nhtpkl
Daimi Üye
- Tepki
- 455
- İsim
- Nihat
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
(link)Arkadaşlar merhaba ayırmış olduğum bütçe doğrultusunda şu üç model ilgimi çekiyor. Bir bakabilirseniz çok memnun edersiniz. Ayrıca yine bu bütçeyle sizlerin tavsiyeleri olursa onlara da açığım.
(link)
(link)
(link)
@makaram 2 numara kadar büyümesi mümkün değil. Alman gerekenden 1 numara büyük almışsın muhtemelen. Suni derinin bir miktar esneyeceğini düşünerek tırnaklarım en kısa halinde ve zar çorapla giyebilecek numarayı almıştım. Şimdi orta kalınlıkta çorapla giyebiliyor haldeyim. Yarım numara kadar bi esneme oldu ayakkabıda.
Cırt bantlar bir süre sonra tutmuyor haliyle. 1 sene sonra ayakkabıcıda bantları söktürüp ipli hale getirdim, 3 senedir kullanıyorum bu şekilde.
Bu cümleyi "Roadr100'ün 3 katı fiyattaki ayakkabılar roadr100'den uzun ömürlü oluyor" olarak yorumladım, çoğu kişi de böyle yorumlar sanki. Şimdi elimdeki Giro'yla karşılaştırdım, sayası Giro'nunkinden daha sert bir malzeme. Yani esneye esneye 2 numara büyüğünün genişliğine ulaşacak bir malzeme değil. Ayakkabının tek sorunu cırt bant olması. Sıkı sarmıyor. Ama çözümü var.Ucuz etin yahnisi oluyor sonuçta. Ben 3 ayakkabı parasını daha uzun ömürlü, daha kaliteli ve daha sorunsuz 1 ayakkabıya vermeyi daha makul buluyorum.
Burada yorumluk bir şey yok. Siz yanlış anlıyorsunuz.Bu cümleyi "Roadr100'ün 3 katı fiyattaki ayakkabılar roadr100'den uzun ömürlü oluyor" olarak yorumladım, çoğu kişi de böyle yorumlar sanki. Şimdi elimdeki Giro'yla karşılaştırdım, sayası Giro'nunkinden daha sert bir malzeme. Yani esneye esneye 2 numara büyüğünün genişliğine ulaşacak bir malzeme değil. Ayakkabının tek sorunu cırt bant olması. Sıkı sarmıyor. Ama çözümü var.
kesinlikle katılırım, harika ayakkabı ve sorunsuz.Sidi Shot 2 derim ve .
İlginç bir istek olabilir amaİstanbul Anadolu yakasında 42 / 26,5 - 27cm ayakkabısını denemem için verebilecek birileri var mıdır acaba?
Giro Savix model ayakkabı kullanıyorum, ayakkabılarda bir sorun yok aslında ancak sadece sol ayağımda sürüşte kısa bir süre sonra uyuşma başlıyor ama bu sadece sol ayağımda oluyor. Ayakkabı sıktığımda böyle bir şey olabileceğini okudum ama benim için tam tersi bir durum var sol ayağımda sağ ayağıma nerdeyse 5mm daha küçük. Farklı araştırmalar yapmama rağmen bir çözüm bulamadım başka ayakkabı denemek istiyorum. Yardımcı olabilecek fikir verebilecek birileri varsa şimdiden çok teşekkürer.
Kendim de farklı ayarlar da denemiştim, sonrasında bikefit yaptırdım yine sonuç değişmedi, hatta seleden dolayı oturuş pozisyonunda sorun var denmiştim sele de değiştirdim ama ayağımda ki uyuşma devam ediyor. Sürüşü bitirdiğim anda uyuşma geçiyor kalıcı bir durumda değil.Kal ayarında bir sorun olabilir mi?
Çetin abi öncelikle teşekkür etmeyi unutmuşum bir teşekkür edeyim zahmet edip araştırmışsın.(link)
(link)
(link)