@Berk Karaca
Öncelikle mesajı beğenmiş olan 15 kişinin 8'i ile forumda pek muhabbetim olmadı ve samimiyeti ilerletmiş değilim henüz. Hatta isimlerini de yazayım içiniz rahat etsin. (metalikfb, Eser Sevinç, NKurtuldu, big bike, Fatih Anıl, nurimo, Selami53, dcmavideniz). Bunun dışında ufak tartışmaya girdiğim bir kişi bile var beğenenlerin arasında (uguryilmaz144).
Esas konuya gelirsek, arkadaşı yeteri kadar tanımadığınız için olaya çok iyimser bakıyorsunuz... Arkadaşın her gün farklı bir konu veya farklı bir bisiklet ile karşımıza çıkmasından sıkıldım. 5000 küsür mesajım var ilk kez birisine -size göre rencide edici- bir mesaj yazdım. Forumda bilgim dahilinde yardımcı olduğum sayısız kişi var beni takip eden biri olsaydınız bunu bilirdiniz. Hatta Ulaş'ın eski açtığı konulara bakarsanız orada da iyi niyetli mesajlarımı görebilirsiniz. Ama bu konudan sonra Ulaş'ın heyecan içinde bilgi arayışında olduğunu da düşünmüyorum. Size onu bir kaç hafta takip etmenizi öneriyorum. Her konuya yazdığı gereksiz mesajları görünce bana hak verirsiniz.