Scudo Sports

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Scudo
@özgür duygu Cole Rollen almadan önce elim gitti gitti geri geldi öyle bir jant olur. Hafifliği cezbetti, tel vb. yedek parçaları nasıl olur diye düşündürdü. Bir tomar jant teli ve yeni Cole Rollenlerle fazla samimi olamadan vedalaştık.

Prime attaquer jant setini duyan oldu mu?

Güzel set ama bazı detaylardan dolayı pek çekici değil.
17mm iç genişlik biraz dar kalıyor artık. Bunun bir alt modeli olan Baroudeur 19mm iç genişliğe sahip mesela.
DT aerolite jant telleri çok iyi, hatta biraz fazla iyi diye aklıma gelmedi değil. Tam performans ürünü teller bunlar, böyle derin olmayan alaşım jant için doğru seçim değil diye düşünüyorum.
Prime, göbeklerini Novatec'e yaptırıyor. Gayet hızlı, hafif ve ucuz göbekler. Ben bu göbekleri çok uzun süre olmamakla beraber kullandım ve bir sorun yaşamadım. Fiyatlarına göre iyi ürünler ama bir DT Swiss göbekleri gibi tank gibi değiller. Daha sık bakım gerektirebilirler.

Teşekkür ederim. Coinlerle işim olmadı olmazda. Ben parayı elimde görmeliyim :D Ama en iyi yatırım Altın bence. Klasik laf : Yatırım şeysi değildir :D
Sende benim kafadansın, bir sevdiğim kardeşim daha pazartesi günü sordu

20210421_195924.jpg

• Hahaha
Tepkiler: TeamO2.cc
Evet aliexpress jantları taktım, ilk izlenim akıcılığı harika, satıcının gönderdiği fren kartuşu çok üst düzey değil ama iş görüyor, rüzgarda beklediğim kadarıyla kontrolü zor olmadı yani şaşırtıcı beni, uzun kullanım henüz yapamadım malum niyetli olunca tam performans sürüş yapamadım, ramazan ayından sonra kısmet olursa detaylı bir sonuç yazarım. IMG_20210423_025815.jpg

@Anonim campagnola zonda bütçeme göre olsun kalitesine göre olsun benimde tercihim görüntüsünden daha çok performansı uzun ömürlü olması önemli benim için

Feda olsun sana.

• Muhteşem
Tepkiler: Rhodiumm
Tırmanış bisikleti için önereceğiniz jant modelleri nelerdir?

Yakın zamanda Mavic Kysrium elite ust modelini aldım. Tavsiye ederim, gayet akıcı bir jant.
Akıcılığın göbek veya çember ile bir alakası yok. Kaliteli ve akıcı dönen rulmanları düzgün bir montajla hangi göbeğe takarsanız o jant akıcı olur.

Ayrıca, gösterdiğiniz çemberler çember ağırlığı olarak hafif değil. Tubeless olmasıyla hafiflik sağlıyor. Tırmanış için sığ profil karbon çember daha mantıklı hafiflik bakımından.

• Beğen
Tepkiler: desmo
Akıcılığın göbek veya çember ile bir alakası yok. Kaliteli ve akıcı dönen rulmanları düzgün bir montajla hangi göbeğe takarsanız o jant akıcı olur.

Ayrıca, gösterdiğiniz çemberler çember ağırlığı olarak hafif değil. Tubeless olmasıyla hafiflik sağlıyor. Tırmanış için sığ profil karbon çember daha mantıklı hafiflik bakımından.
Teşekkür ederim aydınlatıcı bilgilerin için. Uygun yakalamıştım bunları alabildim. Başka sefer karbon düşünürüm.

• Beğen
Tepkiler: ghostt
@fse Size tavsiye vermiyorum. Birisi tırmanış için jant önerisi istemiş, yani tek düşünülecek kriter hafiflik. Aynı fiyata karbon çember alınabilirken alüminyum çemberli set önermişsiniz.

@fse Size tavsiye vermiyorum. Birisi tırmanış için jant önerisi istemiş, yani tek düşünülecek kriter hafiflik. Aynı fiyata karbon çember alınabilirken alüminyum çemberli set önermişsiniz.
Aluminyum 1500 gr bir jant cok da kotu bir tirmanis janti değil bence. Butce konusu net olmadan herkese 1250 gr karbon jant mi tavsiye edelim?

Geri