Scudo Sports

Yol bisikleti için patlamaya çok çok dirençli lastik önerisi

@celilcetiner Fotoğrafınızdaki gibi asfalta kullanıyorsunuz ultra sport güzel lastik. Hamuru çok yumuşak olduğu için emniyet şeridinde bulunan ufak taşlar, küçük cam parçaları lastiğin çok kolay patlamasına ve yarılmasına sebebiyet veriyor. Umarım sizin başınıza böyle şeyler gelmez güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: celilcetiner
Scudo
Continental GP 4000 S II. Başkasını tanımam.

Conti ultrasport lastiğim küçücük bir cam parçasından pert oldu. En ufak camları bile içine aldığı için onu buradan kınıyorum :D

Hutchinson Equinox isimli lastik ise yolda olmayan camdan patlıyor, camın üzerinden geçince patlamıyor. Ummadık taş baş yarar hesabı.

Rubena Syrinx almıştım bi ara da çifti 1 kilo olan lastik insanın asabını bozuyor :D :D

Ben bugüne kadar 1 kere lastik patlattım. Pimpirikli arkadaşım Michelin olsun Cont. olsun tüm kaliteli lastikleri kullanmasına ragmen ortalama 2 turda bir lastik patlattı ve patlatmaya devam ediyor. Biraz da şans bence.

Vittoria alın zafiro veya rubino pro slicklerden keyfinize bakın bırakın conti monti mıchelen hutcınson flan

• Beğen
Tepkiler: orkuteren
(link) şiddetle tavsiye

@Ozan Duran swalbe marathon değil de butçeyi biraz daha zorlayıp (link) alın derim kesinlikle pişman olmazsınız

@msandikci Continental Grand Prix 4000 S II Türkiye fiyatı çok fazla. Fransada bir arkadaşım var ona sipariş geçtim Türkiyeye gelirken getirecek çifti 350 tl ye alındı.kargo vergi yok...@celilcetiner

Michelin Pro 4 Endurance / Patlaksız 3000 üzeri km'deyiz. Kaç kırık şişeden, mıcırlı yoldan geçtim henüz üzerinde en ufak bir aşınma / delik / çatlak oluşmadı. Tavsiye ederim :harika:

(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri