Güney Tuncer
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.780
- Bisiklet
- Giant
Merhaba,
Sezon sonunda görece iyi bir jant seti almayı düşünüyorum. Araştırmalarım sonucunda "Prime RR38/50, Hunt 36/50, Fulcrum Wind 40, Reynolds AR41" gibi seçenekleri buldum bazıları indirimde olmakla beraber 600-1200 usd aralığında ve yine bazıları ömür boyu garanti sunuyor (reynolds).
En uygun fiyatlı prime olduğu için ilk seçeneğim tabi ama garanti, sağlamlık, akord konularında şu daha iyidir denilirse özellikle kullanım deneyimiyle göz önünde bulundururum. Bazı arkadaşların prime kullandığını görümüştüm farklı konularda ancak özelden sormak istemedim.
Bütçeyi toparlayabilmek için bu fiyat-performans aralığında tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sağlamlık ve rijitlik olarak listenizdeki en iyi seçenek Fulcum olabilir. Prime'ı diğerlerini alabilecek durumunuz var ise unutun derim. Gerçi mutlu mesut kullanan epeyce kişi vardır eminim fakat ağır biriyseneniz yokuş performansı odukça kötü. Latereal olarak yeterince rijit bulamamıştım ben. Listenize yeni Mavic Cosmic Pro UST yi de ekleyebilirsiniz. Biraz daha bütçe artışı olabilirse Vision Metron olabilir çok başarılı.