RmzBurak
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.302
- İsim
- RemziBurak
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
(link)yarış detayları nerede acaba?
açıklama kısmında yazıyor
(link)yarış detayları nerede acaba?
Formula 1 gibi yani9 km'lik parkurda 8 turdan oluşur. 1. olan yarışçı yarışı bitirdiğinde yarış sona erer. Bütün yarışçılar içinde bulundukları turu tamamlayınca yarışı bırakır. Sıralama mevcut duruma göre yapılır.
Parkur 9 km ama çok ciddi tırmanışları olan çok ciddi inişleri olan inişlerin ardından keskin dönüşleri olan, yine epeyce teknik birbirini takip eden virajları olan bi parkur orası. 8 tur iyi seviyedeki bi arkadaşı bile iyi hırpalar, demedi demeyin.Parkur 9 KM imis bu arada 9x8 bence ideal 36 km kisa olur uzuna kayit olucam.Soguga karsi iclik+forma yapicam
Kısa olmaz merak etme normal yarışa göre herkes daha çok sürü halinde geçtiği için çok tempolu olur. Çok daha da tehlikeli. Dikkat etmek lazım. TR'de böyle tur bazlı pek yarış olmuyor. Tecrübesizler çok büyük tehlike yaratabilir.Parkur 9 KM imis bu arada 9x8 bence ideal 36 km kisa olur
Ortalama 9 km de sanirim 200 kazanim var 8x200=1600 uzunda ayni fiyat zaten uzuna katilip en kotu birakirim diye dusunuyorum.Parkur 9 km ama çok ciddi tırmanışları olan çok ciddi inişleri olan inişlerin ardından keskin dönüşleri olan, yine epeyce teknik birbirini takip eden virajları olan bi parkur orası. 8 tur iyi seviyedeki bi arkadaşı bile iyi hırpalar, demedi demeyin.
Bari tur bindirmelerde mavi bayrak da sallasınlar yoksa kaos olur 😄Formula 1 gibi yani
Maalesef, tur başına 240 metre gibi irtifa kazanımı. Haliyle 8 tur için 72 kilometreye 2.000 metre gibi oluyor. Bence fazlasıyla iddialı bi parkur.Ortalama 9 km de sanirim 200 kazanim var 8x200=1600 uzunda ayni fiyat zaten uzuna katilip en kotu birakirim diye dusunuyorum.
Rota paylasilmis kisa parkur 66 km uzun 78 olmus.Kisada 800 metre irtifa kazanimi var.Ben kisaya kayit olmustum bence yeni rota daha iyi olmus ama irtifa kazanimi 40 km den basliyor 55.km ye kadar, sona guc saklamak lazim yoksa duvara toslanabilir.D575 yolunu gpx komple kapitilacak diyor biraz sacma olmus yalovaya gelicek adam nasil gelicek. yeni rota guzel olmus bakalim.Yalova parkur değişmiş, yerel yeni parkur
Kısa--- Deprem Anıtı-Yaşar Okuyan Blv-Çiftlikköy-Taşköprü-Topçular-Tavşanlı Işıklar dönüş-Yaşar Okuyan Blv-BP Çınarcık Sapağı-Üniversite-Şahin Tepesi-Koruköy-Çınarcık Üst Yol-Ortaburun-Gökçedere-Samanlı-Yalova Yolu-Deprem Anıtı Finish
Uzun--- Deprem Anıtı-Yaşar Okuyan Blv-Çiftlikköy-Taşköprü-Topçular-Tavşanlı Işıklar dönüş-Yaşar Okuyan Blv-BP Çınarcık Sapağı-Üniversite-Şahin Tepesi-Koruköy-Çınarcık Üst Yol-Teşfikiye Döner Kavşak Dönüş-Üst Çınarcık Yolu-Ortaburun-Gökçedere-Samanlı-Yalova Yolu-Deprem Anıtı Finish
Gün içinde rotalar paylaşılacakmış ,