Scudo Sports

Yok mu Granfondo

gözlüklü kel :komik:
diğer konu da şöyle oldu bir abimiz de sordu neden diye ona yazmıştım. Aynısını yapıştırıyorum
Boy 190-200cm falan değilse 44cm gidon kullanan kalmadı ya. Omuz genişliği 44cm üstünde olanlar bile dar gidonlara geçiyor. Trend oldu. Üzücü bi deneyim olmuş. Trek marka ve bisikletlerine değil de Trek TR yetkililerine kızmışsınız anlaşılan. TR'de ne düzgün ki bisiklet sektörü düzgün olsun.

Scudo
Allah'tan kilo verdin bro. :harika: Yoksa Amerikan filmlerinde öldürülen ilk karakter olacakmışsın: Kel, gözlüklü ve şişko:ssrtcbya:
:komik: :komik: :komik: :komik: :komik:
Baştacısın kedicim

kilo verdim ama burada kalmak çok zorluyor beni.
Yemek yapmayı ve yemeği çok seviyorum.
Ameriganın oyunlarından yorulduk be abeee
Boy 190-200cm falan değilse 44cm gidon kullanan kalmadı ya. Omuz genişliği 44cm üstünde olanlar bile dar gidonlara geçiyor. Trend oldu. Üzücü bi deneyim olmuş. Trek marka ve bisikletlerine değil de Trek TR yetkililerine kızmışsınız anlaşılan. TR'de ne düzgün ki bisiklet sektörü düzgün olsun.
sonra yine sosyal medyadan tanıştığım karakteri düzgün bir insan olan barış bey ile fit yaptık. Olanları ona da anlattım inanamadı. Hadi sadece anlatsam iyi yapılanları görmüştü de.
Bu tür düzgün insanların olması sevindirici.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Sen de umarım gözlük takmaya başlamamışsındır. :) :) :)
Paraya kıydım; saç ektirdim, lazer ile gözleri de çizdirdim.Biraz da granfondo kovalayıp kilo verirsem, tamamen kurtulacağım.
Geriye tek bir aktör adayımız kalır; hem şişko hem de kel olan @Can Çelik . Gözlük falan takarsa direkt Amerikan gençlik filmlerinde ilk öldürülecek karakter olarak California'ya
Ama ben bu Can'dan şüpheliyim.Madem aktör olacağım deyip de kilo verirse gerisini Sins düşünsün:ssrtcbya:

• Muhteşem
  • Hahaha
Tepkiler: Özcan ve RmzBurak
Benim hiç saçım dökülmedi. Uzatınca bonus olduğum için sıfıra vuruyorum. Gözlüğü sadece araç sürerken takıyorum, gözlüklü sayılmam. Göbeği de bir miktar küçülttüm, 2 ay sonra komple erimiş olacak.

Şimdi gelelim hamlet2006'ya, saç ektirdim dediğine bakmayın, iki tel saç var kafasında. Onlar da gider yakında.
Halen gözlük takıyor, fotoğraf atmıştı orda gördüm.
Ve tam ekmek arası köfte yuvarlayan bir tombul.

Karar sizin.

Yalova Granfondo icin lisansi olandan saglik raporu istenmiyormus.

Yalova etabını deneme şansım oldu, dün sabah saatlerinde. Kişisel fikrim etabın "benim için" gerçekten zorlayıcı olduğuydu. 27 km'lik ilk turu tamamlayıp bıraktım. 27 km'de 450 metre tırmanış, benim gibi tırmanış "müptelası" olanlar için şahane eziyet edici. Özellikle Termal yoluna döndükten sonra bir süre ilerledikten sonra köye inişin akabinde bir ızdırap verici bitmeyen duvar çıktı karşıma. Zaten bu safyaha kadar da bir kaç kere nefes alış organım değiştiği halde, canımı üst üste iki kere teslim etmeye çoktandır bu kadar yaklaşmamıştım ( üzücü idi öyle gülmeyin). Akabinde yokuşun bitişinde Termal ilçesine girmeden çevresinden iniş başlıyor. Lütfen dikkatli olun hız tümseklerine; özellikle görülmeyen/gölgede kalan bir boyasız tanesine o kadar hızlı girdim ki bisiklet ile irtibatım koptu ve son anda havada geri yakaladım. Köpek popülasyonu az değil ama uysal gözüküyorladı, rahatsız etmediler. Yolların %60 ı soğuk asfalt bilek üzen cinsten (yine kendi fikrim) Köyün içine inerken dikkat !!! diğer hayvanlar da mevcut.

Yazdıklarım kendi tecrübemdir, tekrar belirtmek isterim.

İkinci turu atmaya takaatim kalmamıştı ve atmadım. Bir aylık süreçtedir diyetteyim, yemeği kısarak gücümden de feragat ettiğimin bu kadar farkında değildim. 6 ay önce yine zorlanırdım ama bu kadar yıpranacağım bir parkur olmazdı diye düşünüyorum. Yalovaya taşınmamın ardına hala oturtamadığım fit ayarlarım yüzünden hala acı çekerken birde 5kg'lık vücut değişikliğim, eski tatsız anılarımdaki ağrıları yine hortlattı maalesef.

Efenim benden bu kadar; ben yarışmayı bu sene tecrübe etmek istemiştim ama eksikliklerimin farkına vararak seneye diye ümit etmek kaldı elimde.

Yalova'dayım, bir ihtiyaç hasıl olur ise elimden geldiğince yardımcı olmaktan keyif duyarım, selamlar sevgiler efem.....

Yalova etabını deneme şansım oldu, dün sabah saatlerinde. Kişisel fikrim etabın "benim için" gerçekten zorlayıcı olduğuydu. 27 km'lik ilk turu tamamlayıp bıraktım. 27 km'de 450 metre tırmanış, benim gibi tırmanış "müptelası" olanlar için şahane eziyet edici. Özellikle Termal yoluna döndükten sonra bir süre ilerledikten sonra köye inişin akabinde bir ızdırap verici bitmeyen duvar çıktı karşıma. Zaten bu safyaha kadar da bir kaç kere nefes alış organım değiştiği halde, canımı üst üste iki kere teslim etmeye çoktandır bu kadar yaklaşmamıştım ( üzücü idi öyle gülmeyin). Akabinde yokuşun bitişinde Termal ilçesine girmeden çevresinden iniş başlıyor. Lütfen dikkatli olun hız tümseklerine; özellikle görülmeyen/gölgede kalan bir boyasız tanesine o kadar hızlı girdim ki bisiklet ile irtibatım koptu ve son anda havada geri yakaladım. Köpek popülasyonu az değil ama uysal gözüküyorladı, rahatsız etmediler. Yolların %60 ı soğuk asfalt bilek üzen cinsten (yine kendi fikrim) Köyün içine inerken dikkat !!! diğer hayvanlar da mevcut.

İkinci turu atmaya takaatim kalmamıştı ve atmadım. Bir aylık süreçtedir diyetteyim, yemeği kısarak gücümden de feragat ettiğimin bu kadar farkında değildim. 6 ay önce yine zorlanırdım ama bu kadar yıpranacağım bir parkur olmazdı diye düşünüyorum. Yalovaya taşınmamın ardına hala oturtamadığım fit ayarlarım yüzünden hala acı çekerken birde 5kg'lık vücut değişikliğim, eski tatsız anılarımdaki ağrıları yine hortlattı maalesef.

Efenim benden bu kadar; ben yarışmayı bu sene tecrübe etmek istemiştim ama eksikliklerimin farkına vararak seneye diye ümit etmek kaldı elimde.

Yalova'dayım, bir ihtiyaç hasıl olur ise elimden geldiğince yardımcı olmaktan keyif duyarım, selamlar sevgiler efem.....

inceleme için teşekkür ederim. Yarış vakti yaklaştığında umarım hız tümsekleri boyanır ve kazaya sebebiyet vermez. 27 km de 450 mt küçümsenmeyecek bir değer değil. Yolların soğuk asfalt olması bir nebze kabul edilebilir ülkede ki gf gerçeği ne yazık ki. Kaliteli soğuk asfalt ise bir şekilde tolere edilir herhalde. Yine de yorumlarınız için teşekkür ederim.

Ama yarışa katılmayacağınız için üzüldüm. Kendinize göre bir grup mutlaka bulursunuz. Özellikle yalovada olduğu için aynı şehirde yaşayan arkadaşların mutlaka katılım göstermesini isterim. Tabi karar sizin. O gün mutlaka orada olun. Bir terslik olmazsa geleceğiz ve tanışmış oluruz.

inceleme için teşekkür ederim. Yarış vakti yaklaştığında umarım hız tümsekleri boyanır ve kazaya sebebiyet vermez. 27 km de 450 mt küçümsenmeyecek bir değer değil. Yolların soğuk asfalt olması bir nebze kabul edilebilir ülkede ki gf gerçeği ne yazık ki. Kaliteli soğuk asfalt ise bir şekilde tolere edilir herhalde. Yine de yorumlarınız için teşekkür ederim.

Ama yarışa katılmayacağınız için üzüldüm. Kendinize göre bir grup mutlaka bulursunuz. Özellikle yalovada olduğu için aynı şehirde yaşayan arkadaşların mutlaka katılım göstermesini isterim. Tabi karar sizin. O gün mutlaka orada olun. Bir terslik olmazsa geleceğiz ve tanışmış oluruz.
gelince görüşmek dileğiyle 🤟

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
2025 Başkent'i kazasız belasız gerçekleştirdik. Görüyorum ki başlık açılmamış o yüzden buraya yazmak istedim. İlk yarışım olan 2023 Başkent'ten sonra ikinci granfondomu yine Başkent'te koştum fakat bu sene daha bilinçliydim. Sonucuma da yansıdı. Genelde 32. Kategorimde 15. Oldum. Bir süre ön gruba tutunduktan sonra kopmak zorunda kaldım :) Sonuçta kendi grupettomun birincisi olarak bitiş çizgisinden geçmeyi başardım. Kaza bela olmaması sevindirici. Keyifli geçen bir yarıştı. Organizasyonun göze batan hatası da yoktu. Emeklerine sağlık.

1000122865.jpg

1000122497.jpg

Hocam Ankarada kasislerin hepsini kaldirmislar asiri basarili bir oganizasyondu sadece 1 km civari asfalt degil baya stabilize yol vardi o kadar yinede cok cok basariliydi.Yalovaya katilin bence illa ki kendinize uygun grup bulursunuz gorusmek dilegiyle 😀
2025 Başkent'i kazasız belasız gerçekleştirdik. Görüyorum ki başlık açılmamış o yüzden buraya yazmak istedim. İlk yarışım olan 2023 Başkent'ten sonra ikinci granfondomu yine Başkent'te koştum fakat bu sene daha bilinçliydim. Sonucuma da yansıdı. Genelde 32. Kategorimde 15. Oldum. Bir süre ön gruba tutunduktan sonra kopmak zorunda kaldım :) Sonuçta kendi grupettomun birincisi olarak bitiş çizgisinden geçmeyi başardım. Kaza bela olmaması sevindirici. Keyifli geçen bir yarıştı. Organizasyonun göze batan hatası da yoktu. Emeklerine sağlık.

329857 dosyayı görüntüle

329858 dosyayı görüntüle
Tebrikler sonuclar cikti mi ya :)

Hadi kaydol üzerinden yapılan organizasyonların sonuçları burada oluyor: (link)

329857 dosyayı görüntüle

329858 dosyayı görüntüle
Fotoğrafta bende varım. :D

Güzel, keyifli bir yarış oldu, finish'e Ankara havası ile gelmeyi hiç hayal edemezdim 😄 Ayrıca umarım bu sefer Atakule'li bir fotom çıkar 😄

Simdi sonuclara baktim bende 72. olarak bitirmisim 😂 ilk zaman olcumde 59.siradaymisim(yokus kismi).Benim acilen su duzluk ve yokus asagiya isini cozmem lazim adamlari yokusta geciyorum duzlukte yokusta yanimdan ucuyorlar.Birinde TT bike vardi(baya aero) adam yemin ederim yanimda 100-110 le gitmistir ben o yokusu 87 ile inmisim.(O kadar yuksek hiza cikinca bacaklarim titredi dedim acaba teker mi cikcak korktum frene bastim dusmek aklima geldi)Nairo Quintana gibi 😂 Zayiflar cok dezavantajli.

Mywhoosh ta antremanda yapiyorum duzluk ama olmuyor.Caycumaya katilamayacagim cok istesemde yalovada gorusmek uzere

Başkent Granfondo bu sene ayrı bir keyifliydi.Geçen sene parkurda olan hatalar düzeltilmişti.Seneye uzun parkura katılabilirim artık.

Geri