A
Anonim
Silinmiş hesap
yahu mesele bir şey yaptırmamak değil. bir şey yapmadan her şeyi yaptık diyenlerin yalanını ortaya çıkarmak. şimdi ben insan gücüyle çalışan süpersonik uçak yaptım desem, tutup sabah gazetesi türk mucitten insan gücüyle çalışan süpersonik uçak diye haber yapsa buradaki üyeler elbetteki bu palavrayla "...ruktan tayyare" diye dalga geçer. bi bakmışsın elimde hiçbir işe yaramayan çizimler, projenin önemli bir kısmı tamamlandı diyip sadece bir levye, birkaç tane de düğme göstersem buna kim inanır? rica ediyorum atılan adımlar somut olmadıkça siz de inanmayın. olimpiyatta milli sporcumuz altın madalya kazandı diye haber çıktığında önce seviniyorum ama sonra madalyayı kazanan sporcuyu kendimiz mi yetiştirdik yoksa geçen sene başka ülkeden ithal edip türk vatandaşı mı yaptık diye bakmak zorunda kalıyorum. burada kimse ülkenin gelişmesine karşı değil. karşı olunan şey olayın sadece gösterişten ibaret olması ya da çoğu zaman yapıldığı gibi bak senin ağzına şeker vericem ama önce şu zehirli iğneleri vurdurman lazım denmesi ve insanların buna razı edilmesi.