Omzu kalabalık
Daimi Üye
- Tepki
- 545
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Erken kayıtta 45€, geç kayıtta 60€ olunca bir tık uzaklaştım. Fiyat haricinde etkinlik güzele benziyor.Bir de şöyle bir şey duyurulmuş. (link)
Bu etkinlik Fransa turu organizatörleri tarafından bir çok ülkede yapılıyordu , şimdi Türkiye ayağı da oldu.Granfondolardan bir kaç gömlek üste bir yarış.Erken kayıtta 45€, geç kayıtta 60€ olunca bir tık uzaklaştım. Fiyat haricinde etkinlik güzele benziyor.
Biliyorum ama ne bileyim bana biraz fazla geldi. Her etkinlik başlığının altına pahalı olduğunu belirtmeyi ben de sevmiyorum ama maalesef gerçek bu. Katılmayı çok isterdim ama buna bu kadar para ayıramam sanırım.Bu etkinlik Fransa turu organizatörleri tarafından bir çok ülkede yapılıyordu , şimdi Türkiye ayağı da oldu.Granfondolardan bir kaç gömlek üste bir yarış.
Abi sence neden böyle bir girişimi oldu Fransa'nın? Bazı yerel kanallar ve otoritemsiler, yerli ve milli bir dava yolunda, yerli ve milli bir organizasyon. Sadece etkinlik esnasında katılımcı olarak Fransa turu yetkililerinin dahilliği mevzusu gibisinden bir çıkış yapıyorlar.. Bana göre siz grandfondo yapmayı beceremiyorsunuz. Gf böyle yapılır mevzusu olabilir mi?Bu etkinlik Fransa turu organizatörleri tarafından bir çok ülkede yapılıyordu , şimdi Türkiye ayağı da oldu.Granfondolardan bir kaç gömlek üste bir yarış.
Yok bence siz yapamıyorsunuz değil de biz üst düzey yapıyoruz bu işi demek için olabilir.Bir çok ülkede yaygınlaşıyor bu iş.Fransa turunu biz biliyoruz ama bilmeyen de onlarca insan var.Türkiye de potansiyel var bisiklet konusunda.Sonuçta bizler müşteriyiz her konuda onlara.Turun tanıtımı açısından , reklam olsun ,kazanç sağlama olsun ,gösteriş olsun hepsi var.Önemli olan bu parayı bu millet nasıl verecek ? Gençlerin önünü açmak lazım.Belli bir yaş altı özellikle öğrencilerin bu yarışlara parasız katılımını sağlamak lazım.Saygılar....Abi sence neden böyle bir girişimi oldu Fransa'nın? Bazı yerel kanallar ve otoritemsiler, yerli ve milli bir dava yolunda, yerli ve milli bir organizasyon. Sadece etkinlik esnasında katılımcı olarak Fransa turu yetkililerinin dahilliği mevzusu gibisinden bir çıkış yapıyorlar.. Bana göre siz grandfondo yapmayı beceremiyorsunuz. Gf böyle yapılır mevzusu olabilir mi?
Ulusal organizasyonlar için belirlenen fiyatlar için yüksek olduklarına katılıyorum ancak uluslararası bir organizasyon için 45 ve 60 XXX (buraya para birimi geliyor) aslında sudan ucuz dedikleri cinsten. Yani iş dönüp dolaşıp yine "o pahalı değil sen fakirsin"e geliyorBiliyorum ama ne bileyim bana biraz fazla geldi. Her etkinlik başlığının altına pahalı olduğunu belirtmeyi ben de sevmiyorum ama maalesef gerçek bu. Katılmayı çok isterdim ama buna bu kadar para ayıramam sanırım.
Maalesef durum böyle fakiriz yani.Ulusal organizasyonlar için belirlenen fiyatlar için yüksek olduklarına katılıyorum ancak uluslararası bir organizasyon için 45 ve 60 XXX (buraya para birimi geliyor) aslında sudan ucuz dedikleri cinsten. Yani iş dönüp dolaşıp yine "o pahalı değil sen fakirsin"e geliyor![]()
Merhabalar, Gran Fondo'lardan birkaç gömlek üstte tarifinizi biraz açabilir misiniz? Türkiye'deki yarışların eksikleri nelerdir, onların fazlaları nelerdir? Gözlemlerinizi örneklendiredebilirseniz çok faydalı olur.Bu etkinlik Fransa turu organizatörleri tarafından bir çok ülkede yapılıyordu , şimdi Türkiye ayağı da oldu.Granfondolardan bir kaç gömlek üste bir yarış.
L'etape, Tour de France'ın Gran Fondo franchaise'ı. Belli bir sebepten biz gelelim diye bir tavırlarının olduğunu zannetmiyorum. Etkinlik firması irtibata geçip marka haklarını almak için parasını vermiştir, onlar da gelmişlerdir. Ironman, UTMB, L'etape gibi yarışlar'ın olayı budur zaten.Yok bence siz yapamıyorsunuz değil de biz üst düzey yapıyoruz bu işi demek için olabilir.Bir çok ülkede yaygınlaşıyor bu iş.Fransa turunu biz biliyoruz ama bilmeyen de onlarca insan var.Türkiye de potansiyel var bisiklet konusunda.Sonuçta bizler müşteriyiz her konuda onlara.Turun tanıtımı açısından , reklam olsun ,kazanç sağlama olsun ,gösteriş olsun hepsi var.Önemli olan bu parayı bu millet nasıl verecek ? Gençlerin önünü açmak lazım.Belli bir yaş altı özellikle öğrencilerin bu yarışlara parasız katılımını sağlamak lazım.Saygılar....
Geçen hafta cumartesi günü katıldığım organizasyonun kayıt ücreti Türk lirası olarak 4500 TL tekabül ediyordu. Katılımcı sayısı 2500 civarı falandı. Fakır yada zenginlik muhabbetine girmeyeceğim. Konu tamamen ülkenin refah seviyesi ve insanına verilen değer ile alakalı.Ulusal organizasyonlar için belirlenen fiyatlar için yüksek olduklarına katılıyorum ancak uluslararası bir organizasyon için 45 ve 60 XXX (buraya para birimi geliyor) aslında sudan ucuz dedikleri cinsten. Yani iş dönüp dolaşıp yine "o pahalı değil sen fakirsin"e geliyor![]()
Zengin batı ülkelerindeki refah seviyesine toplumun çoğu şahit olamadığı için ne fakir olduğumuz tam olarak farkında bile değil çoğu insan. Fiyatları asgari ücretle oranlasak desek, batıda asgari ücret alan aslında az kişi, biz de beyaz yakalılar bile neredeyse asgari ücret seviyesinde ücret alıyorGeçen hafta cumartesi günü katıldığım organizasyonun kayıt ücreti Türk lirası olarak 4500 TL tekabül ediyordu. Katılımcı sayısı 2500 civarı falandı. Fakır yada zenginlik muhabbetine girmeyeceğim. Konu tamamen ülkenin refah seviyesi ve insanına verilen değer ile alakalı.
al bende de o kadar antalyada olduğum için katılmayı düşünüyodum ancak elevasyon baya sağlam emin olamadım kendimdenDenizli granfondo parkurları nedir öyle yav, daha doğrusu kısa parkur; 55 km 1.300 küsür metre tırmanış var![]()
TT + Kisa 2500 TL , daha bunun otel yemek ulasim masraflari daha varal bende de o kadar antalyada olduğum için katılmayı düşünüyodum ancak elevasyon baya sağlam emin olamadım kendimden
ayrıca nirvana granfondo da duyrulmuş katılım ücreti 1500tlhatta uzun 1800tl dedim noluyo geçen sene 800dü yanlış hatırlamıosam neredeyse 100% zam maşallah yani