Scudo Sports

Yok mu Granfondo

@3rsin

Çakabey yarışına master katılamaz.. Master olan İzmirlilerden ne istiyorlarsa.. Federasyon böyle bir karar almış.. Gavur mavur katılmasın diye herhalde.

• Beğen
Tepkiler: 3rsin
Scudo
10) Sporcuların antrenman ve müsabaka esnasında Milli Takım kıyafetlerini giymeleri yasaktır. UCİ K.3.1 maddesine istinaden, Sporcular kulüp adına koşuyorsa kulüp forması, ferdi koşan sporcu tek renk taşıyan forma giyeceklerdir. Kurala uymayan sporcuya start verilmez.

(link)

kurallar harbiden acaip..
bizim kartepe forması klüp değil galba kabul etmezler yahu..
ferdi sporcular tek renk forma giyecek..

:aglyrmngaa::aglyrmngaa::aglyrmngaa::aglyrmngaa::aglyrmngaa::kötü::kötü::kötü::kötü:

@cngz icimi ferahlattin. gidemeyecegim icin yaris kurallarini ve detaylarini okumamistim bile.

@Kudret Kurtcebe TRT izmir burosu butun gun ne yapar, inek gibi gevis getiriyorlar galiba. 1 kamera bile olsa yayin yapsa eline yapismayacak. kibris fondo yu bile periscope dan verdiler :koptum:

• Beğen
Tepkiler: cngz
@Kudret Kurtcebe

Bisikletçilikte çağ atlayan ülkemiz hakkında söz söylemeyiniz... Biz ülke olarak bisikletle gezegenlerde ekmek fırını açıp bol bol ekmek yiyip, tavuk kanatlı piknik yapıyoruz...

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

Türkiye de denk gelirse katılıyorum.. Yurtdışındaki yarışlara da katılıyorum...

@Kudret Kurtcebe izmirde olsak peslerinden giderdik (ailem orda ev sorunu yok) baska bisey aklima gelmiyor nasil izlesek diye.

• Beğen
@3rsin

Biz master yarışçıları almadılar diye rotaya raptiye atacağız bekleriz...

• Beğen
@cngz super olur rota cok guzel daha once birkac defa kullandim. izmiri ozlesemde en erken mayis-haziran gibi gelebilecegim gibi.

• Beğen
@Kudret Kurtcebe bende resim yok malesef ama doga harika ozellikle kemalpasa tirmanis orman icinden geciyor. foto cekmek pek ilgi alanima girmiyor :(

izmirin heryeri cennet gibi tam bisiklet cenneti

@3rsin

aynı kafadayız dostum
valla izmir deme moralim bozuluyor
harbiden sıkı güzergahlara basılır
gümüldür örneği
bas kuş adasına ..

@Kudret Kurtcebe izmirde heryer guzergah. hele tirmanislar ah o tirmanislar :harika: benimde moralim bozuluyor:acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: Volks
"Henüz kesinleşmemiş olan 2017 yılı faaliyet programı kapsamında sezonun ikinci ayağı olan Muğla-Ortaca yarışları tamamlandı."

(link)

"20 Mart günü kriteryum yarışları günüydü ve sanırım bu yarışı diğerlerinden ayıran gündü aynı zamanda…Gruplar birer birer çıktı ve sıra tüm Master gruplarına geldiğinde, günlerdir; sosyal medyada yer alan, Master kategorisi ile ilgili tartışmalar, konuşmalar, başvurular, change.org kanalından yapılan girişimler fiziksel karşılığını buldu ve 100 e yakın master sporcu, kriteryum etabı startı verildikten sonra 15 tur dönülmesi gereken yarışı 2 tur döndü, finişe 50 metre kala bisikletlerinden inerek protesto amaçlı olarak yarışı terk etti. Federasyon yarışlarında görmeye alışık olmadığımız böylesi bir görüntüye, kenardan, sporculara karşı kesinlikle yarışı terk etmemeleri yönündeki telkinler de eklendi. Sonuç olarak; start alan hiçbir Master sporcu finiş yapmadı ve sonuç listesi oluşturulamadı bu nedenle. Bu eylemin somut sonuçlarını da önümüzdeki günlerde göreceğiz."

@mehmetsunu

(link)

uyar oğlu...

yav biz 60 olmuşuz yahu

60 üzeri rakipler olacak

4 ay sonra 60 olduk

2017-1957 =60

Geri