Scudo Sports

Yol Bisikleti; Aero mu Tırmanış mı?

Scudo
Berke'nin fotoğrafta dediği sensen eğer, zaten yanlış bilgi vermis milleti ona göre yönlendirmiş oluyorsun be kardeşim.Niyetin kötü olmayabilir ama herkes anlayamaz işte senin bir şeyler öğrenmek istediğini

@Uptown Cyclist
Ben arkadaşı engellediğim için şu an o mesajımı göremiyor. Alıntı olarak paylaşırsan görür.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
İkisi de değil ben endurance kadro tercih ettim hiç pişman değilim +100 km turlarda hiç boyun , omuz vb ağrılar yaşamadım.Eğer yarışlara girmeyeceksen aero ve tırmanış kadrolarına gerek yok.

@Berke
Bu fotoğraf.Simdi yanlış anlaşılmasın kardeşim izini falaz surmuyoruz ya da bir garezimiz yok.Sadece bahsettiğin profile pek uymuyorsun demeye çalışıyoruz.Yanlış yönlendirme olmasın kimseye yani.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege ve Berke
Dostum kusura bakma ama "aero mu tırmanış mı?" sorusundan önce vücudundaki yağları yakmalısın ki bisikletin hakkını ver.

@dcmavideniz sanırsam 2-3 ay önce atatürk ile ilgili bi konuya yüklediğim bir foto.onun üzerine zaman geçti zaten ;) zaten(çok zaten dedim)yaz aylarına doğru planlıyorum.teşekkürler.

Yaz için planladığın bir bisikletin konusu şimdi açmanın mantığı nedir? Ozaman kadar dolar kurları vs. herşey değişecek. Elinde belli bir miktar paran olsun ondan sonra konu aç ve bu konular lütfen hayali konular olmasın.

Saygılar.

@dcmavideniz
Mantık yok, tek amacı mesaj kasmak. :)

• Beğen
Tepkiler: M.Furkan Kurt
@Berke
Berke süpersin kardeşim ... :) çok güldüm yahu :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Berke
önce üsttekini okudum, acaba bende mi bir gariplik var dedim, sonra aşağıda da varmış, ironi güzel olmuş :) :)

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Berke

Hocam gozunuzu seveyim arkadas 2000 dogumlu, bahsetiginiz gibi gereksiz, fazla konu acmis olabilir -ki size gereksiz olan baskasina fayda saglayabilir- fakat hic bir yazisinda sizdekine benzer bi kibir gormedim. Belli ki arkadas forumdan keyif aliyor. Ayrica anlamadigim arkadas konu acmak icin kimseden izin almak zorunda degil faket siz bu arkadasi azarlamak icin kimden izin aldiniz?

Geri