Scudo Sports

Yeşilköy'de kaza

Birtan Kolburan

Daimi Üye
Tepki
229
Bisiklet
Specialized
Arkadaşlar merhaba herkese.Bugün yeşilköy sahilde biisklet sürerken Bakırköy belediyesinin yaptığı o müthiş bisiklet yolunda kaza geçirdim.Bisiklet yolu ile yaya yolunu ayıran sarı kalın çizgi üzerine yine aynı renk sarı ile o ufak engelleri koymak kimin aklına geldiyse tebrikler.Keşke sarı çizgi üzerine beyaz engel konsaydı.Sarı çizgi üzerindeki sarı engeli görmeyince ön lastik engele girdi ve takla attım yüzümün yan tarafını ve kafamı yere vurdum.Allahtan kask vardı kask olmasa şu an büyük ihtimal hastanedeydim.

Scudo
Belediyeler bunu hep yapıyorlar, karayolları da aynı. Yüzlerce sayılabilir Türkiye'de bu tarz. Büyük geçmiş olsun, bir doktora görünün yine de hocam.

• Beğen
Tepkiler: Birtan Kolburan
Birtan Bey,

Geçmişler olsun,inşallah önemli bir sorun yoktur. Son zamanlarda çok kazalar geçirmeye basladık sezonun başlamasiyla inşallah bu son kazaniz ve kazamiz olur.

Geçmiş olsun. O rotada asla o bisiklet yoluna girmiyoruz. Tavsiyem kimse de girmesin.. Daha tehlikeli.. Gerek yoldan kaynaklı sorunlar gerekse insan faktörü. Mayın tarlasında sürmek gibi

@Birtan Kolburan Gecmis Olsun yine belediye olayı.Belediye yol yapmıyor ki bisiklet icin düzgün birsey yapsın.Burdada öyle bisiklet yolu Kütahya yolu gibi delik desik.Mazgal ayrı dert.
İyi Forumlar Dilerim.

• Beğen
Geçmiş olsun. Diğer gerçekler (belediyecilik, insana hizmet ve sair) bir tarafa, başlık kullanmanın önemi bir kez daha ortaya çıkmış.

• Beğen
geçmiş olsunda o kask ne kadar koruyabilir ? normalde cross kaskı kullanılması gerekmez mi ?

oooff.... geçmiş olsun.. -- uyarı için de teşekkürler.. daha dikkatli olmak lazım, belediyelerin nerde nasıl tuzak kuracağı belli olmuyo :S

Geçmiş olsun. Belediyelerin düşüncesine Ata Demirer'in oyunlarından bir gönderme yapayım bari, ''Daşlara vuracam seni i.neee''

• Beğen
Geri