Scudo Sports

Yer yarıldı içine girdim

@Rhodiumm Umarım verdiği sözde durur. Belediyede de çalışan biri olarak genel de işler poh poh lama yürür (tabir için kusura bakmayın ama gerçeği bu). Umarım dediği gibi ilgili olurlar.
Muhtemelen ben kovalamazsam unutur ama sıkça rahatsız edeceğim. Umarım sözünün eridir :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Rhodiumm Geçmiş olsun. Bende bugun evden çıktım ve 1 Kilometre sonra ışıklarda kaza yaptım. Yol sizinki gibi baştan ince olarak giderek kalınlaşan bir çukura girdim ve dengeyi kaybederek yayayla çarpıştım. Çok şükür ikimizdede bir şey yoktu.. Sadece fren kolum yamuldu dropbardan.. Onuda bir alyanla hallettim..

@Rhodiumm Geçmiş olsun. Bende bugun evden çıktım ve 1 Kilometre sonra ışıklarda kaza yaptım. Yol sizinki gibi baştan ince olarak giderek kalınlaşan bir çukura girdim ve dengeyi kaybederek yayayla çarpıştım. Çok şükür ikimizdede bir şey yoktu.. Sadece fren kolum yamuldu dropbardan.. Onuda bir alyanla hallettim..
Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun. Diğer araçlar için önemsiz olan küçücük çatlaklar, çukurlar bizim için hayati önem taşıyor. İnşallah bir gün anlarlar

Bisikletlileri organize edip bir beton veya alçı turu yapmak lazım o yola. Turun sonunda yoldaki yarıklar doldurulmuş oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Geçmiş olsun, yarık da maşallah tekeri içine alacak kadar var resimden anladığım dolgu malzemesi çakıl vs dökülmeden ham toprağı silindirle ezip beton atmışlar, altı boşalan betonda kırılmış kaymış

• Beğen
Tepkiler: Rhodiumm
Cok gecmis olsun dostum. Bende dün aksam ustu isyerinden cikarken karbon yol bisikletimle ( hemende hava at dmi seni sonradan gorme seni ) isyeri rampasindan inerken lonk diye sola yattim. Korktum tabi , ilk yagmur yagdiginda oyle tehlikeli olur ki yollar inanamazssiniz. Neyse atlattik onu kalktik devam , yollarda bolca boyle beton dokuntusu kaliyor , bi anda fark ediyorsun ama gec oluyor. Bi kac tanesini atlattim ama sonra bi yerde baya bi ziplatti baska bi dokuntü :D
5 km lik full inişe gectim. Yagmur yağıyor ve full trafik :D bisiklet bi kac kere savruldu ama duşmedim cok sukur. Baya iniş yaptim ve bi kac kere bisikletin önü birden dengesizlesti.
Sonra bi mola vereyim bakayim dedim. Meger o beton döküntüsü patlatmis lastigi ben 5 km full jant çemberinin ustunde inmişim. Cok sukur bseyim yok

Merhaba tekrardan,

Özel kalem müdürünü dün telefonla arayıp kendimi tekrar tanıttım."Kardeş daha çözüm bulamadım. Evrak masamda duruyor bir çözüm bulacağız. Resmi bir şey yapamayız ama insiyatif aldık, bir çözüm bulacağız." dedi özet olarak. Sık sık rahatsız etmezsem bir beni unutur gider. O yüzden yarın tekrar belediyeye gidip yüz yüze görüşmeye çalışacağım. İşin peşinde olduğumu anlasın.

Evet çok işleri var ve meşguller fakat bu güzel havaları bekledik kış boyu. Şimdi de bu meselenin çözülmesini bekliyorum. O yüzden acele etmek istiyorum. "Hadi bisikletçiden yeni jant sipariş edelim "dese 5 gün bekleyeceğim zaten. Bakalım ne olacak..

Ah belediyeler. Yatacak yerleri yok. Benimde seninkine benze birşey başıma geldi. Logar çalışması yapılmış girdim 2 teker de bir de patladı. Ön jant hafif hasar aldı. Pimpirikliyim ön jant çemberini 950 ye değiştim (zonda). Sonuna kadar git bence allah korusun. Sana bişi olmamış.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Rhodiumm
Herkese tekrardan merhaba. Büyükşehir belediyesinden bir çok başkan, müdürle görüştüm. Neticede resmiyette olmayan bir ödemeyi yapacak kalemleri bulunmadığından bana jant almalarının imkansız olduğunu, sadece tamirat olursa 200-300 lira bir şekilde ödenir. Şeklinde sonuca ulaştım. Evet belediye istese bir şekilde bana yardımcı olurdu fakat yine de çok ilgisiz davranmadılar. Bana da ders oldu. Bir daha böyle bir durumda fren pabucum kralsa polis-jandarmayi çağırıp kaza tutanağı tutturacağım. Bu vesileyle de belki bu olay birinin basina gelir ve tutanak tutturur.

Bir arkadasimdan Team Vision 30 jant seti alacağım. 20 gündür pedallayamamış olmam da cabası.. İlginize teşekkür ederim. Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum

@Rhodiumm Merhaba, bu tür kazalarda en etkili sonuç alma yöntemi Twitter gibi görünüyor. Orada belediyeyi etiketleyerek ve görsellerle yapacağınız paylaşımlar ve yaratacağınız küçük bir kamuoyu tepkisi, genelde kurumların geri adım atmasına neden oluyor. Tabii bunu bile takmayanlar da oluyor. Konuyu başından beri takip etmediğim için bilemiyorum ama denemediyseniz bu yöntemi de denemeyi düşünün isterseniz, bol şans.

Geri