Scudo Sports

Yol bisikleti ayakkabı tavsiyesi

Alıntı kaynağı nedir acaba? Kadro sertliği de tepki süresi için önemli, kadroyu esnetmek için harcadığınız enerji de geri dönüyor zaten.
Kaynak : (link)

Enerji nereye dönüyor?

Scudo
@a.gul29 Enerji geri dönüyor derken ne demek istediğinizi anlamadım ben.

Yay gibi düşünebiliriz aslında. Şu yazı ve özellikle içindeki videoyu örnek verebilirim:

(link)

@Bigpatron "Listicle"ın editörüne mi sorsam acaba nereden okuyup da sertlik ile ilgili paragrafı yazmış. :)

@a.gul29 Burada sanki yanal sertlikten bahsediliyor. Yanal sertliği biraz daha azaltmanın aktarılacak güce katkısı olmayacağını söylüyor sanki. Zaten kadroların her bölümü aynı sertlik oranı ile yapılmaz ama en sert bölüm benim bildiğim kadarıyla aynakol bağlantı bölümüdür. Neden çünkü en fazla güç aktarımı oradan olacaktır. Gücümüzü esnemeye kaybedilmesini istemediğimiz en önemli yer burasıdır. Benden bu kadar ustalardan birisi gelip konuya el atsın.

• Beğen
Tepkiler: ag249
Yay gibi düşünebiliriz aslında. Şu yazı ve özellikle içindeki videoyu örnek verebilirim:

(link)

@Bigpatron "Listicle"ın editörüne mi sorsam acaba nereden okuyup da sertlik ile ilgili paragrafı yazmış. :)
Valla üşenmiyorsan sor hem bizide bilgilendirmiş olursun ?

• Hahaha
Tepkiler: ag249
Rijitlik ve guc transferi iliskisi tam anlasilmis bir konu degil. Benim izlenimim o yonde.
Fast Cycling Tips’in son testinde 4 ayakkabiyi karsilastirmislardi. Ayakkabilarin tabanlari, bildigimiz cok esnek spor ayakkabi tabanindan, super rijit karbon yaris tabanina dogru gidiyor. Sonuc olarak da 300 wattda gunluk spor ayakkabinin 3-4 watt kaybi vardi. Ama diger bisiklet ayakkabilarinin aralarindaki fark 0.3/0.8 watt kadardi. Yani sonuc olarak cikan taban rijitlik/guc transferi konusunda $100lik ayakkabiyla $300lik ayakkabi arasinda o fiyata degecek bir fark yok.

Bahsettigim testin anlatildigi video.

Yeni Shimano serilerinde de ölçü durumu aynı mı yine bir numara buyuk mu alacağız ?

Yeni Shimano serilerinde de ölçü durumu aynı mı yine bir numara buyuk mu alacağız ?
Bir numara büyük alırsan sıkıntı yaşamazsın. Çünkü kalıpları çok dar.

Arkadaşlar shimano rc9 tarzı ayakkabı tavsiyeniz veya tecrübeniz var mı?

Bugun Decathlon'dan 150 tlye triban rc100 ayakkabi aldim. SPD pedalim yok ama fiyat cok uygun geldi aldim. Hangi tip spd pedal almaliyim, bu islerden hic anlamiyorum

Bugun Decathlon'dan 150 tlye triban rc100 ayakkabi aldim. SPD pedalim yok ama fiyat cok uygun geldi aldim. Hangi tip spd pedal almaliyim, bu islerden hic anlamiyorum
Hocam tavsiye veremiyorum ama ben size bir soru sorayım, ayakkabıyı mağazadan mı aldınız? Mesajınızı görünce fırsatı kaçırmıyayım dedim ama internet sitelerinde o kadar uygun fiyatlı ayakkabı gözükmüyor

• Beğen
Tepkiler: DeaKeN
Hocam tavsiye veremiyorum ama ben size bir soru sorayım, ayakkabıyı mağazadan mı aldınız? Mesajınızı görünce fırsatı kaçırmıyayım dedim ama internet sitelerinde o kadar uygun fiyatlı ayakkabı gözükmüyor
Evet, seri sonu diye fiyati bayagi dusmustu. 3-5 tane kalmisti zaten, karisik dizilmis numaralarini kendim denk getirdim hatta:)

Evet, seri sonu diye fiyati bayagi dusmustu. 3-5 tane kalmisti zaten, karisik dizilmis numaralarini kendim denk getirdim hatta:)
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Hangi mağazadan almıştınız? Ben de uygun fiyatlı bir şey denk getirmek ümidiyle sağa sola bakınıyorum internet üzerinden ama maalesef minimum 300'den başlıyor.

Merhabalar. Bende spd ayakkabiya gecis yapmak istiyorum fakat fiyatlar inanılmaz yüksek. Yurtdışından getirtmek daha mi uygun oluyor ?
Onerebileceginiz ayakkabilar nelerdir

Geri