Evet abi ama tüm markaların olduğu bir site var mıdır yoksa tek tek mi bakmak lazım?@yavuzkosar (link)
Aradığın böyle birşey mi ?
Karar vermedim abi bakip görmem lazım@yavuzkosar hangi marka arıyorsun var mı özel aradığın birşey.
@Bıyıkov
"Sadece tubeless lastik tavsiye ediliyor " değil de "kesinlikle tubeless olmayan lastik kullanılmaması gerekiyor" desek daha doğru. 303S, hookless denilen türden; yani jantın iç kenarında lastiğin telinin takılacağı tırnak yok, dümdüz...
28 veya 30mm tubeless lastik için zaten 70psi'dan yüksek kullanmak anlamlı değil, ona pek takılmayın.
Gercekten deneyiminizi cok merak ediyorum. Benim de Zipp 303 ve Cero38 önceliklerim. Bunlar disinda ayni bütçeye Cin in on plana cikan markalarindan Yoeleo ve Bladex ten kagit ustunde daha iyi jantlar alınabiliyor. Ama Zipp omur boyu garanti ve marka guveni vermesiyle on planda.ben aldım , 2-3 haftaya elime ulaşır. hookless ve tubless bir jant. hookless uyumlu lastik kullanmanız gerekiyor ki conti tublesslar burada otomatik eleniyor(conti tubless lastikleri hookless uyumlu değil) sworks , pirelli ,vittoria ,schwalbe gibi markaların hokless uyumlu lastikleri var. Jant 28mm için optimize edildiği için daha dar lastiği takmak çok dogru olmayacaktır. jantı kiloya göre verileri var 75kilo için 62psı mı ne gösteriyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Enteresan bir ek bilgi paylaşayım: Bladex ve Yoeleo dan jant aldiginizda fatura tutarini dusuk yazdirip devletimizin vergi kaybetmesine neden olabiliyorsunuz istemeniz halinde😆
Hayırlı olsun bekliyoruz sonuçlarıArkadaşlar uzun zamandır almayı planladığım jant setini aldım. İnşallah gelsin bir inceleme videosu hazırlarım.
DT Swiss ARC 1100 DICUT® 48 Karbon Yol Jant Seti (Seramik Rulman). 🧿
261801 dosyayı görüntüle
Disc versiyonu kullanıyorum çok memnunum profil olmasına rağmen yan rüzgarlardan çok etkilenmiyor , akıcı , güç aktarımı çok iyi deparlarda benim gibi amatörler bile güç aktarımının farkını hissediyor . Güle güle kullanınArkadaşlar uzun zamandır almayı planladığım jant setini aldım. İnşallah gelsin bir inceleme videosu hazırlarım.
DT Swiss ARC 1100 DICUT® 48 Karbon Yol Jant Seti (Seramik Rulman). 🧿
261801 dosyayı görüntüle
Çok teşekkür ederim.Disc versiyonu kullanıyorum çok memnunum profil olmasına rağmen yan rüzgarlardan çok etkilenmiyor , akıcı , güç aktarımı çok iyi deparlarda benim gibi amatörler bile güç aktarımının farkını hissediyor . Güle güle kullanın