Scudo Sports

Yol bisikleti ayakkabı tavsiyesi

Kaç numara kullanıyorsunuz? Ben yurtdışındayim bakayım burdan, uygun gelirse ücretini yollarsın burdan alır yollarım.
Teşekkür ederim, normal numaram 40 , Sıdı ayakkabılarında bir büyük almayı öneriyor. 41 numara uygun olur.

Scudo
(link)

(link)

Fiyatlar iyi gibi, ama bu marka ile ilgili bir tecrübem yok.
Northwave'den 5 çift ayakkabım var. 2 çift Northwave Revolution, 2 çift Revolution 2, 1 çift Extreme GT 2. Gayet memnunum sertlik dereceleri 12. Normal ayak numaran ne ise onun aynısını yada 0,5 numara büyüğünü almalısın sorun çıkmaz..

Ancak senin attığın ikinci linkteki Northwade markasını duymadım, muhtemelen kopya marka. Northwave alacaksan şuan birçok sitede indirm var onlardan al en azından sana çakma kopya bir ayakkabı gelmez.

Nortwave'den 5 çift ayakkabım var. 2 çift Nortwave Revolution, 2 çift Revolution 2, 1 çift Extreme GT 2. Gayet memnunum sertlik dereceleri 12. Normal ayak numaran ne ise onun aynısını yada 0,5 numara büyüğünü almalısın sorun çıkmaz..

Ancak senin attığın ikinci linkteki Nortwade markasını duymadım, muhtemelen kopya marka. Norrtwave alacaksan şuan birçok sitede indirm var onlardan al en azından sana çakma kopya bir ayakkabı gelmez.
Çakma olduğunu sanmıyorum büyük ihtimalle marka adı yanlış girilmiş. İki ayakkabıyı da aynı satıcı satıyor ve satıcının adresi İtalya görünüyor, markanın vatanı. Extreme modeli kargo vergi dahil 100 euroya geliyor ben bu fiyatlara başka yerde görmedim.

Çakma olduğunu sanmıyorum büyük ihtimalle marka adı yanlış girilmiş. İki ayakkabıyı da aynı satıcı satıyor ve satıcının adresi İtalya görünüyor, markanın vatanı. Extreme modeli kargo vergi dahil 100 euroya geliyor ben bu fiyatlara başka yerde görmedim.
Olabilir belki yanlış yazmıştır duyuru açarken.. Fiyat konusunda gelince elbette o fiyata göremezsin. Baktığın modeller 2016 senesine, bilinen tanınmış sitelerde bulamazsın zira eski modelleri satmıyorlar.

Amazondan hiç alışveriş yapmadım... Vergi oluyor mu... 1000 TL bir ayakkabı var 70 TL gönderim bedeli diyor, başka ödeme yapılıyor mu acaba?

476087.jpg476086.jpg476085.jpg
Amazondan aldığım ayakkabı... 1500 TL, boa olmaması harici çok şık ve kaliteli... Bu fiyata da bu kalite karbon taban vs zaten bulunmaz... Sidi olmuş 5000 TL..

@teyteydragon Yaklaşık 1.5 yıl yaz kış decathlon ayakkabı kullandım cırtcırtlarda bi sorun olmadı ancak ayakkabının genişlediğini hissettim, ne kadar sıksamda arada ayaklarım içeride hareket ediyordu. Eğer kısa kullanacağım, uygun olsun derseniz sorun olmaz gibi. Tercih size kalmış tabii.
Ayakkabının içine ilave bir tabanlık koyarsanız boşluk hissini gidermiş olursunuz. ;)

Klipsiz bisiklet ayakkabısı mevcut mu?

@StanicEnemy Altında kal (ing. cleat) takma yeri olmayan mı demek istiyorsunuz?

@StanicEnemy Kal takma yeri olmayıp "bisiklet ayakkabısı" olarak satılan ayakkabılar görmüştüm Aliexpress'te. Ama normal yürüyüş ayakkabısından bi farkları yok. Hafif, orta derece sertlikte tabanlı her spor ayakkabı kullanılabilir diye düşünüyorum. New Balance gibi sünger tabanlı ayakkabıların tabanı çok yumuşak olduğu için güç aktarımı bakımından verimli değil. Ayrıca taban fazla yumuşak olduğu için pedaldaki çıkıntılar tabanı zedeleyebilir, düz platform pedal kullanmak gerektirir.

Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Aesert
Geri