Scudo Sports

Yol bisikleti için kışlık giyim

Scudo
Abi arkadaşın bütçesi 750-1000 tl arası olduğu için onu önerdim. Artık bu bütçelere max bu ürün alınabiliyor malesef.

bu ürün yağmur için değil çiseleme için. yağmurda su alacaktır.

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
1500 TL bandında columbia yagmurluklar var. Amazonda bulunabilir. Bisiklet ürünlerinden farklı olarak biraz daha bol oluyorlar.

Onun dışında su geçirmeyecek bir ürün linki atayım.
(link)

çok ince bir ürün değil cebe katlanması da mümkün değil ama yogun yagmura rağmen sizi kuru tutacak bir ürün. (zamanında kullanıştım)

Abi arkadaşın bütçesi 750-1000 tl arası olduğu için onu önerdim. Artık bu bütçelere max bu ürün alınabiliyor malesef.
Dolar 7 TL iken 30 dolara almıştım bu ürünü nereden nereye.

• Beğen
Tepkiler: ysfnrsntrk
Eskişehir'de kışın 5 ila -5 derece arasında sürüş yapıyoruz bazen -10 dereceye kadar düştüğü oluyor. Böyle soğuklarda altta tayt altına içlik üste kat kat giyinme ile çözebiliyorsun ama eller ve ayaklar için profesyonel ürün kullanmak gerekiyor. Bir kere üşüdü mü bir daha ısınmayan ve zaman geçtikçe acı çektirmeye başlayan organlar olduğu için önlem şart oluyor. Ayakkabılar kışlık dahi olsa kılıf istiyor. Kalın, su ve rüzgar geçirmeyen ayakkabı kılıfları, snowboard eldiveni tarzı eldivenlerle iş çözülüyor. Bataryalı ısıtıcılı eldiven kullanan arkadaşlar bile var. Şu an iyi bir ayakkabı kılıfı orta yollu bir ayakkabı parasında, eldivenler de öğle. Bu tip ürünleri ilkbahar, yaz başı indirime girdiği zaman almak gerek. Beden sıkıntısı olabiliyor ama neredeyse yarı yarıya fiyat düşüyor.

bu ürün yağmur için değil çiseleme için. yağmurda su alacaktır.

ROS yağmurda 1 saat sonra kollardan ufaktan almaya başlıyor. Ama kullandıgım en iyi forma diyebilirim.
ROS u yoğun yağmura maruz bırakmayı çok planlamıyorum o yüzden bir tane de cebe sığan çok ince yağmurluk aldım. Bakalım Antalya yağmurları başlayınca deneriz.

ROS u yoğun yağmura maruz bırakmayı çok planlamıyorum o yüzden bir tane de cebe sığan çok ince yağmurluk aldım. Bakalım Antalya yağmurları başlayınca deneriz.

Cebe sığan çok ince yağmurluklardan bana da lazım. Link paylaşır mısınız?

Cebe sığan çok ince yağmurluklardan bana da lazım. Link paylaşır mısınız?
(link)
Bunu aldım ben. Şu anda fiyatı biraz yüksek. Ben aldığımda 70 euro civarındaydı ve indirim vardı. Bunun bir alt modeli de vardı ama şu anda stok gözükmüyor.

Kışlık bir içlikle Castelli Perfetto Ros işinizi görecektir diye düşünüyorum. Yurtdışı fiyatları 2100 civarına geliyordu vergilerle.
Cevabınız için teşekkür ederim
Bende perfetto ile ilgileniyorum fakat XL beden merlinde ve wiggle da kalmamış
Castelli go ceket hakkında bilgisi olan yada deneyimleyen arkadaşlar var mı acaba?
iki üründe de 4-14 derece için kullanıma uygundur diyor fakat fotoğraflardan mı bilmiyorum Go ceket daha ince gibi..

Selamlar 2.000 tl civarı kışın giyebileceğimiz ceket tavsiyesi olan var mı.
3/5 derecelerde de kurtaracak cinsten
Salomon dan alabilirsiniz. Bisiklet giyim adı altında bulunan çoğu üründen daha kalitelidir. Ben adidastan 2.500 kaz tüyü mont 200 gr ağırlığında, yine adidastan içlik, bir de salomondan outdoor pantolon aldım Tur bisikleti kullanıyorum o ayrı. Ama sizin içinde güzel ürünler var. Malum kış geldi doğru ürünler almak zorundayız.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Cevabınız için teşekkür ederim
Bende perfetto ile ilgileniyorum fakat XL beden merlinde ve wiggle da kalmamış
Castelli go ceket hakkında bilgisi olan yada deneyimleyen arkadaşlar var mı acaba?
iki üründe de 4-14 derece için kullanıma uygundur diyor fakat fotoğraflardan mı bilmiyorum Go ceket daha ince gibi..
Go ceketin yağmura dayanıklılığı daha az diye biliyorum.

Selamlar,alta linklerini eklediğim kışlık taytları kullanıp tecrübe eden oldumu acaba? Malum ülkemizde rakamlar uçtu gitti,yüksek döviz kurlarına rağmen daha hesaplı geleceğini düşündüğüm için bu iki ürün arasında kaldım.Biri castellinin giriş seviyesi taytı,diğeri dhb nin bir ürünü,yorumlar geneli iyi f/p ürünleri gibi.Maksimum 5 saatlik ve 3 ile 7 derece sıcaklıkta kullanılmak üzere...
(link)
(link)

Selamlar,alta linklerini eklediğim kışlık taytları kullanıp tecrübe eden oldumu acaba? Malum ülkemizde rakamlar uçtu gitti,yüksek döviz kurlarına rağmen daha hesaplı geleceğini düşündüğüm için bu iki ürün arasında kaldım.Biri castellinin giriş seviyesi taytı,diğeri dhb nin bir ürünü,yorumlar geneli iyi f/p ürünleri gibi.Maksimum 5 saatlik ve 3 ile 7 derece sıcaklıkta kullanılmak üzere...
(link)
(link)
(link) ben trakya soğuğunda bunu aldım. üstüne de pedsiz bir şort giyiyorum. 0 derecede bile ayaklarımın üşüdüğünü hissetmedim. ancak stoklarda bitmiş görünüyor.

(link) ben trakya soğuğunda bunu aldım. üstüne de pedsiz bir şort giyiyorum. 0 derecede bile ayaklarımın üşüdüğünü hissetmedim. ancak stoklarda bitmiş görünüyor.
2 ağustosta 158 Tl ye almıştım gayet güzel tutuyor serin havalarda kendinden pedi var ama çok üst kalite değil 2-3 saatlik sürüşlerde hafiften ağrı yapıyor

Öneriniz için teşekkür ederim,esasında 3 yıldır kullanmakta olduğum sora kışlık taytım var fakat baya bir deforme oldu,hemde yedekli kullanmak amacım.

Öneriniz için teşekkür ederim,esasında 3 yıldır kullanmakta olduğum sora kışlık taytım var fakat baya bir deforme oldu,hemde yedekli kullanmak amacım.
ben birde (link) bunu almıştım geçen sene. buda gayet sıcak tutuyordu hatta. 3-5 saatlik sürüşler için bence bir alternatif olabilir buda.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
ben birde (link) bunu almıştım geçen sene. buda gayet sıcak tutuyordu hatta. 3-5 saatlik sürüşler için bence bir alternatif olabilir buda.
rc500 serisinin kışlık termal taytını kullanmıştım ama pek rahat edememiştim.

DHB classic değil de flt roubaix modelini kullanıyorum. 0 dereceye kadar gayet rahat bir şekilde kullandım ve pedi de gayet iyi.
Decathlon Rockrider kışlık taytı da kullanıyorum. O da gayet başarılı bir model. Ancak Sora Blizzard Kışlık taytı onlardan bir tık yukarıda tutuyorum konfor ve sıcaklık olarak.

(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo
DHB classic değil de flt roubaix modelini kullanıyorum. 0 dereceye kadar gayet rahat bir şekilde kullandım ve pedi de gayet iyi.
Decathlon Rockrider kışlık taytı da kullanıyorum. O da gayet başarılı bir model. Ancak Sora Blizzard Kışlık taytı onlardan bir tık yukarıda tutuyorum konfor ve sıcaklık olarak.
Anladım teşekkür ederim bilgilendirme için,bende soranın kışlık ht90 pedli taytından memnunum,ama dechatlon ürünleriyle aram iyi değil nedense,şu dhb nin pedinden emin olamadım yoksa baya hesaplı bir tayt.

Geri