trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.663
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
(link) tokali giro numarasi varsa size 500-600 e gelir vergisi kargosuyla.
Performans için kullanacağınızı yazmışsınız ancak Shimanonun sertlik derecesi 12 üzerinden 6, ne kadar performans sağlar tartışılır. Giroda eski bir model yaklaşık 5 senesi öncesine ait pek bilgi bulamadım hakkında ama Shimanodan daha iyidir muhtemelen. illa ikisinden birisini alacaksan Giro derimHerkese selamlar,
Yol bisikleti ayakkabısı almak istiyorum fakat iki model arasında kaldım. Sizlerin önerisi ne olur bu iki model arasında.
Yardımlarınızı rica ederim.
Teşekkürler.
Sürüşüm performans odaklı uzun sürüşler olacak. Biraz kondisyon arttırmak biraz önümüzdeki sene kendi çapımda yarışlara katılmak.
Shimano RP-1 VS Giro Treble II
213473 dosyayı görüntüle 213474 dosyayı görüntüle
Tabanlık işine yarar muhtemelen. Linkte örnekler mevcut. Netten sana uygun hangisi ise arattır.Northwave carbon tabanlı bi ayakkabım var, bana tabanı çok sert geliyor ve bazen ağrı yapabiliyor, bir kaç defa ayarlamaya çalıştım altındaki kalleri fakat çok bir etkisi olmadı. Bunun için öneriniz ne olur? Ayakkabıyı kendim almadım bisikleti satın aldığım kişi yaninda verdi ve ayağıma tam oturdu şansıma.
Agrinin sebebinin; tabanin rijitliginden cok, fit problemi oldugunu dusunuyorum. Bu sadece ayakkabi ve kal fit probleminden de olmayabilir. Sele ve gidon ayarlarindan da kaynaklanabilir.Northwave carbon tabanlı bi ayakkabım var, bana tabanı çok sert geliyor ve bazen ağrı yapabiliyor, bir kaç defa ayarlamaya çalıştım altındaki kalleri fakat çok bir etkisi olmadı. Bunun için öneriniz ne olur? Ayakkabıyı kendim almadım bisikleti satın aldığım kişi yaninda verdi ve ayağıma tam oturdu şansıma.
Performans için kullanacağınızı yazmışsınız ancak Shimanonun sertlik derecesi 12 üzerinden 6, ne kadar performans sağlar tartışılır. Giroda eski bir model yaklaşık 5 senesi öncesine ait pek bilgi bulamadım hakkında ama Shimanodan daha iyidir muhtemelen. illa ikisinden birisini alacaksan Giro derim![]()
Kilitli pedalın mantığı sadece basma hareketi değildir. Aynı zamanda çekme kuvveti de uygularsanız kilitli pedalın tadına varırsınız. Çekme kuvveti uygularken esnemezlik daha ön planda olacaktır diye düşünüyorum.
Size göre önemli olmayabilir orasına sözüm yok.Ayağımız ile pedal ekseni arasında arasında kalan kısım yumuşak olsa ne fark eder ki? En fazla aradaki malzeme sıkışıp kuvveti iletir. Sertlik konusu o kadar önemli değil bence.
Stiffness is important for transferring your power to the pedals, and the stiffer the shoe the better it is at doing this. If you're racing, you'll want a stiffer shoe, but if you're not into racing, then you might want to choose a shoe with a more flexible sole.
Size göre önemli olmayabilir orasına sözüm yok.
Sert ve edememenin güç transferinde bir etkisi olmasa neden kadroları rijit yapıyorlar performans için?