@Rhodiumm Geçmiş olsun yine iyi kurtarmışsınız teker içine düşüp takla atsanız daha kötü bir durum yaşanabilirdi.
Dürüstlük maalesef bizim ülkemizde tutan bir şey değil. Bir örnek ile açıklayayım. Ofisteki yazıcıdan 200-300 sayfa fotokopi alan bir arkadaş var sözlü uyardık olmadı hali ile sıfır toner 1 haftada bitti. Ve araştırma yapılıp paranın bizim tarafımızdan ödenmesine karar verildi. Bende itiraz edip fotokopi çeken arkadaştan alın parasını dedim. Duruma şahitlik eden 3 kişi şahitliği geri çekti, fotokopi çeken arkadaş "ben oradan bakım raporu çıkarıyorum, soru kitapçığı değil" dedi sıyrıldı ve bugün asılsız suçlama yaptığım gerekçesi ile uyarıldım bir daha ki sefer böyle olmayacakmış

Benim gibi kurumsal firmalarda dürüst değil yalaka olanlar kazanıyor varsın kazansın bana sıkıntı değil.
Benim bildiğim beton yollar genelde sıcak iklime sahip bölgelerde daha çok oluyor asfaltın erimesi durumuna karşı esneme ve büzüşme payı olan beton ile yapılıyor, bizde deneme yapmışlar belli ki.
Aynen, hatta bilmem kaç yıl önce yaptıkları gibi. Uzun göl ve çevresini tamamen betonlaşma ile körlediler. Şimdide Uzun Gölü eski günlerine kavuşturacağız diyorlar. Aynı İsak Paşa Sarayı'nın pvc kaplamalı çatısı gibi.
Onda da iyisine rast gelmek lazım, "kardeşim dalga mı geçiyorsun bisikletle mi uğraşcağız bas git" diyenleri çıkabiliyor.