Scudo Sports

Yol bisikleti için kış lastiği önerileri

Kış gelince zincire vuracaksın bisikleti en güvenlisi böyle

Scudo
*Schwalbe ultremo aqua
*Rubino pro control
*Vredestein fortezza senso xtreme weather

Tavsiyelerim bunlar :)

• Beğen
Tepkiler: navigraph55
*Schwalbe ultremo aqua
*Rubino pro control
*Vredestein fortezza senso xtreme weather

Tavsiyelerim bunlar :)

Continental 4 season kış şartlarında kullanılabilecek en iyi lastiklerden biri. Ama fiyatıda baya yüksek. Alternatif olarak schawalbe durano olabilir. Onunda iki çeşidi var smart guard ve race guard olarak. Smart guard olanı durano plus olarak geçiyor lastiğin kendi içinde patlak önleyici zırhı mevcut bu yüzden biraz ağır. Rave guard olan modeli sadece kevlar korumalı diye biliyorum. Ama yinede patlaklara karşı gayet iyi performansı var. Kış şartlarında performansı iyi. Bunun yanında kendim uzun yıllar maxxis detonator kullandim. Yaz kış kesinlikle tavsiye ederim. Islak zemin performansı gayet iyi. Kıs şartlarında memnun edecektir. Patlak koruması da mükemmel diyemem ama gayet iyi düzeyde. Bence kışın kullanılabilecek en uygun fiyatlı lastik detonator dur. Üzerindeki lastik deseninin ise yaradığını ve faydasını gorursunuz.

• Beğen
Tepkiler: Cuneyt Candan
Ne de güzel paylaşımlar olmuş :okyrm:

(link)

Memlekette var mı Scwalbe getiren bir kurum?

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Continental 4000s 2 adet iç lastik ile kargo hariç 242 tl.
(link)

Continental 4 sezon kargo hariç 225 tl.
(link)

İki lastikte tavsiye edilir.

Biraz önce bir çift durano aldım, kullandıkça yazarım. normalde gp400sII kullanıyordum ama özellikle ıslak ve çamurda ortası çok çabuk aşınıyor ve küçük delikler oluşuyor. ama gidişi şahane :D

• Beğen
Tepkiler: YSD ve Sedat Arda
(link)

ben bundan alcam nasıldır acaba sizce uygun mudur? Erdoğankar bisiklette tanesi 146 TL yurtdışı fiyatı 21 euro

@Erdal YILMAZ

Bu ürünlere gümrük vergisi de vuruyor sanırım.

@Muhammed Dursun
ikincisine olmuyor. ama doğrusu ben grand prix'lerin kış için çok da iyi olduğunu düşünmüyorum. baharda tekrar akar.

• Beğen
Tepkiler: mseldur
@Efe Yamac Yarbasi
@Erdal YILMAZ

Bir an 75 dolar olarak düşündüm. :tskler:

Vittoria Rubino Pro Tech
Schwalbe D
Hutchinson intensive 2,
Panaracer racer D evo 2 olarak kabaca özetleyebiliriz,ama 700x35-38-40 segmentindeki arkadaşlaraysa Schwalbe nin citizen modeli gayet güzel iş görür..

Rubino pro tech seçeneğini hafife almayın bence,desen yapısı ve açılandırmalarıyla yanak deseniyle benim kalbimi çaldı açıkcası...

• Beğen
Tepkiler: Sedat Arda
@Sedat Arda yükssek rakamlar ödemeden tatmin edici bir sonuç istiyorsan (link) tavsiye ederim ben xrs 040 ta kullanıyorum yol tutuşu harika hatta her türlü zeminde extrem hareketler yapıyorum menmunum

@emrahgunturk meblağ olarak yakın değerlermiş zaten de ben verim almanızı ciddiye aldım teşekkür ederim,ama Durano bir ağır bastı topic te :okyrm:

Schwalbe Durano'yu bende merak ediyorum ıslak zeminde kullananlar fikir yazarsa memnum kalırım kış yağmurlar gelmeden lastiği almam lazım.

(link). Buradan daha uyguna varmıdır sizce?

Geri