamanda bir aşınma mevcutmu? cok bakım gerektiriyor mu bu jantlar

Merhaba carraro cr032 bisikletimin arka jantı yamuldu jant seti alıcam araştırmalarım sonucu
shimano rs11
plus rc30
mavic aksium
jantları buldum nasıl jantlar hangisini almalıyım veya yakın fiyatlara başka neler alabilirim teşekkürler :D

Son düzenleme:
Merhaba carraro cr032 bisikletimin arka jantı yamuldu jant seti alıcam araştırmalarım sonucu
shimano rs11
plus rc30
jantları buldum nasıl jantlar hangisini almalıyım veya yakın fiyatlara başka neler alabilirim teşekkürler :D
Rs010 Jant seti var elimde satıştan çekmiştim aslında ama. İlgilenirseniz özelden yazıyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bende 0 hiç kullanılmamış syncross rp2.0 disc Jant var , swiss üretimi scott üstünde geldi aldığım gün bisikleti karbon Jant a geçtiğim iÇin boşa çıktı. 1780 gr takım ağırlığı karbon kadar hafif çok güzel sesi var pişman oldum yeni Jant aldığıma isteyen olursa uygun fiyata verebilirim ilan açmadım

Merhaba arkadaşlar shimano rs11 nasıldır alınır mı mavic aksium ile arsında kaldım
Hocam rs11 aero telli giriş seviyesi bir jant. Neden alınmasın alınır tabi. Ağırlığı pek sevmediğini söylüyorlar, 85-90 kilo üzerindeyseniz daha fazla tel sayısı olan bir jant kullanmanız daha iyi olacaktır. Akord ve tel kırma sorunu olduğunu söyleyenler vardı. Biz bu yüzden ön 16 arka 20 rs11 den vazgeçip ön 20 arka 24 Telli rs010 jantlar almıştık arkadaşla. Hatta rs11 leri sipariş verdiğimiz için geldikten sonra sattık. Ağırlıkları birbiriyle aynı, kozmetik olarak rs11 ler daha şık. Rs010 lar daha dayanıklı ağır sürücüler için.

Aksium hakkında bir malukatım yok maalesef.

Merhaba arkadaşlar aynı fiyatta bulduğum için shimano rs21, mavic aksium,Fulcrum Racing Sportu mu tercih edersiniz neden? başka önerileriniz varsa kullanıcı yorumlarıyla birlikte yazarsanız sevinirim :)

Son düzenleme:
Alalı 3 ay olmadı 100km kullanmadım neden düşme kaza da yok yıkarken fark ettim tamir olur mu

Selam. Tamir olması gereken nedir burada, ben göremedim de o yüzden soruyorum?

Jant akordu fena bozulmuş sadece görebildiğim kadarıyla?

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Merhaba arkadaşlar aynı fiyatta bulduğum için shimano rs21, mavic aksium,Fulcrum Racing Sportu mu tercih edersiniz neden? başka önerileriniz varsa kullanıcı yorumlarıyla birlikte yazarsanız sevinirim :)

Fazla düşünmeden Shimano RS21 derim. Fulcrum'un arka göbek straight pull değil. Mavic'in göbekleri ise Shimano kadar uzun ömürlü olmaz. Rs21'i antreman jantı olarak kullanıyorum. Son derece sağlam ve aero olarak şaşırtıcı deredece güzel akıcılığı iyi. Sert bir kadronuz varsa sağlayacağı konforu da hoşunuza gidecek.

• Beğen
Tepkiler: dogukanayab
shimano rs11
plus rc30
mavic aksium
plus rc30 u geçen gün deneme fırsatım oldu 2. El olarak almıştım 1 gün içinde 2 defa ciddi şekilde arka jantın akordu kaçtığı için iade ettim benim tercihim mavic aksiumdan yana olurdu şahsen

Merhaba,
Sezon sonunda görece iyi bir jant seti almayı düşünüyorum. Araştırmalarım sonucunda "Prime RR38/50, Hunt 36/50, Fulcrum Wind 40, Reynolds AR41" gibi seçenekleri buldum bazıları indirimde olmakla beraber 600-1200 usd aralığında ve yine bazıları ömür boyu garanti sunuyor (reynolds).
En uygun fiyatlı prime olduğu için ilk seçeneğim tabi ama garanti, sağlamlık, akord konularında şu daha iyidir denilirse özellikle kullanım deneyimiyle göz önünde bulundururum. Bazı arkadaşların prime kullandığını görümüştüm farklı konularda ancak özelden sormak istemedim.
Bütçeyi toparlayabilmek için bu fiyat-performans aralığında tavsiyelerinizi bekliyorum.

Geri