Scudo Sports

Yol bisikletçilerinin mtb bisikletlere karşı propagandaları

mtbcandir

Forum Bağımlısı
Tepki
719
Bisiklet
Scott
Herkeslere merhabalar. Arkadaşlar şimdi sürekli karşılaştığım bir konudan bahsetmek istiyorum. Yol bisikletçilerinin hepsine de söylemiyorum bunları kimseler yanlış anlamasın. Ama şuana kadar İstanbul'da karşılaştığım birçok yol bisikletçisi arkadaş resmen dağ bisikleti kullanan insanlara bu amelelik bu saçma bu ağır bu şöyle bu yavaş bu yorucu bırakın bu bisikletleri gibi yaklaşımlarda bulunuyorlar. Hatta artık adamlar görmeye tahammül edemiyorlar. Ben şunu söylemek için yazıyorum. Nedeni her ne olursa olsun bence hepimiz bisikletin yaygınlaşmasını istiyoruz. Birbirimizin zevklerine saygı duymamız gerekirken kutuplaşma yaratan bu arkadaşların neden böyle yaptığını da merak ediyorum. Ben dağ bisikleti kullanıyorum ve saygı bekliyorum yol bisikleti kullanan arkadaşlardan. Bu olaya biraz böyle bakılması gerektiğini düşünüyorum. Sizlerin de bu konudaki düşünlerini merak ediyorum?

Scudo
Şurada zaten küçük bir grubuz toplum içerisinde.kendi aramızda bölünmek çok saçma. Kimin ne sürdüğü önemli değil. Ben karşımdan gelen bisikletliye selam verdiğimde başıyla selamımı alması dahi beni mutlu etmeye yetiyor. Sokaktaki asık yüzlü insanlardan o kadar sıkıldım ki huzuru bisiklette ve dağda buldum.

Kardeşim hiç tınlamıycan öle insanları muhatap bile olmuycan bakcan dalgana ,şimdi bende katlanır var 26 jant adama katlanır diyom hee,yok ya bende 105 var ben ona binemem ,o beğenmediğin bisikletle dağ bayır dolaşıyom ben, artı bende 4 günlük 7.8 karbon mosso aldım bendede 105 var, yani napıyım sende de varsa öliyimmi? Ben öle insanlarla dolaşıcama tek dolaşırım burnum havada değil, benim için çocukta olsa bisiklete biniyosa bin koçum afferin devam diyorum

@mosso ersin çok güzel söylüyorsun işte. Birde o taraf var. Bende şu set var bende bu set var kafası. Ya ne varsa var sende. Sen tura mı çıkmak istiyorsun beraber gezelim mi istiyorsun ortak bir şeyler mi paylaşalım istiyorsun önemli olan bu. Ama yok İstanbulda ben bisiklet olayını sevemedim. Bursa'da üniversiteyken edindim bu kültürü. Şimdi bakıyorumda istanbul bu işin gerisinde. Ben kaç tane genç gördüm birbirlerine bisiklet setleri üzerinden laf sokan. Bana gelmiş çocuğun biri sat bu aleti sen 29'a geç diyor ... Ne mühendislğinden haberi var ne gramdan ne değerden. Hiçbir şeyinden anlamıyan saf mantık olarak sete baka çocukları yetiştiriyorlar. Tüketici ... Avrupa'da bakıyorsun adamlar eskileri toplayıp yenileyip devam ediyorlar. Heleki bizim paramız doların karşısında çok zayıfken bu kadar tüketime alışmış bisikletçiler var.... Bir de üstüne bu birbirine sataşan bisikletçiler icaat edildi... Tebrik ediyorum.

Onemli olan bu sporu yapmak ya da zevkini cikarmaksa isteyen istedigine binsin. Bende de dag bisikleti var istanbulda ki yol kalitesi malum. Lastikler iyi is goruyor [emoji106]

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yol bisikleti kullananlar bile, kendi içerisinde anlaşmakta güçlük çekiyorken, neyse ayrışmaya gerek yok! :)

Çok abarttınız bu yol mtb savaşını. Ben yol bisikleti kullanıyorum. Yolda gördüğüm mtb lere selam veriyorum ama sırf bu savaş yüzünden onlardan selam alamıyorum, selam vermiyorlar.
Bisikletiyle böbürlenen insan varsa bisikletip gidebilir.

Herkesin hayatına kimse karışamaz dağ bisikletiyle canavar gibi yol yapanlar var

PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
bu o kadar saçma birşey ki, trafikte sedanı olanın jipi olana burda bu mu sürülür çok yakıyor git dağa çık demesi kadar saçma. sana ne yahu.

sırf şehir içinde bile kullanılsa dağ bisikletinin yol bisikletine göre bazı avantajları var. o yüzden cidden bıraksınlar bu davranışları her kimse bana denk gelmedi.

Türkiye gibi saçma bir ülkede, saçmalanan konu, bindiğin sonuçta kıytırık bisiklet. Allahtan otomobil ve diğer araç sürücüleri birtakım bisikletçiler kadar gerizekalı değil.

Benim yaptığım turlarda yol, dag, katlanır, her türlü bisiklete kapımız açık , yeterki kendine güvensin. Hepimiz iki teker üzerindeyiz, bundan mutluluk duyduğumuz kesin.takilmayalim
bence bu konulara. Her tür bisikletciden selam alınır selam verilir.:)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece Sahil şeridinde düz asfaltta sürülen mtb hamalıktır. Kendimden biliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
Ben ikisini de kullandım, şuan yol bisikletindeyim. Millet neye binersen bin laf ediyor. Seni kendi bisikletinden soğutuyorlar. Ben he he deyip geçiyorum.

Ya ha MTB ha YOL ne var tartışmaya kardeş kardeş sürelim işte

Herkesin bisikletine kimse karışamaz. :) Şu şu şekilde sürer o bu şekilde sürer. MTB kurban olduğum ya resul Allah'tan gelebilir amma ve lakin ki öyle değildir. :koptum: ( Yolcu )

Geri