Scudo Sports

Yol bisikleti ayakkabı tavsiyesi

@Meteora54 nereden aldiniz acaba? Kargo, vergi vs nekadar tutuyor

Scudo
@oguz169 yurtdışında bisiklet antrenörü olan bir arkadaş getiriyor, yardımcı olabilirim istersen

• Beğen
Tepkiler: oguz169
@Meteora54 cok mutlu olurum acikcasi. 650tl lik bir ayakkabi benim icin biraz fazla yinede ama :) daha uygun fiyatli bir ayakkabi da yardimci olabilirseniz cok sevinirim

@Meteora54 pedalla beraber 500-600 civari dusunuyorum ama tr de bulamadim malesef :)
R540 pedallar 250tl civari tr de. 300-400 civarı da ayakkabi bulabilirsem mükemmel olur

• Beğen
Tepkiler: erman35
shimano rc9 s-phyre düşünüyorum bende. sidi ayakkabılarımla 30.000yi devirdik. comutlerde gene sidi ile devam edip hafta sonu shimano ile devam etmek istiyorum. bende de fizik kışlık bot vardı o satılırsa shimano için çalışmalara başlarım :)

Fizik Tempo R5 Powerstrap
Bu ürünü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Beyaz rengi hariç hiç bir rengi önermiyorum. En ufak sürtünmede boyası kalkıyor.
7F757462-6879-46D8-871C-8E7246E9D313.png

Merhabalar. Uzun araştırmalar sonucu bütçeme göre spd ayakkabı bulamadim malesef. Bugün Decathlon da van rysel ayakkabi denedim(45numara) fakat ayağıma olmadi. Bende st100 deneyeyim dedim, st100
(link)
Oldu gibi fakat kalitesinden emin olamadim 300tl gibi bir fiyatı var, bu ayakkabi icin biraz fazla gibi geldi fiyat.

Yaninda birde bu pedali almayi dusunuyorum fakat yorumlar pek ic açıcı degil
(link)
o yuzden kafamda r540 da var.
Siz ne dersiniz bu ikiliyi alayimmi yoksa daha iyi alternatifler olabilir mi?
Ayağım 45 numara fakat 46 almam gerekiyor.

(link) kullanan veya denemiş olan var mı aranızda, numara seçiminde karasız kaldım . Normalde 42.5 giyiyorum nike adidasda , decathlonun kalenji bir koşu ayakkabısı var 43 numara, ayak uzunluğum 27.5 cm ince bi ayağım var, bu yol ayakkabısını 43 mü almayılım 44 numara mı ?

(link)
(link)
(link)
Bu ürünler arasındaki kalite farkı ve yol ayakkabısı dağ bisikleti ayakkabısı arasındaki genel farkları açıklayabilir misiniz? Yol bisikletinde kullanacağım.

@Dongtaes en belirgin fark 3.linkteki Van Rysel marka olan ayakkabı hem mtb hem yol pedallarıyla kullanabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
119427-tirnak-sekillerine-gore-karakter-analizi_d620.jpg

C seçeneğindeki gibi ayak yapım var

mavic cosmic ultimate III serisi ayakkabı almaya karar verdim

ayak uzunluğum 27,7cm 27.8cm civarı

mavic ölçüm tablosunda 44 ile - 44.5 arasındayım
44 numara =27,8 cm 44,5 = 28.2 cm ölçülerinde

şimdi biraz araştırma yaptım 4-5 mm kadar mevcut ölçülerinize ekleyerek numara seçiniz deniyor.

bu ayak tipiyle hangi numara seçmem gerekir . mutlaka vardır bu şekilde ayak parmakları olanlar?
çünkü c şeçeneğindeki ayaklar ayakkabı problem yaşama ihtimali çok yüksek olduğunu düşünüyorum.
bu tip ayakla kuvvet uyguladığınızda orta parmak otomatik olarak katlanıyor 2-3 m kadar?
ayak-4.jpg (parmağın katlanmasına örnek)resimler bana ait değildir

demek istediğim sol tarafdaki ayağın orta parmağı gibi hafif katlanıyor? :D
garip bir konu gözükebilir ama önemli olduğunu düşündüm? tecrübelerinize tavsiyeniz ve görüşlerinize ihtiyacım var

Son düzenleme:
KOMA
Hocam teşekkür ederim ayak fetişi oldum sayende :komik::komik: kaç dakikadır ayağının hangisine benzediğini bulmaya çalışıyorum ben bulamadım:acpsnr: c demişsin ama senin baş parmak daha önde sanki resimdemi öyle çıkmış bilemedim,bence d nin daha az belirgini gibi geldi bana.Ama baya tombikmiş ayakların:ckkmk:

hahahaha hayır o resimler bana ait değil :D

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50
KOMA
Hah not yazıp düzelttiğin iyi oldu :komik: yahu kendi ayağını koysdaydın keşke daha rahat tesbitte bulunurduk,acayipte bir ayak koymuşun:koptum: neyse şaka bir yana çok standart dışı bir ayak yapın yoksa ki küçük farkların çok büyük farklar yaratacağını sanmıyorum,bence mininmum yerine maksimum büyüğe yönel en kötü taban takviyesiylede olsa tam oturur,ama küçük gelirse onun çözümü yok,yol ayakkabılarının tabanı çok sert olduğu için bence parmak katlanma olayı sizi rahatsız etmez yeterki ayağınıza küçük gelmesin.

Son düzenleme:
hahahaha hayır o resimler bana ait değil :D
O ayak sana ait olsaydı, bulduğun ölçünün 3 cm yukarısını al derdim taraktan dolayı anca olur🤣

• Beğen
Tepkiler: KOMA
@kallone 😂😂😂 akşam akşam iyi güldüm
@seko35.50 bende öyle düşündüm ama parmak katlanınca direk 27,5 cm düşüyor O düşündürdü beni parmakları böyle olan bir kardeşimiz abimiz varsa o çok güzel açıklık getiricek en olmadı dediğiniz gibi olucak

@KOMA Bence büyük olan numarayı alın zaten ayakkabıyı çorapsız giymeyeceksiniz. Çorap kalınlığı da eklenecek. Ayrıca yine büyük gelirse @seko35.50 beyin de dediği gibi en kötü ihtimal yarım tabanlık koyarsınız içine. Ben yine de büyük geleceğini düşünmüyorum. Benim de sol ayağımın ikinci parmağı hafif katlanıyor ayakkabının içinde bu arada. Sorun olmadı şimdiye kadar.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50 ve KOMA
@KOMA ben numuneyim sanırım. Tam olarak A ile C karışımı bir ayağa sahibim.😁
Benimde ayak işaret parmağım çoğu kişiye göre daha uzundur. Decathlon'un Triban ayakkabısını normal ayakkabı numaramla aynı aldım ve iyi oldu. Shimano'nun seri sonu bir modelini denedim ve ufak gelmişti.

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: seko35.50 ve KOMA
Geri