Tiger40
Üye
- Tepki
- 5
- İsim
- Nevzat
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
merhabalar mavic exalith pro jant bakıyorumda bu fren yüzeyleri zamanla aşınıyormu bu fren yüzeyini uzun süredir kullananlar varmı acaba
Merhaba,
Hem Pro Exalith SL hem de Cosmic Exalith kullanıyorum.
İkisinde de problem yaşamadım.
peki ya kaç km ömürleri var bu padlerin çifti 15euro gibi bi rakam az da değilNormal ped olmaz.
Mavic exalith ped kullanmanız lazım. Üreticisi Swisstop.
226019 dosyayı görüntüle
Sıfır alacaksınız ped ler yanında gelir zaten.
peki ya kaç km ömürleri var bu padlerin çifti 15euro gibi bi rakam az da değil
cevabınız için teşekkürler birde en çok merak ettiğim fren yüzeylerinde bunca zamanda bir aşınma mevcutmu? cok bakım gerektiriyor mu bu jantlarNormal fren pedleri kadar gider.
Fren kullanımı kişinin kullanımına, kilosuna ve arazinin durumuna göre değişir. Sürekli yokuş inip çıkan kilolu biri daha çabuk ped bitirecektir. O yüzden zaman ve km vermek doğru olmaz.
Ben 70 kg yim. 2 jantım da 2016 yılından, değişe değişe kullanıyorum, ikisinin de ped leri henüz bitmedi.
Rs010 Jant seti var elimde satıştan çekmiştim aslında ama. İlgilenirseniz özelden yazıyorum.Merhaba carraro cr032 bisikletimin arka jantı yamuldu jant seti alıcam araştırmalarım sonucu
shimano rs11
plus rc30
jantları buldum nasıl jantlar hangisini almalıyım veya yakın fiyatlara başka neler alabilirim teşekkürler![]()
Hocam rs11 aero telli giriş seviyesi bir jant. Neden alınmasın alınır tabi. Ağırlığı pek sevmediğini söylüyorlar, 85-90 kilo üzerindeyseniz daha fazla tel sayısı olan bir jant kullanmanız daha iyi olacaktır. Akord ve tel kırma sorunu olduğunu söyleyenler vardı. Biz bu yüzden ön 16 arka 20 rs11 den vazgeçip ön 20 arka 24 Telli rs010 jantlar almıştık arkadaşla. Hatta rs11 leri sipariş verdiğimiz için geldikten sonra sattık. Ağırlıkları birbiriyle aynı, kozmetik olarak rs11 ler daha şık. Rs010 lar daha dayanıklı ağır sürücüler için.Merhaba arkadaşlar shimano rs11 nasıldır alınır mı mavic aksium ile arsında kaldım
Merhaba arkadaşlar aynı fiyatta bulduğum için shimano rs21, mavic aksium,Fulcrum Racing Sportu mu tercih edersiniz neden? başka önerileriniz varsa kullanıcı yorumlarıyla birlikte yazarsanız sevinirim![]()
plus rc30 u geçen gün deneme fırsatım oldu 2. El olarak almıştım 1 gün içinde 2 defa ciddi şekilde arka jantın akordu kaçtığı için iade ettim benim tercihim mavic aksiumdan yana olurdu şahsenMerhaba carraro cr032 bisikletimin arka jantı yamuldu jant seti alıcam araştırmalarım sonucu
shimano rs11
plus rc30
mavic aksium
jantları buldum nasıl jantlar hangisini almalıyım veya yakın fiyatlara başka neler alabilirim teşekkürler![]()