Scudo Sports

Yine Trafik Yine Kaza!

Geçmiş olsun @ferdiunyilmaz. Başınıza en talihsiz kazalardan biri gelmiş. Bisikletin hasarını doğru tespit etmek önemli. Mümkünse birden çok servise gösterin.

Arkadaşlar mesaj içinde "yönetim buna müdahale etsin" dediğinizde yönetim haberdar olmuyor maalesef, yönetimin konuya gelip mesajınızı okuması lazım ki haberi olsun. En güzeli şikayet butonunu kullanmaktır. Murat abi etiketliyor, bu da bir yöntem ama şikayet butonunu kullanmak süreç açısından daha sağlıklı.

Scudo
Lütfen başlık değişsin. Bisiklet ile ilgili bir forumda böyle bir başlığın olması düşünülemez.

@Tahir Keskin

@cumali55
Ben bu konuda mod olmadığım için müdahale yetkim yok maalesef.

Dediğiö gibi şikayet butonunu kullanırsanız Admin olan arkadaşlarımız gereğini yaparlar.

birsürü kişi sormuş yolun sağından giderken başka bir arabayı sollayan adam sana nasıl vuruyor diye. bir gidiş bir geliş yolda gidiyor bisikletli. ters taraftan gelen aracı sollayan biri bisikletlinin üzerine doğru gelmiş. kafa kafaya çarpışan araçlar misali. İşte böyle. örneğin tünelden bisikletlinin geldiğini düşünün.
http://www.olcaysurucukursu.com/gec/gec5.gif

• Beğen
Tepkiler: nuruasakir
Ülkemizde kadınlar üzerinde gerek fiziksel gerek psikilojik baskı çok fazla... Bu nedenle trafikte kadın sürücülerin panik yapması, trafiği tıkaması v.b. durumlara yol açması doğal.. Ancak kaza yapanların neredeyse tamamı erkek sürücüler.

Kaza için çok üzüldüm geçmiş olsun. Umarım böyle kazalar daha fazla yaşanmaz. Bisikletinizi dert etmeyin.

• Beğen
Tepkiler: safaernam
Geçmiş olsun.. Ciddi bi sakatlık olmaması güzel.. Ama bu tür olaylara cinsiyetçi yaklaşımlarla bakmamak lazım.. Dünyada erkekler nedeniyle olan kazaların ve ölümlerin haddi hesabı yok..

• Beğen
Tepkiler: suat akman
dolmuşçuların daha çok para kazanmak için daha hızlı ve tehlikeli araç kullanabilme hakkı olduğu savunulduğu zamam diyecek bir şey bulamadım. kazalarda polis çağırın arkadaşlar. araç sahipleri yasal takip olmayınca sorumluluktan sıvışmaya çalışıyorlar.

Sevgili arkadaşlar....

Erkek çocuğunun ortalama 14 yaşında araba sürmeye başladığı,kız çocuklarının ise 18-20 hatta 25 li yaşlarda araba kullanmaya başladığını hepiniz biliyorsunuz.

Bayanların yaptığı hatalar /kararsızlıklar/kullanım biçimi ile trafiğe çıktıkları süreyi hesap ederseniz, Bizlerin bu hataları 14 yaş ve sonrasında yaptığını göreceksiniz.

Uzun lafın kısası bizler araba ile içli dışlı büyürken,onlar sadece bir yere giderken bindikleri için arabaya yabancılar.Sadece bizlerin çocuk yaşta tecrübe edindiğimiz olayları onlar çok geç tecrübe ediyor.

Çevrenizde araç kullanmayan insanları toplayın. Erkeklerin kullanmadıkları halle araçla ilgili bir çok konuyu bildiğini göreceksiniz.Bayanların ilgi alanı olmadı ve toplum olarak onları bu işten uzak tuttuğumuz için bu ve benzeri sonuçlar var.

Geri